>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher Fortuna - opinie

M 15,1K

makalele007

Użytkownik
Sobolek ty to weź kobietę i idź z nią do kina czy gdzieś bo tak jestes podniecony ta fortuna że na prawie każdy post musisz odpowiadać. Nie sama fortuna człowiek żyje

Otrzymane punkty reputacji: +172
N 5,4K

nn89

Użytkownik
nn89 jeżeli dobrze pamiętam, to sprawdź sobie ostatnie Oficjalne Komunikaty Fortuny, w którymś z nich, z końca wakacji, była mowa o tym, że poszczególne Safebety obowiązują dla spotkań oznaczonych odpowiednią etykietą w ofercie. Jeżeli spotkanie nie jest oznaczone 2UP to nie obowiązuję w nim ta promocja.
Aktualnie Fortuna mocno ciśnie Safebet 90:00 - rozszerzyła listę rozgrywek na wszystkie najważniejsze ligi, europuchary i kwale MŚ. Zaliczkę czy Przewagi mają już wszyscy, wybraliśmy coś unikatowego na rynku.
Tutaj jest regulamin i w nim pisze w jakich ligach i do kiedy obowiązuję zaliczka. To co tutaj jest nieważne co pisze ?
Bardzo dobrze, że promocja "90" została rozszerzona na inne ligi, szkoda tylko, że kosztem zaliczki. Ale tak jak wspominałem wcześniej dobrze, że jest coś unikatowego, co nie obowiązuję u innych bukmacherów. Wypadało by tylko naprawić ten bałagan na stronie i ogłosić odwołanie zaliczki bo zgodnie z tym co podałem to ona nadal obowiązuje i każdy kupon zagrany przed odwołaniem promocji powinien być z uwzględnieniem zaliczki.

Pisząc ten post właśnie zauważyłem, że dodano w opisie ,,FINISHED" :) Zapewniam, że jeszcze wcześniej pisało, że obowiązuję do 01.01.2026r.

Wiesz coś na temat problemów z kuponami maxikombi z użyciem betbuildera, które występują w aplikacji mobilnej od zmiany betbuildera na nowy? Pisałem o tym wcześniej i nadal jest to samo. Początkowo Fortuna nawet mnie ignorowała twierdząc, że jest to pojedynczy przypadek. Teraz jednak widać po strefie typera, że u innych jest to samo i już proszą o cierpliwość.

c1amak 11,2K

c1amak

Użytkownik
nn89 - Regulamin na tej stronie, którą podałeś to regulamin z 2024 roku, który obowiązywał dla poprzedniego sezonu. Zresztą mowa w nim o Zaliczce (to stara promocja), a Fortuna od lipca wprowadziła Safebety i w nich 2UP. Wejdź sobie na stronę z Regulamiem Fortuny (link jest w stopce na www), tam masz oficjalne komunikaty i jeden z nich jest o Safebetach a w treści:
Objęcie danego Zdarzenia określoną regułą ze zbioru SAFEBET oznaczać będziemy bezpośrednio w ofercie

Odnośnie problemów z BB o których piszesz - nie wiem, podpytam, ale dopiero po weekendzie.

Do góry Bottom