>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

From zero to hero - baseball

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Czy ktoś z Wrocławia może wie czy są jakieś szanse zacząć granie w baseball w jakimś pobliskim klubie? W ekstraklasie polskiej widnieje jeden klub z Wrocławia - KSB Wrocław. Grając z kumplami na osiedlu zawsze chciałem zacząć grę w jakiejś drużynie z prawdziwego zdarzenia. Może ktoś z Was próbował dostać się kiedyś do jakiejś drużyny baseballa? Wydaje mi się, że jak na klub z 1 ligi to może mają jakąś sekcję dla początkujących, kadetów. Dzielcie się jesli macie jakieś informacje.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Z tego co sie orientuje to Patryk z Pierwszej Miłości prowadzi zajęcia z baseballu w swoim liceum, a akcja serialu dzieje sie właśnie we Wrocławiu no ale chyba to nie specjalnie Cie zainteresuje xD

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
wydaje mi sie ze kiedys ktos na forum zamieszczal jakis artykuł o polskich klubach baseballowych, i z tego co pamietam to było takich kilka w Polsce ale głównie chyba w dużych miastach. Musisz poszukac w HP albo w dziale MLB to moze cos bedzie.. ????

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Z tego co sie orientuje to Patryk z Pierwszej Miłości prowadzi zajęcia z baseballu w swoim liceum, a akcja serialu dzieje sie właśnie we Wrocławiu no ale chyba to nie specjalnie Cie zainteresuje xD
Hehe oglądam PM :p A tak na serio, mam takie ciśnienie na baseball, że mała głowa ;p

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Na stronie polskiego związku baseballowego są 2 kluby we Wrocławiu, KSB w/w przeze mnie i UKS tyle, że damski ???? KSB z tego co widzę na www ma sekcję kadetów, może tam próbować szczęścia?

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Na stronie polskiego związku baseballowego są 2 kluby we Wrocławiu, KSB w/w przeze mnie i UKS tyle, że damski ???? KSB z tego co widzę na www ma sekcję kadetów, może tam próbować szczęścia?
A czemu by nie, zawsze możesz spróbować nic Ci się nie stanie, a jak się nie uda to zostanie Ci gra na podwórku albo tak jak pisze Madzik sekcja kobiet :p.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
najlepiej zadzwon/napisz i się dowiedz co nieco,
powiesz im że udało ci się odbić szyszkę narzuconą przez młodszą siostre to Cię z otwartymi rękami przyjmą ????

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
najlepiej zadzwon/napisz i się dowiedz co nieco,
powiesz im że udało ci się odbić szyszkę narzuconą przez młodszą siostre to Cię z otwartymi rękami przyjmą ????
Napisałem i elegancko jest, jutro idę na 1 trening ???? Mam nadzieję, że będą mieli szyszki ????

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
A więc tak. Wybrałem się na Stadion Olimpijski we Wrocławiu na boisko baseballowe. Spóźniłem się na trening 15 minut bo gdy zaszedłem tam po godzinie 17 nikt nie wiedział (dozorcy, spacerujący, trenujący) gdzie znajduje się boisko do baseballa. Błądziłem troszkę, aż udało mi się trafić na małe boisko. Tam znalazłem Pana z którym się ugadywałem. Ogólnie boisko jest juniorskie, starsi mieli przesuwane bazy. Boisko na prawdę w opłakanym stanie ;/ jeden box, płotek metrowy ala parkan, ale ponoć mecze ligowe rozgrywane są gdzie indziej, tam podobno jest ładnie. Przywitałem się z każdym, przedstawiłem i zacząłem się przebierać. Trener zajmował się juniorkami, a kadra właściwa sama ustalała sobie ćwiczenia, nawet nieźle mi szło. Przyszedł pewien młody Pan, może to był prezes bo już pytał się mnie czy chcę strój bo zamawiają ???? A ja na to, że nie wiem czy będę grał bo zbliża się sesja, kolokwia zaliczeniowe. Ogólnie brakuje ludzi jak sam prezes mówił, powiedział również, że zawsze jestem mile widziany. I to chyba wszystko ;p

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
A więc tak. Wybrałem się na Stadion Olimpijski we Wrocławiu na boisko baseballowe. Spóźniłem się na trening 15 minut bo gdy zaszedłem tam po godzinie 17 nikt nie wiedział (dozorcy, spacerujący, trenujący) gdzie znajduje się boisko do baseballa. Błądziłem troszkę, aż udało mi się trafić na małe boisko. Tam znalazłem Pana z którym się ugadywałem. Ogólnie boisko jest juniorskie, starsi mieli przesuwane bazy. Boisko na prawdę w opłakanym stanie ;/ jeden box, płotek metrowy ala parkan, ale ponoć mecze ligowe rozgrywane są gdzie indziej, tam podobno jest ładnie. Przywitałem się z każdym, przedstawiłem i zacząłem się przebierać. Trener zajmował się juniorkami, a kadra właściwa sama ustalała sobie ćwiczenia, nawet nieźle mi szło. Przyszedł pewien młody Pan, może to był prezes bo już pytał się mnie czy chcę strój bo zamawiają ???? A ja na to, że nie wiem czy będę grał bo zbliża się sesja, kolokwia zaliczeniowe. Ogólnie brakuje ludzi jak sam prezes mówił, powiedział również, że zawsze jestem mile widziany. I to chyba wszystko ;p
gdyby ktos w Warszawie chciał sobie poodbijać, to czekam na PW :cool::grin::grin:

J 7K

juanroman08

Forum VIP
narosdz i jak grasz w tym klubie :?: Byłem ostatnio na ich meczu z Grabarzami Skarbimierz nawet przyjemnie jak na nasze warunki było ????

Do góry Bottom