>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Foxyflutter.com 5funtów

M 12

m@estro

Użytkownik
www.foxyflutter.com
Username: imbakox
Balance: Ł5

Hello Slawomir,

I hope you are well.
This is just a short email to let you know that, in view of the present economical climate and in appreciation of your membership with us, we have added Ł5 to your account balance.
This Ł5 is straight cash and can be played on any game of your choice now in our Lobby. The only thing we ask is that you use it by midday this Friday (30th October) as it has a 48-hour validity period.
If there are any issues do drop us an email ([email protected]) but, if not, best of luck and have a wonderful Wednesday.
Kind Regards,
Stuart Millar
Manager
www.foxyflutter.com

Sprawdźcie konta, rzeczywiście jest 5Ł ????

D 0

darkog

Użytkownik
też dostałem zrobiłem z tego 10 funciaków, szybki depozyt na mb i automatyczna wypłata w sumie 10min i 10 funciaków do przodu na koncie mb, kasynko pewne bo wcześniej u nich czekaiem pieniązki też wypłacałem

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Ja dostałem obrót niby zrobiony 21 poszło do wypłaty ale nie było opcji na co więc mam czekać do 72h:p jak bez depo pojdzie dam znac

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Ty to zawsze cos wygrywasz:-D Jak to robisz?:spokodfhgfh:
Wchodzę na to forum przy każdej wolnej okazji , jak się mi coś buforuję czy coś pobieram i wtedy patrze ciach nowe promo.
Wchodzę , sloty nie żadne ruletki , duża stawka w miarę do kwoty bonusu i jest ????
Tu akurat jeden strzał z 5 euro puściłem i 20 wpadło i zleciłem wypłatę :p

grajek 24

grajek

Użytkownik
Wchodzę na to forum przy każdej wolnej okazji , jak się mi coś buforuję czy coś pobieram i wtedy patrze ciach nowe promo.
Wchodzę , sloty nie żadne ruletki , duża stawka w miarę do kwoty bonusu i jest ????
Tu akurat jeden strzał z 5 euro puściłem i 20 wpadło i zleciłem wypłatę :p
Hehe;) No to ladnie. Oby tak dalej:-D

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Po pierwszym depo 5euro , anulowali mi czek i dodali kasę na konto. pogralem trochę i zleciłem dwie wypłaty , nie chcę mówić o wypłatach tylko o ich szybkości ;] Kasa w 20sekund na nettelerze :p

Do góry Bottom