>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

forum tylko przez google

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
ja tam nie mam żadnych problemów z forum od dawien dawna , moze od czasu do czasu wyskoczy ze nie odnaleziono adresu ale to jak wchodze gdzieś głęboko na podstrony ale ogólnie działa bez przypału ;)

other 60

other

Użytkownik
A ja sobie dodałem do zakładek i nie muszę wpisywać adresu za każdym razem. Forum jest u mnie na pierwszym miejscu w/w zakładkach;)

drakers9 16

drakers9

Użytkownik
dobra chyba już mam jedną z przyczyn, jeśli macie neostrade to wyjebcie zaraz jak się skończy umowa ! W momencie kiedy zmieniłem ich syfiasty modem na router Pentagramu, to normalnie sobie wchodzę wpisując adres, czasami nie załapie, ale rzadko, nie ma takiej tragedii jak wczesniej, w ogóle już mnie denerwuje ta neostrada, po burzy pseudo serwisant kazał mi 7 razy wymieniać modem i jezdzić w te i spowrotem, a się okazało, że styk kabla telefonicznego był ufajczony i niestety sam musiałem na to wpadać ! serwis lekceważący, odradzam neostrade !

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Ech to chyba nie ten problem. Ja nie mam neo i też czasem tak mam. Zazwyczaj pomaga czyszczenie przeglądarki z cache, cookies i historii ;)

drakers9 16

drakers9

Użytkownik
no a mi, jak ręką odjął, tylko czasami raz na rok sie zatnie, a tak to hula, może twój dostawca też ma takie lipne modemy, w każdym razie po zmianie na Pentagrama, smiga aż miło, nawet mi się ping w CS zmniejszył, a mam 2 kompy podłączone.

Do góry Bottom