D 0 drifter333 Użytkownik Czerwiec 29, 2016 #1 Witam serdecznie, mam pytanie związane z obstawianiem meczy w fortunie. Postawiłem na wygraną Polski. Jednak polska wygrała w dogrywce. Czy mecz mi wszedł? Dziękuję za odpowiedz
Witam serdecznie, mam pytanie związane z obstawianiem meczy w fortunie. Postawiłem na wygraną Polski. Jednak polska wygrała w dogrywce. Czy mecz mi wszedł? Dziękuję za odpowiedz
12,8K ted Forum VIP Czerwiec 29, 2016 #2 Jak postawiłeś typ na mecz 1x2 to nie wszedł, ponieważ był remis. Najlepiej sprawdź swój kupon na stronie fortuny.
Jak postawiłeś typ na mecz 1x2 to nie wszedł, ponieważ był remis. Najlepiej sprawdź swój kupon na stronie fortuny.
866 typereks Użytkownik Czerwiec 29, 2016 #3 Witam serdecznie, mam pytanie związane z obstawianiem meczy w fortunie. Postawiłem na wygraną Polski. Jednak polska wygrała w dogrywce. Czy mecz mi wszedł? Dziękuję za odpowiedz Kliknij aby rozwinąć... Jak zagrałeś na awans/zwycięstwo to kupon/mecz powinnien być rozliczony na plus. Jak zagrałeś, gdzie były podane opcje Polska remis Szwajcaria to masz przegrany typ. Jak zagrałeś podwójną szansę to masz typ na plus.
Witam serdecznie, mam pytanie związane z obstawianiem meczy w fortunie. Postawiłem na wygraną Polski. Jednak polska wygrała w dogrywce. Czy mecz mi wszedł? Dziękuję za odpowiedz Kliknij aby rozwinąć... Jak zagrałeś na awans/zwycięstwo to kupon/mecz powinnien być rozliczony na plus. Jak zagrałeś, gdzie były podane opcje Polska remis Szwajcaria to masz przegrany typ. Jak zagrałeś podwójną szansę to masz typ na plus.