>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna -autentyczne kupony

P 0

pogromca-bukow

Użytkownik
witam.Wszystkie typy jakie podam będą grane u polskiego bukmachera-Fortuna. Będe zamieszczał linki do moich autentycznych kuponów.Będe podawał statystyki tak by można było ocenić jaką wartość mają moje typy.Ponadto postaram się robić jakieś analizy, które może wyjaśnią czym się kieruję grając dane typy.Nie zamykam się na Wasze komentarze (nawet te negatywne są zawsze mile widziane).

Na początek podam moją aktualną sytuację u bukmachera Fortuna:

Wpłata: 500 pln (22 luty 2013)
Aktualny stan konta : 551.4 pln (✅ 51.4 pln)

O(M) ; to nie kącik chwały, podajemy tylko kupony przed ich rozpoczęciem

P 0

pogromca-bukow

Użytkownik
Tenis challenger M -Sydney spotkanie rozpocznie się 1:20 w nocy

Michael Venus(Nowa Zelandia)- Jay Andrijic (Australia) typ: 1 kurs 1.25

Jay to zaledwie 17 letni tenisista z niewielkim doświadczeniem.Jest dopiero na pozycji 1.843 w rankingu.W roku 2012rozegrał 3 pojedynki wszystkie przegrywając 0:2 (Rankingi jego przeciwników to 1.653, 418, 1.018). W roku 2013 rozegrał 4 pojedynki: 0:2 przegrał z przeciwnikiem z rankingiem 68, 0:2 z przeciwnikiem z rank 787 z Michaelem Venusem (z którym zagra o 1:20 w nocy ) przegrał 1:2 ( 6:3, 2:6, 2:6 wygląda to tak jakby w pierwszym secie Michael go zlekceważył) a także wygrał jeden jedyny pojedynek z tym, że wygrał ponieważ przeciwnik kreczował.

Michael Venus ranking 482 W 2013 roku 8 zwycięstw/4 porażki. Przegrywał z przeciwnikami z rank 263,279,104 i 968. W 2012 roku najgorsze porażki jakie mu się zdarzyły to porażki z rank 934,856,749,747.

Podsumowanie Michael w latach 2012-2013 nigdy nie przegrał z tenisistą z rank powyżej 970 jego aktualny przeciwnik ma rank 1.843.To pierwszy argument za typowaniem zwycięstwa Michaela.Przeciwnik Michaela w latach 2012-2013 wygrał tylko jedno spotkanie i to poprzez krecz przeciwnika tymczasem Michael wygrywa mnóstwo spotkań z tenisistami z niezłym rankingiem.To drugi argument za zwycięstwem Michaela.I wreszcie Michael wygrał już z Jay 2:1 ( 3:6, 6:2, 6:2) i wygląda na to, że w pierwszym secie go poprostu zlekceważył.

Wszystkie dane, przemawiają za typowaniem zwycięstwa Michaela.Jeśli ktoś ma odmienne zdanie to chętnie wysłucham jego argumentów..

Tenis challenger M -Sydney spotkanie rozpocznie się 2:40 w nocy

Robert Stephane (Francja)- Mousley Bradley (Australia) typ: 1 kurs 1.1

Australijczyk to zaledwie 17 letni tenisista z niewielkim doświadczeniem. Jest zaledwie 1.146 w rankingu. W roku 2013 poniósł 2 porażki. Z rank 308 przegrał 1:2 , z rank 721 przegrał 0:2. W 2012 z rank 600 0:2, z rank 333 0:2.Jego największy sukces to wygrana z rank 910.

Francuz jest 192 w rankingu.Ma na koncie mnóstwo wygranych z Australijczykami.W 2013 wygrał jeden turniej w Australii pokonując po drodze 5 Australijczyków z rank 1.473,1.239,362,366,263. Jego najgorsza porażka w 2013 z rank 345.W roku 2012 najgorsza porażka z rank 435.

Podsumowanie.Najgorsza porażka Francuza w latach 2012-2013 z rank 435.Największy sukces Australijczyka w latach 2012-2013 to wygrana z rank 910.Oto wielki argument za zwycięstwem Francuza.Ponadto Francuz gra mnóstwo pojedynków z Australijczykami w Australii i wygrywa z nimi i są to tenisiści z rank dużo wyższym niż jego aktualny przeciwnik.

Sparta Rotterdam-Den Bosch (Piłka Nożna Holandia 2 liga) typ:1X kurs:1.2

Sparta na własnym boisku nie przegrywa meczów.Aktualnie mają 9 zwycięstw i 2 remisy na własnym boisku.

Kupon Nr 3 -Michael Venus-Jay Andrijic typ:1 kurs: 1.25
-Robert Stephane-Mousley Bradley typ:1 kurs: 1.1
-Dortmund -Szachtar awans typ:1 kurs 1.19
-Sparta Rotterdam- Den Bosch typ:1X kurs 1.20
łączny kurs: 1.96

Stawka: 15 pln EWK: 25.87pln

P 0

pogromca-bukow

Użytkownik
Kupon Nr 4 - Michael Venus -Jay Andrijic typ:1 kurs 1.25
-Robert Stephane-Mousley Bradley typ:1 kurs 1.1
-Sparta Rotterdam- DenBosch typ:1X kurs 1.2
-Polityka wybory-kto zostanie następnym papieżem po Benedykcie XVI?
typ:Tarcisio Bertone kurs 6.5

łączny kurs: 10.73
kwota: 4.4 pln EWK 41.55 pln

Kupon Nr 5 to samo co wyżej

kwota 130 pln EWK 1.227.51pln

Kupon Nr 6 -Polityka wybory-kto zostanie następnym papieżem po Benedykcie XVI? typ: Tarcisio Bertone kurs 6.5
stawka: 400 pln EWK: 2.059.20 pln (na kuponie widnieje ekstra podatek 228.8 pln -nie wiem co to za podatek więc napisałem do supportu by mi to wyjaśnili)

Dlaczego stawiam na to, że kolejnym papieżem zostanie wybrany Tarcisio Bertone? Jest to moja własna interpretacja przepowiedni Malachiasza.Według przepowiedni do wyboru pozostał już tylko jeden papież – Petrus Romanus (Piotr Rzymianin). Interpretacje tej inskrypcji są różne. Badacze twierdzą, iż może być on Włochem (Rzymianin) lub papieżem innej rasy, który przyjmie imię Piotr II.

Ja uważam, że Petrus Romanus(Piotr Rzymianin) to Peter Romano czyli Tarcisio Bertone. Drugie imię Tarcisio to właśnie Piotr a urodził się w Romano.Wiele translatorów słowo romano tłumaczy jako Rzymianin.

W tym momencie wszystkie pieniądze zostały wrzucone w zakłady.

P 0

pogromca-bukow

Użytkownik
Kupon Nr 3 -Michael Venus-Jay Andrijic typ:1 kurs: 1.25 ✅ 2:1
-Robert Stephane-Mousley Bradley typ:1 kurs: 1.1 ✅2:0
-Dortmund -Szachtar awans typ:1 kurs 1.19 oczekiwanie na wynik
-Sparta Rotterdam- Den Bosch typ:1X kurs 1.20 ⛔1:5
łączny kurs: 1.96
Stawka: 15 pln EWK: 25.87pln
Kupon Nr 4 - Michael Venus -Jay Andrijic typ:1 kurs 1.25 ✅2:1
-Robert Stephane-Mousley Bradley typ:1 kurs 1.1 ✅2:0
-Sparta Rotterdam- DenBosch typ:1X kurs 1.2 ⛔1:5
-Polityka wybory-kto zostanie następnym papieżem po Benedykcie XVI? typ:Tarcisio Bertone kurs 6.5 oczekiwanie na wynik
łączny kurs: 10.73
kwota: 4.4 pln EWK 41.55 pln

Kupon Nr 5 - Michael Venus -Jay Andrijic typ:1 kurs 1.25 ✅2:1
-Robert Stephane-Mousley Bradley typ:1 kurs 1.1 ✅2:0
-Sparta Rotterdam- DenBosch typ:1X kurs 1.2 ⛔1:5
-Polityka wybory-kto zostanie następnym papieżem po Benedykcie XVI?
typ:Tarcisio Bertone kurs 6.5 oczekiwanie na wynik

kwota 130 pln EWK 1.227.51pln

Kupon Nr 6 -Polityka wybory-kto zostanie następnym papieżem po Benedykcie XVI? typ: Tarcisio Bertone kurs 6.5
stawka: 400 pln EWK: 2.059.20 pln oczekiwanie na wynik

Sparta Rotterdam mając bilans na własnym boisku 9-2-0 (9 zwycięstw 2 remisy) podejmowała ligowego przeciętniaka.Mecz rozpoczął się znakomicie bo po 10 minutach Sparta prowadziła 1:0 ale później...straciła 5 bramek.
Nie wiem co się stało.Cóż niespodzianki zdarzały się, zdarzają i zapewne będą się zdarzać.Niestety miałem ten mecz aż na 3 kuponach.W grze został mi już tylko jeden kupon..

Teraz będe oczekiwał na rozstrzygnięcie tego kuponu ponieważ nie mam już środków, którymi mógłbym operować.W międzyczasie będe zamieszczał pojedyńcze typy i moje kolejne analizy.Oprócz tego zamierzam zrobić pewien eksperyment i sprawdzić tutaj na forum czy wahadełko może być przydatnym narzędziem typera.Czytałem książke w której autor chwalił się, że dzięki wahadełku wiedział dużo wcześniej kto zostanie kolejnym prezydentem USA i czasem wahadełko wskazywało na osobę, która nie była uznawana za faworyta.Myślę więc, że warto taki eksperyment przeprowadzić i przekonać się czy to narzędzie może nam pomóc w naszej typerskiej pracy.

Do góry Bottom