>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Freebet w betway

Status
Zamknięty.
S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Postraszylem Betway ze chce zamknac konto i zobaczcie co mi napisali ????

Witaj xxx,
Dziękujemy za skontaktowanie z Betway.com.
Chcielibyśmy zaproponować Ci ofertę darmowego zakładu w zakładach sportowych. Nasza propozycja to 50% darmowy zakład do 100 PLN. A więc po wpłaceniu depozytu i postawieniu zakładu, otrzymasz darmowy zakład w wysokości 50% stawki postawionej w pierwszym zakładzie aż do kwoty 100 PLN. Aby uzyskać maksymalny darmowy zakład w wysokości 100 PLN, Twój kwalifikujący zakład musiałby mieć stawkę 200 PLN.
Ponieważ jest to specjalna oferta darmowy zakład nie zostanie przyznany automatycznie. Po wpłaceniu depozytu i postawieniu zakładu, prosimy o ponowny kontakt, a wówczas dodamy Twój darmowy zakład do konta.
Zachęcamy jednocześnie to większego i bardziej aktywnego uczestnictwa w naszym serwisie. Zaręczamy, że naszych lojalnych graczy, którzy aktywnie grają w naszym serwisie, często nagradzamy specjalnymi ofertami i promocjami.
Pozdrawiam serdecznie,
Grzegorz @ Betway.com

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
Nie polecam tego bukmachera????????????????????????
Swego czasu bardzo dużo się pisało, że bezpodstawnie zamykają konta, oczywiście bez zwrotu depozytu o wygranych nie wspominając. radzę omijać szerokim łukiem. Być moze coś się zmieniło, ale ja nie zaryzykuję.

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
Proszę nie opowiadać bzdur, wiem, że panu za to płacą, ale mimo wszystko.

&quot;1.3.4 Jeśli którykolwiek z graczy weźmie udział lub zostanie podejrzany o wzięcie udziału w Match Betting lub Arbitrage Betting, będziemy mieć prawo, na podstawie własnej decyzji do wykluczenia go z grona naszych graczy oraz zatrzymania posiadanych środków, z powodu Twojego i/lub wyrejestrowania się oraz wykluczenie Cię i/lub zawieszenie Cię jako gracza na wszystkich stronach należących do nas.&quot;

&lt;link rel=&quot;File-List&quot; href=&quot;file:///C:/DOCUME%7E1/JA/USTAWI%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml&quot;&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w ???? oNotOptimizeForBrowser/&gt; &lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;style&gt; &lt;!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:&quot;&quot;; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --&gt; &lt;/style&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:shapedefaults v:ext=&quot;edit&quot; spidmax=&quot;1026&quot;/&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:shapelayout v:ext=&quot;edit&quot;&gt; &lt;o:idmap v:ext=&quot;edit&quot; data=&quot;1&quot;/&gt; &lt;/o:shapelayout&gt;&lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Ten zapis daje Wam możliwość blokowania i bandyckiego konfiskowania środków ze wszystkich kont. Skąd możecie mieć pewność, że ktoś gra arbitraż? Nie macie wglądu do kont u innych bukmacherów, wiec nie macie 0% pewności, a mimo to blokujecie konta jak leci. Więc, proszę nawet nie odpowiadać na ten post i udać , że go Pan nie przeczytał.

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
Zgadzam sie z lukas155
Mi konto zamkneli jak wygralem 7 zakladow pokolei i chcialem wyplacic 8145zl. Wedlug betway nie jest mozliwe wygranie tylu zakladow pod rzad. Zwrocili mi jedynie depozyt uwaga....100zl , no dziex ! Zlodzieje

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
Najgorsze jest to ze te fucking skeezer&#39;s dalej posylaja mi ich zalosny beznadziejny, bezwartosciowy newsletter mimo iz usunalem sie z listy mailingowej.
Pig&#39;s ????????????????????????
wiele zlego jeszcze mozna przytoczyc ale po co.. i tak juz tam ludzie nie graja chyba. No moze tylko Ci co ciagle przegrywaja i nie wiedza ze nawet jak wygraja to nie wyplaca ???? ????

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Zgadzam sie z lukas155
Mi konto zamkneli jak wygralem 7 zakladow pokolei i chcialem wyplacic 8145zl. Wedlug betway nie jest mozliwe wygranie tylu zakladow pod rzad. Zwrocili mi jedynie depozyt uwaga....100zl , no dziex ! Zlodzieje
Ciekawe czy oddaliby ci kasę gdybyś zdeponował 8 tysiaków i je przegrał. Też by napisali, że &quot;nie możliwym jest przegranie takiej sumy&quot;...?
W ogóle to na podstawie jakiego punktu regulaminu z........ ci aż 8 kawałków? Napisali cokolwiek?
We łbie się nie mieści takie złodziejstwo.
Edit.
I najlepiej jakbyście takie sytuacje opisywali na wielu forach (nie tylko polskich) wraz ze screenami. Betway straci potencjalnie nowych (i nie tylko) graczy. Ogólnie im więcej ludzi się dowie tym lepiej i ciekawe czy poniosą większe koszty niż te 8 tysiaczków, których ci żałowali. Masz choćby teraz przykład prokocim200.

betway_team 0

betway_team

Użytkownik
Proszę nie opowiadać bzdur, wiem, że panu za to płacą, ale mimo wszystko.

&quot;1.3.4 Jeśli którykolwiek z graczy weźmie udział lub zostanie podejrzany o wzięcie udziału w Match Betting lub Arbitrage Betting, będziemy mieć prawo, na podstawie własnej decyzji do wykluczenia go z grona naszych graczy oraz zatrzymania posiadanych środków, z powodu Twojego i/lub wyrejestrowania się oraz wykluczenie Cię i/lub zawieszenie Cię jako gracza na wszystkich stronach należących do nas.&quot;

&lt;link rel=&quot;File-List&quot; href=&quot;file:///C:/DOCUME%7E1/JA/USTAWI%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml&quot;&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w ???? oNotOptimizeForBrowser/&gt; &lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;style&gt; &lt;!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:&quot;&quot;; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --&gt; &lt;/style&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:shapedefaults v:ext=&quot;edit&quot; spidmax=&quot;1026&quot;/&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:shapelayout v:ext=&quot;edit&quot;&gt; &lt;o:idmap v:ext=&quot;edit&quot; data=&quot;1&quot;/&gt; &lt;/o:shapelayout&gt;&lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Ten zapis daje Wam możliwość blokowania i bandyckiego konfiskowania środków ze wszystkich kont. Skąd możecie mieć pewność, że ktoś gra arbitraż? Nie macie wglądu do kont u innych bukmacherów, wiec nie macie 0% pewności, a mimo to blokujecie konta jak leci. Więc, proszę nawet nie odpowiadać na ten post i udać , że go Pan nie przeczytał.
ten punkt regulaminu zostal usuniety juz dość dawno temu.
Z mojej strony koniec dyskusji, gdyż niektóre posty są poniżej pewnego poziomu.
Jak komuś coś zostało ukradzione proszę pisać do LGA. Papier czy internet wszystko przyjmie..

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Nie ma się co dziwić skoro gracie w takich bukach jak jakiś betway, co to w ogóle jest?
Przecież oni więcej kasy nie wypłacają bo to bida, bida i jeszcze raz bida, wystarczy sprawdzić jaką mają opinię i jakie noty, więcej nie trzeba.
Grajcie u normalnych buków to nie będziecie płakać że wam nie chcą wypłacić bo za dużo wygraliście.
Betway to wiadomo jaki bukmacher nie od dziś.

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
Co ten polski &quot;Betway team&quot; moze wiedziec ? Zajmujecie sie jedynie obsluga klienta i wypowiadaniem gotowych formulek. Mam nadzieje ze zainteresowanie betway wam spadnie jeszcze bardziej

M 1

michalpop18

Użytkownik
A ja w przeciwieństwie do większości z czystym sumieniem firmę Betway mogę polecić ostatnio wypłacałem kasę niecały tysiak i obyło się bez żadnych skanów dokumentów itd... dodam jeszcze, że kasa po trzech dniach była na koncie.

M 33

mariobross111

Użytkownik
Kiedyś bardzo polecałem tą firmę ,zwłaszcza całej rodzinie i znajomym jak 400 pln bonus oferowali .;) Bardzo miło tego buczka wspominam.:razz: Ale to były początki działalności na naszym rynku.

L 0

lukaszf3

Użytkownik
Ja Sobie dałem z nimi spokój jak przez 38 dni mi kasę wypłacali... co chwilę dostawałem informacje że mam im coś nowego przesłać. Dodatkowo support co drugi dzień odpisywał ale w końcu dostałem kasę ale dopiero po opisaniu mojej sytuacji na kilku forach i kilkudziesięciu meilach do firmy...

Ludzie nie ryzykujcie to już nie ten sam bukmacher co kiedyś!!

Mad/To jest temat dotyczący promocji, jeśli chcecie polecić/odradzić buka to są od tego inne działy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom