>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

freekickfusion - pytania...

W 2

wislak

Forum VIP
jak masz jakies pytania to pytaj tutaj!

LISTA GRACZY:
Wiślak - 3223289
Pawlikn - 4118562
areklipno - 4166496
emde - 4469486
CendruS - 5757167
zaszkins - 1008290
rycerzx - 6220050
Klose - 540499
Rooni - 7867075
MAzaq - 6900837
Ted-6761822
DiegoMaradona-8449114

A 2

areklipno

Użytkownik
mam pytanie jakie są zasady tzn.:

jak ustalamy godzine gry - czy wszyscy w jednym czasie czy dana para graczy umawia sie na dana godzine

czy gramy do jednego zwyciestwa (5 strzałow i w razie remisu dodatkowe) czy np do 3 wygranych

panowie stworzmy jakis mini regulamin tego turnieju zeby wszystko bylo jasne

A 2

areklipno

Użytkownik
też bym tak wolał ale trzeba coś wspólnie ustalic zeby pozniej nikt nie powiedział ze nie wiedział itd

no jak jest przewidziana punktacja (ile za zwyciestwo remis przegrana)

rooni 135

rooni

Forum VIP
No ale powiedzmy że w niedziele jest sylwester i większosć nie będzie mogła o tej godzinie odbyć meczu

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
skoro nie może być remisu to lepiej będzie liczyć 1 punkt za wygraną.

Pytanie 1: na jakim poziomie trudności będziemy ze sobą grać??
Pytanie 2:Co jeżeli ktoś w danym dniu nie będzie mógł zagrać, kiedy będzie powtórzone spotkanie?
Propozycja: Możnaby robić tabelę po każdym spotkaniu wraz z bilansem pojedynczych starć (wygrane i przegrane pojedynki. Np. 1mecz przegrałem 0:4, a drugi wygrałem 4:2 bilans wynosi 4:6)Bedzie to niezbędne żeby wyłonić zwycięzce w przypadku jednakowej liczby punktów.

Regulamin można by troszkę poszerzyć, żeby nie było tylko o której godzinie, ale inne np. co robimy, gdy spotkanie się nie odbędzie, co jeżeli dwóch zawodników między sobą będzie się kłóciło kto z nich wygrał(gdy 1 z nich będzie chciał oszukać) itd. troche tego jest!!

W 2

wislak

Forum VIP
skoro nie może być remisu to lepiej będzie liczyć 1 punkt za wygraną. - masz racje niech tak będzie

Pytanie 1: na jakim poziomie trudności będziemy ze sobą grać?? - każdy mecz na innym. najpierw na najmniejszym potem wiekszym itd, a potem znowu jak bedzie trzeba

Pytanie 2:Co jeżeli ktoś w danym dniu nie będzie mógł zagrać, kiedy będzie powtórzone spotkanie?
powtorzenie jak najszybciej albo zagrac wczesniej i rywal niech wpisze ok 21.

Propozycja: Możnaby robić tabelę po każdym spotkaniu wraz z bilansem pojedynczych starć (wygrane i przegrane pojedynki. Np. 1mecz przegrałem 0:4, a drugi wygrałem 4:2 bilans wynosi 4:6)Bedzie to niezbędne żeby wyłonić zwycięzce w przypadku jednakowej liczby punktów. - chciałbys sie zając tabelką? byłbym wdzieczny jakby mi ktos pomogl

Regulamin można by troszkę poszerzyć, żeby nie było tylko o której godzinie, ale inne np. co robimy, gdy spotkanie się nie odbędzie, co jeżeli dwóch zawodników między sobą będzie się kłóciło kto z nich wygrał(gdy 1 z nich będzie chciał oszukać) itd. troche tego jest!! -gramy o 20-45 jak nie moze ktos to uzgodnic na gg lub PW, moze byc tak jak mowilem - gracie sobie rano albo dzien wczessniej a wynik w danym dniu piszecie dopiero
a co do tej klotni to jak?? przeciez gramy fair! :zy3ou:

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
zgadzam się, że gramy fair, ale zawsze może się znaleźć taki gostek i co w tedy...

Właśnie. A czy wszyscy, którzy się zapisali potwierdzili chęć brania udziału w turnieju? Co jeśli np. 1 albo 2,3 osoby powiedzą, że rezygnują i nie chcą grać?

Co do tabelki. Będziemy ją podawać jako normalny tekst, czy np. zrobimy na excelu i print scrina na forum? Mogę pomódz w robieniu tabelki, ale uprzedzam, że nie będę mógł codziennie, tylko 2,3 razy w tygodniu max

W 2

wislak

Forum VIP
no to ty robisz tabelke co 2 kolejki OK? w excelu zrob i screen najlepiej...
chyab beda wszyscy grac a jak nie to poprostu walkowery beda... bo nie bede robil zas terminarrza.
zgadzam się, że gramy fair, ale zawsze może się znaleźć taki gostek i co w tedy...
no co ?? nic nie poradzimy.... chyba nie bedzie takiego chama. :jupi:

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Mysle ze bedzie lepiej jak kzda para zagra o tej godzinie , ktora bedzie pasowala obydwu stronom, bo zawsze cos moze wypsc o 20.45 ;-)

W 2

wislak

Forum VIP
no wlasnie
ale kurcze fajnie by bylo zeby grac o tej 20.45
to by byl taki klimat. wszyscy graja o tej samej porze, emocje itp :jezora: fajnie by bylo ale jak nie chcecie to nie

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
witam.
Przez kolejne 2-3 dni moge byc nieobecny.
spowodowane jest to formatem komputera i innymi sprawami,
mecze rozegram ????

Do góry Bottom