to wyjątkowo mozna w innym terminieNo ale powiedzmy że w niedziele jest sylwester i większosć nie będzie mogła o tej godzinie odbyć meczu
skoro nie może być remisu to lepiej będzie liczyć 1 punkt za wygraną. - masz racje niech tak będzie
Pytanie 1: na jakim poziomie trudności będziemy ze sobą grać?? - każdy mecz na innym. najpierw na najmniejszym potem wiekszym itd, a potem znowu jak bedzie trzeba
Pytanie 2:Co jeżeli ktoś w danym dniu nie będzie mógł zagrać, kiedy będzie powtórzone spotkanie?
powtorzenie jak najszybciej albo zagrac wczesniej i rywal niech wpisze ok 21.
Propozycja: Możnaby robić tabelę po każdym spotkaniu wraz z bilansem pojedynczych starć (wygrane i przegrane pojedynki. Np. 1mecz przegrałem 0:4, a drugi wygrałem 4:2 bilans wynosi 4:6)Bedzie to niezbędne żeby wyłonić zwycięzce w przypadku jednakowej liczby punktów. - chciałbys sie zając tabelką? byłbym wdzieczny jakby mi ktos pomogl
Regulamin można by troszkę poszerzyć, żeby nie było tylko o której godzinie, ale inne np. co robimy, gdy spotkanie się nie odbędzie, co jeżeli dwóch zawodników między sobą będzie się kłóciło kto z nich wygrał(gdy 1 z nich będzie chciał oszukać) itd. troche tego jest!! -gramy o 20-45 jak nie moze ktos to uzgodnic na gg lub PW, moze byc tak jak mowilem - gracie sobie rano albo dzien wczessniej a wynik w danym dniu piszecie dopiero
a co do tej klotni to jak?? przeciez gramy fair! :zy3ou:
no co ?? nic nie poradzimy.... chyba nie bedzie takiego chama. :jupi:zgadzam się, że gramy fair, ale zawsze może się znaleźć taki gostek i co w tedy...