>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Frekwencja wyborcza >45%

R 23

rutra

Użytkownik
Co sądzicie o takim zdarzeniu.

Frekwencja wyborcza 45% (mniejsza/większa) 2 1.45

Kurs nie zachęca, na dodatek 12% podatku, ale to jest chyba pewne. Chodzi mi o typ za trochę wyższą stawke. Na lokacie można zarobić 6% w rok, a tu w jeden dzień 27,6%.

PS. A i ja się dorzuce do tych 45% ???? i wszystkich zachęcam do zagłosowania, nie ważne na kogo (tzn. ważne, ale to już jest indywidualna decyzja), ważne, żeby frekwencja wyniosła więcej niż 45%.

• Wybory parlamentarne 1989 - 62,70% (25,31% w drugiej turze)
  • Wybory parlamentarne 1991 - 43,20%
  • Wybory parlamentarne 1993 - 52,13%
  • Wybory parlamentarne 1997 - 47,93%
  • Wybory parlamentarne 2001 - 46,29%
  • Wybory parlamentarne 2005 - 40,57%
  • Wybory parlamentarne 2007 - 53,88%

Otrzymane punkty reputacji: +1
sylar 87

sylar

Użytkownik
Możliwe że nie będzie, oceniam to po zdaniach moich znajomych, większość nie idzie głosować bo jak mówią nie ma na kogo... aczkolwiek życzę Ci jak najlepiej, ja sam nie idę głosować bo mnie nie będzie w mieście a nie mam papieru o tym żeby głosować gdzie indziej.

R 23

rutra

Użytkownik
Ja jeszcze dowodu nie będę miał, ale myślę, że z paszportem pozwolą mi głosować. U mnie ze szkoly bardzo dużo osób idzie głosować i jakby przeprowadzić sondaż to pewnie Ci, którzy w mediach mają największe słupki tu mogłoby być nieco inaczej, więc apel do wyborców nie patrzcie na słupki. Zapytają tysiąc osób, ale to nie znaczy, że miliony zagłosują tak samo ????

Waham się, bukmacherka to nie sprint tylko maraton, ale tak 27,6% odrobić, to by było coś ???? (zakładam, że typował bym za stawke = temu ile jestem na minusie). Jeszcze pomyśle.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
ja bym nawet postawiał under 40%, gdyby było po kursie 1,20, uznałbym to nawet jako valuebet. Powody są proste:

• zmęczenie tym co się dzieję w polityce i zmęczenie nadmiarem reklam wyborczych - nawet wśród urzędników (czyli twardy elektorat)
  • niewiedza - wyborcy w wiekszosci nie wiedzą co to jest podatek! (zakładam, że gdyby wiedzieli to by się nie godzili na taką grabież)

R 23

rutra

Użytkownik
W totomixie na under 45% jest kurs 2.30.

To, że ludzie są manipulowani to wiedzą wszyscy, tylko mediach milczą. Gdzieś ostatnio słyszałem, że jak PO zostanie to cena benzyny ma przekroczyć 6zł/l. No zobaczymy co z tego wyniknie. 4 lata temu Tusk mówił, że jak PiS wygra wybory to benzyna będzie po 5zł/l ciekawe co by teraz powiedział.

Jesteśmy zieloną wyspą na czerwonej mapie Europy. Jednak co to interesuje przeciętnego Kowalskiego. Co to np. mnie interesuje, że Europa ma straty, a Polska się wybija i ma zyski, skoro za 0,7kg chleba muszę płacić 2,50zł, benzyna tak jak wspominałem idzie do góry, PO 100x zaprzeczało, że nie podwyższy podatków, a pierwsze co zrobili to o 1pkt procentowy podnieśli. No ale cóż... ja uważam, że frekwencja przekroczy 45%, szczególnie, że młode pokolenie w większości zagłosuje.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Waham się, bukmacherka to nie sprint tylko maraton, ale tak 27,6% odrobić, to by było coś (zakładam, że typował bym za stawke = temu ile jestem na minusie). Jeszcze pomyśle.
Dopóki na typowanie czegokolwiek będziesz patrzyć w stylu &quot;ile odrobię&quot; bądź &quot;ile zarobię&quot; i będziesz sobie liczyć przewidywane &quot;zyski&quot;, to będzie znaczyć że kompletnie nie nadajesz się do zakładów bo tu nie o to chodzi. Wiadomo że na początku takie myślenie to standard, a wybicie czegoś takiego z głowy już jest sukcesem. Potem wystarczy tylko trafiać typy ;)

R 23

rutra

Użytkownik
Taki początkujący to ja nie jestem. Jestem ponad bańke do tyłu, ale teraz na nowo rozpoczynam przygodę z zakładami bukmacherskimi.

Na początek założyłem sobie taki plan (na razie tylko na październik):

50zł rozbijam na 5 części
1) 10zł różne typy
2) 10zł system 1
3) 10zł system 2
4) 10zł system 3
5) 10zł system 4

Nie będę się zbytnio chwalił jakimi systemami gram, bo to nie ten dział, ale ogólnie tego postaram się trzymać. Byłem ok. 60zł na minusie, grałem systemami, grałem z głową za małe stawki, odrobiłem po pewnym czasie ponad połowe i już wydawało mi się to takie proste i wtedy kilka kuponów za 10zł za każdym razem singiel i popłynąłem, bo miała być taka łatwa wygrana.

Więc chyba zrezygnuje z tego typu, może za 4 lata jak będę na dużym plusie ????

O to chodzi w bukmacherce. Liczy się zysk. Nie ma sentymentów, jeśli przeanalizuje mecz i stwierdze, że Polska, albo mój ulubiony klub przegra to postawie, że przegra.

Dzisiaj spokojnie 2 kupony, jeden za 2zł (Grecja U21-San MarinoU21 over 3,5 nie wszedł, reszta meczy nie ma znaczenia), na drugim kuponie zaraz się mecze zaczynają. Pierwszy kupon zaliczam do różnych sposobów gry, więc z 10 zostało jeszcze 8zł na ten miesiąc. Drugi kupon to jeden z systemów, który przynosił mi zyski i w graniu w realu i wirtualnie, co prawda to było dawno i nie były to powalające wygrane (chociaż procentowo to całkiem dobrze wyglądało).

R 23

rutra

Użytkownik
No tak jak już pisałem, nie będę zdradzał szczegółów. Myślę, że systemy były już opisane i skrytykowane w odpowiednim dziale ;)

Jeden kupon tam gdzie były luźne typy nie wszedł, bo Grecja U21 co prawda wygrała 2:0, ale wytypowałem over 3,5. Drugi kupon tu uchyle rąbka tajemnicy Ciąg 1.70 czy Łańcuch 1.70 jak zwał tak zwał, trochę go zmodyfikowałem. W tym drugim kuponie Narazie wszystko idzie po mojej myśli (kurs nawet trochę wyższy wyszedł). Szwecja-Słowenia el.ME U21 do przerwy 1:0, Szkocja z Luksemburgiem prowadzi 3:0 do przerwy, Niemcy z Bośnią 1:0 25 minuta.

Jak wejdzie to podsumowując dzisiejszy dzień:
#1 Stawka 2zł przegrany
#2 Stawka 3zł EWK: 5,10zł

No i 2% zysku może będzie ????

W systemie Ciąg 1.70 będzie 2,10zł zabezpieczenia, w różnych typach będzie 2zł straty. Ale najważniejsze, aby trzymać się jakiś planów a nie typować co popadnie za wysokie stawki.

Czerwona kartka i gol dla Słoweni U21 ???? teraz jest doliczony czas, czyli chyba niestety będzie 5zł w plecy. No nic jak to się tak skończy to postawie za dyche frekwencje Over 45%.

U 0

usiu18

Użytkownik
Ilu użytkowników ma to forum? Podejrzewam że sporo! Umówić się że wszyscy idziemy głosować i napewno podnieślibyśmy frekwencje!:p

R 23

rutra

Użytkownik
Nie no niech każdy powie swoim znajomym, a Ci znajomi powiedzą swoim znajomym ????

Dziś wtopa na całej lini. Słowenia U21 grając w 10 wyrównała i drugi kupon poszedł. Na jutro już plan ułożony, co do frekwencji 45%+ to typuje, oprócz tego jeszcze 2 zdarzenia za mniejszą stawke, nie będę od razu szarżował.

S 0

silent

Użytkownik
Ja sie zastanawiam nad postawieniem na to kto wygra wybory... W rankingach prowadzi PO, a kurs jest 1,25 (Bah). Niby malo ale sporo przewazaja na PISem i raczej ryzyko jest niewielkie wiec mozna sprobowac zagrac za wieksza stawke.

S 0

silent

Użytkownik
człowieku wstydziłbyś się pisać za jakie śmieszne kwoty grasz.
Dlaczego ma sie wstydzic? Moze nie ma albo gra tylko dla przyjemnosci to moze i po 1zl stawiac... Stac Cie zeby obstawiac po 100zl to fajnie. On stawia za mniejsze kwoty i moim zdaniem nic Ci do tego za ile kto gra.

R 23

rutra

Użytkownik
Ledwo 18stke skończyłem. Nie pracuje, więc nie mam dochodów, żeby za wyższe stawki typować. Zresztą już gdzieś wyżej pisałem. Typowałem za &quot;śmieszne stawki&quot; odrabiałem straty, napaliłem się na łatwą wygraną, zwiększyłem stawki 5 krotnie i po kilku kuponach popłynąłem. Teraz staram się grać rozważnie. No i np. z ciągu 1.70 dziś kupon nie wszedł, więc w tym systemie mam do zainwestowania jeszcze 7zł (bo 3 przegrałem). Po miesiącu można będzie ocenić czy warto było za tak niskie stawki grać. Wszak w najgorszym wypadku gdybym wszystko co założyłem postawił i wszystko przegrał to byłoby to aż -50zł (i pewnie pare lat przerwy w typowaniu) a jakby stawki zwiększyć x100 to by się zrobiło -5k a to już trochę jest.

Dorzucam 45%+ do kuponu z 3 zdarzeń. Natomiast przegrana PO... hmm... sondaże wyraźnie wskazują, że platforma ma największe szanse, więc jest nadzieja, że ludzie pomyślą, że ich głos nic nie zmieni, nie pójdą na wybory, nie zagłosują na PO i wygra PiS, ale wtedy frekwencja spadnie, więc i tak źle i tak niedobrze ????

Do góry Bottom