>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FORTUNA - założenie punktu, pytania

Z 0

zacharzachar

Użytkownik
Witam.
Założyłem ten temat, ponieważ nigdzie jeszcze nie znalazłem podobnego tematu.
Mianowicie, chciałbym założyć w moim mieście punkt Fortuna. Wiem z ich strony, że są zainteresowani tym punktem więc mam kilka pytań.
Czy ktoś z Was jest właścicielem takiego punktu lub pracuje w takim punkcie?
Jak wygląda kwota włożona na start? Co ja muszę zakupić, co oni? Wiecie ile może razem wyjść na początku?
Nie chcę od razu wypełniać formularza na ich stronie, ponieważ nie mam zapewne wymaganej ilości funduszy, dlatego przed skontaktowaniem się z Fortuną chciałbym się czegoś dowiedzieć.
Pozdrawiam.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Z netu:
&quot;Koszt otwarcia franczyzowego punktu bukmacherskiego waha się od kilku do kilkunastu tysięcy złotych. Wystarczy do tego lokal o powierzchni ok. 10 mkw. Franczyzodawca dostarcza odpowiednie oprogramowanie, regularnie aktualizowaną ofertę zakładów oraz całe know-how, w zamian otrzymuje część zysków z zakładów w danym punkcie&quot;.
Powyższe pochodzi z artykułu sprzed kilku lat:
Franczyza w Polsce
http://franczyzawpolsce.pl/trendy-franczyzy/2942-oryginalny-pomysl-na-biznes-we-franczyzie
..............
&quot;Nie polecam Fortuny-mój były szef chciał otwierać te zakłady, czekał 3 miesiące na ostateczną decyzję, zgodę na otwarcie i koniec końców tej zgody nie dostał, a na 100% punkt miał byćotwarty.
W ogóle od początku kierownik regionalny kręcił strasznie, ale obiecywał, ze punkt otworzy ???? Ale może po prostu źle trafił&quot;.
źródło:http://www.netkobiety.pl/t30666.html

Z 0

zacharzachar

Użytkownik
A jeśli chodzi o pracowników, to zatrudnienie wygląda tak jak w każdej innej dziedzinie, czy przepisy wymagają jakichś szczególnych czynności?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Tak nie karalność, dodatkowo jadą na kurs specjalny tzw. Szkolenie, jeśli nie zdają na kolejny jadą z własnej kieszeni, a tak to niema problemu. Jeśli masz więcej pytań zapraszam na PW, Otworzyć punkt to nie problem tylko trzeba spełnić kilka wymogów ale o tym już na PW.

Do góry Bottom