>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

FREE BET CODE - Darmowy zaklad 8pln

T 0

thical

Użytkownik
Witam

Dzis dostalem poczta tzw. free bet code kod ktory daje ponoc 8zl na konto + dodatkowa mozliwosc promocji przy wplacie 40zl drugie 40zl gratis.
Mam pytanie tydzien temu juz skorzystalem z takiej promcji 40zl i zastanawiam sie czy ten free bet code cos mi nie zepsuje poniewaz na stronie czytalem ze tylko raz na 60 dni mozna wykorzystac darmowki.

Czy moge ten kod wpisac nie obawiajac sie ze bede mial puzniej ewentualne problemy z wyplata wygranych pieniedzy ?
Aha i czy ten free bet code terz trzeba obracac kilkukrotnie jak bonusem ?

...wiem ze to tylko 8zl ale piechota nie chodzi ????

z gory dzieki za odp. i pozdrawiam

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Właśnie się zastanawiam, dlaczego niektórzy dostają te bonusy pocztą? Np. ja nie dostałem, a przydałaby się jakaś promocja ;/

Więc ja nie wiem dokładnie jak to jest, ja bym na twoim miejscu e-maila im wysłał.

T 0

thical

Użytkownik
jestem wybrancem ???? tylko jeszcze niewiem czy to dobrze czy zle ????

maila oczywiscie ze wyslalem i czekam ale myslalem ze moze ktos na tym forum rowniez bedzie wiedzial

neo2006 0

neo2006

Użytkownik
Właśnie się zastanawiam, dlaczego niektórzy dostają te bonusy pocztą? Np. ja nie dostałem, a przydałaby się jakaś promocja ;/

Więc ja nie wiem dokładnie jak to jest, ja bym na twoim miejscu e-maila im wysłał.

pewnie za bardzo ich oskubales wiec promocji nie dostales ????

tez nie dostalem choc mam pare kont w baw :?

T 0

thical

Użytkownik
napisalem 3 maile 2 do polskiego suportu 1 do zagranicznego, zaden nie odpisal olewam to wpisuje free code bo splukalem sie i mam to gdzies ????
Dzis za to napisali ze przepraszaja ale mieli usterke i moglem nie zrealizowac bet code-a , tyle ze ja nawet nie prubowalem , maja tam burdel wiec sie moze nie kapna , tak czy owak olewam ide 8-maka obstawic :p

Do góry Bottom