>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fortuna - Nowa wersja AKO Master

successful 3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
[ Kupon ] Dojechałem do końca, jak zapowiadałem. Tym razem nie obserwując trendów na Strefie.

Czyżby pierwszy ukończony AKO Master w tej edycji? 🤔

Otrzymane punkty reputacji: +1357
M 2,1K

marcios

Użytkownik
Fortuna powinna to jakoś ogarnąć i jeśli za 6 będzie więcej a tak będzie na 100% to zrekompensować tym co grali bez kombinowania chcąc ukończyć całość i dodać tak freebet by to za komplet było więcej.

Otrzymane punkty reputacji: +1236
successful 3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
496 osób w ostatnim etapie. Tyle dobrego, że freebet będzie na pewno wyższy niż 500 zł, a więc zostanie podzielony na dwa mniejsze 👍

D 45K

daayvit

Użytkownik
W poprzednim etapie odpadło 28, teraz prawie 100. Ciekawe czy część z tych ludzi nie myślała że to był ten etap w którym można odpaść.

D 45K

daayvit

Użytkownik
Ja to odwaliłem, nie ogarnąłem, że trzeba zagrać kupon w ostatnim etapie, co skutkowało odpadnięciem kompletnym.
Dostał ktoś tutaj z puli 50k? Ile wyszło?

successful 3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Ja to odwaliłem, nie ogarnąłem, że trzeba zagrać kupon w ostatnim etapie, co skutkowało odpadnięciem kompletnym.
Dostał ktoś tutaj z puli 50k? Ile wyszło?
Piszą, że po 472 złote. Wygląda na to, że w podobny sposób jak Ty postąpiło trochę osób. Regulamin, choć jasny, faktycznie był dość dwuznacznie napisany. Pociesz się tym, że być może swojego freebetu byś nie trafił (choć jasne, że lepiej mieć kupon w grze). Odbijesz na pewno 😊

Otrzymane punkty reputacji: +164
Do góry Bottom