>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

freekickfusion - tabela

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
wszystko fajnie, ale:
1)w kolumnie &quot;bramki&quot; chodzi ci chyba o bilans bramek, ale moim zdaniem bedzie lepiej, jak rozbije się to na 2 kolumny: bramki strzelone i bramki stracone. Bo przecież zawsze jest tak, że najpierw pod uwagę się liczbę strzelonych bramek, a nie ich bilans.
2)na emde i zaszkinsa moim zdaniem nie ma co czekać i już od razu mozna ich wykreslić z listy
3)Zasugerowałem kiedyś, żeby wygrany mecz liczył się za 1, a nie za 3 i nawet podzieliłeś moje zdanie, więc przy najblizszej aktualizacji podaj poprawnie
4)a może by tak dawać punkty troche inaczej? bo jednak spotkanie wygrane 4:0, a 4:3 to jest różnica, i może lepiej byłoby pisać punkty, jako suma wygranych wszystkich małych spotkań(meczy)

W 2

wislak

Forum VIP
1)nie ma sensu
liczy sie roznica bramek a nie ile strzelonych!
2)z tabeli usune ale w terminarzu bede wpisywal walkower 4-0 i do tabeli tych meczy nie bede wbijał
3)poprawie. 1 funcja tylko ????
4)e nie ma co mieszac ????

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
jestem uczciwy, i zgłaszam, ze chyba się pomyliłeś wpisując bramki stracone, bo ja ich nie miałem 2 tylko 3, nie wiem jak mają inni nie patrzyłem..

EDIT: Nie, sory pomyliłem się, popatrzyłem na 5 kolejek, wszystko gra.

W 2

wislak

Forum VIP
Po pierwsze: prosze o przyklejenie jeszcze tego tematu
Po drugie: grajcie na czas to bede codziennie aktualizowal tabele!
Po trzecie: Klose - rycerzx - w 14 kolejce i MAzaq Ted w 9 kolejce : ZAGRAJCIE SWOJE MECZE ZALEGŁE!!

TABELA PO 14 KOLEJKACH, BEZ TYCH DWÓCH WW MECZY:

W 2

wislak

Forum VIP
MAzaq - Ted w 9 kolejce : ZAGRAJCIE SWOJ MECZ ZALEGŁY!!!!!! Niedlugo rewanz a wy nie zagraliscie jeszcze...

TABELA PO 15 KOLEJKACH BEZ WW MECZU:

W 2

wislak

Forum VIP

Te mecze macie rozegrac do jutra; )

areklipno CendruS 18 kolejka
Pawlikn Klose 20 kolejka
Ted DiegoMaradona 21 kolejka
CendruS rycerzx 22 kolejka
Wiślak Ted 22 kolejka

ogolnie to jestem zaskoczony tak wysoka moją pozycja ???? ja tam w to nie gram wcale i klose ryczerz i inni maja wiecej na + niz ja o wiele ???? ja tylko to co turniejowe gram a tak to nie i jak zagram z tedem to najprawdopodobniej o grze zapomne... :] dzieki wszstkim za gre, jak łatwo zauwazyc mi wystarczy wygrana z Tedem do mistrzostwa forum ???? rzutem na tasme, bo zwyciestwem rycerza nad arkiem ale duuze są szanse... jak wygram to w punktach tylko arek bedzie mogl miec tyle co ja ale w golach juz mam przewage 4 goli to nawet jak wygram jednym to bede mial 5 wiecej od arka czyli nawet jak arek wygra 4-0 z cendrusem to wygram 1 golem : )ale graty dla mojego jak narazie jedynego pogromcy! i to dwukrotnego!

A 2

areklipno

Użytkownik
no również gratuluje ????

a mam propozycje zrobić szybki turniej jakoś pod koniec przyszłego tygodnia systemem pucharowym (przegrywajacy odpada) w ciagu 1 dnia i wtedy nie do 4 wygranych ale do 2 (1 mecz na poziomie wybranym przez gospodarza, 2 mecz na poziomie wybranym przez gościa, 3 mecz na poziomie narzuconym {który byśmy wcześniej ustalili - jeden do wszystkich meczy}) wtedy turniej poszedłby w mniej wiecej 30-60 min

W 2

wislak

Forum VIP
no również gratuluje ????

a mam propozycje zrobić szybki turniej jakoś pod koniec przyszłego tygodnia systemem pucharowym (przegrywajacy odpada) w ciagu 1 dnia i wtedy nie do 4 wygranych ale do 2 (1 mecz na poziomie wybranym przez gospodarza, 2 mecz na poziomie wybranym przez gościa, 3 mecz na poziomie narzuconym {który byśmy wcześniej ustalili - jeden do wszystkich meczy}) wtedy turniej poszedłby w mniej wiecej 30-60 min
dobra propozycja postaraj sie zorganizowac to zrobimy ????

W 2

wislak

Forum VIP
wyniki zaległych meczy:

areklipno CendruS 18 kolejka 4:2
Pawlikn Klose 20 kolejka 4:0 wo
Ted DiegoMaradona 21 kolejka wo 0:4
CendruS rycerzx 22 kolejka 2:4
Wiślak Ted 22 kolejka 4:0 wo - pisalem do niego ale go nie bylo wczoraj napisal mielismy grac za 20 min ale zniknął. i tak juz jest po czzasie to sorki :/

nic sie w tabeli nie zmienilo
dzieki wszystkim za gre i gratuluje pierwszej trójce na podium :mrgreen:

TABELA KOŃCOWA:

http://images11.fotosik.pl/30/82e9e28425f9e3aamed.jpg

Do góry Bottom