Witam dokonałem depozytu na Fuksiarz.pl. Jednak zrezygnowałem z gry i chciałem odzyskać swoje pieniądze lecz odmawiają mi wypłaty ze względu na regulamin :
Komunikat nr 4 w sprawie szczegółowych zasad rozliczania zakładów oraz wypłaty środków, wydany na podstawie §1 pkt 2 i § 15 ust 5 w związku z § 29 ust 3 Regulaminu Zakładów Wzajemnych Urządzanych przez Bukmacherska Sp. z o.o. przez Internet ( Regulamin Zakładów).
Czy ten regulamin jest zgodny z prawem? Mogę jakoś odzyskać kasę nie obracając jej?
Ps. Nie brałem żadnego bonusu na ich stronie
Komunikat nr 4 z dnia 01.04.2021 r.
Komunikat nr 4 w sprawie szczegółowych zasad rozliczania zakładów oraz wypłaty środków, wydany na podstawie §1 pkt 2 i § 15 ust 5 w związku z § 29 ust 3 Regulaminu Zakładów Wzajemnych Urządzanych przez Bukmacherska Sp. z o.o. przez Internet ( Regulamin Zakładów).
- Spółka zastrzega sobie prawo odmowy realizacji polecenia wypłaty środków z Konta Gracza zgodnie z §18 pkt 2 Regulaminu Zakładów Wzajemnych Urządzanych przez Bukmacherska Sp. z o.o. przez Internet, jeżeli Gracz dokonuje wpłat i wypłat środków pieniężnych na/z Konta Gracza, bez dokonywania obrotu tymi środkami albo gdy kwoty zawartych zakładów w okresie pomiędzy wpłatą na Konto a wypłatą z Konta są niewspółmiernie niskie w stosunku do tych wpłat i wypłat.
- Przed dokonaniem takiej wypłaty, o ile Gracz nie dokona obrotu zgromadzonymi na Koncie środkami na poziomie wystarczającym, Spółka jest uprawniona do bieżącego monitorowania stosunków gospodarczych w tym w szczególności badania źródeł pochodzenia środków oraz podjęcia innych środków bezpieczeństwa finansowego określonych w Regulaminie Zakładów.
- Spółka zastrzega sobie prawo do zablokowania lub zamknięcia Konta w przypadku podejrzenia po stronie Gracza nadużyć, które mogłyby narazić Spółkę na straty, w tym podejrzenia nadużyć określonych w § 22 ust 2 Regulaminu zakładów wzajemnych urządzanych przez Bukmacherska Sp. z.o.o. przez Internet. W takim przypadku wszystkie Zakłady postawione z takiego Konta zostaną przez Spółkę unieważnione a Gracz otrzyma wyłącznie zwrot wpłaconych stawek, zgodnie z § 23 ust1 Regulaminu zakładów wzajemnych urządzanych przez Bukmacherska Sp. z o.o. przez Internet.
Czy ten regulamin jest zgodny z prawem? Mogę jakoś odzyskać kasę nie obracając jej?
Ps. Nie brałem żadnego bonusu na ich stronie