9 zomber Użytkownik Czerwiec 20, 2008 #1 KOLEJNA DARMOWA KASA http://www.ladbrokes.com/sports/euro2008/10GBP/index.php
0 miodzik Użytkownik Czerwiec 20, 2008 #2 może coś wiecej? to jest freebet ktorey dostaje sie jak sie postawi 10 funtow jako podwojenie zakladu czy tylko za rejestracje?
może coś wiecej? to jest freebet ktorey dostaje sie jak sie postawi 10 funtow jako podwojenie zakladu czy tylko za rejestracje?
269 pietras-pl Użytkownik Czerwiec 20, 2008 #7 po co człowieku piszesz, że darmowa kasa jak to wygląda na zwykły freebet, gdzie trzeba wpłacić depozyt :zoltakartka:
po co człowieku piszesz, że darmowa kasa jak to wygląda na zwykły freebet, gdzie trzeba wpłacić depozyt :zoltakartka:
127 tomek258 Użytkownik Czerwiec 20, 2008 #8 Nic nie dostałem ???? "You have no free bets available at the moment."
L 237 lookash Użytkownik Czerwiec 20, 2008 #9 Nic nie dostałem ???? "You have no free bets available at the moment." Kliknij aby rozwinąć... dostaniesz jak wpłacisz 10Ł;p
Nic nie dostałem ???? "You have no free bets available at the moment." Kliknij aby rozwinąć... dostaniesz jak wpłacisz 10Ł;p
37 spike761 Użytkownik Czerwiec 20, 2008 #10 Tak jest ???? Ja korzystałem z tej promo ???? Postawiłem na cos 13Ł po czym napisałem do supportu i dostałem jeszcze freebeta 10Ł po paru godzinach ???? Ale to juz było 4 miechy temu a teraz nie wiem jak jest :spokodfhgfh:
Tak jest ???? Ja korzystałem z tej promo ???? Postawiłem na cos 13Ł po czym napisałem do supportu i dostałem jeszcze freebeta 10Ł po paru godzinach ???? Ale to juz było 4 miechy temu a teraz nie wiem jak jest :spokodfhgfh:
C 0 curt Użytkownik Czerwiec 23, 2008 #11 To promo nie jest dla POLAKÓW na 100 więc odradzam ???? ????
3 mrwujek Użytkownik Czerwiec 23, 2008 #12 Promocja nie jest dla Polakow. Byc moze czesc otrzyma freebet, ale Ci co nie otrzymaja od razu nie maja zadnych argumentow w walce z supportem o ten darmowy zaklad.
Promocja nie jest dla Polakow. Byc moze czesc otrzyma freebet, ale Ci co nie otrzymaja od razu nie maja zadnych argumentow w walce z supportem o ten darmowy zaklad.