>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fortuna - AKO Master na AO Open (12.01-26.01)

Waldi1979 2,3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
677fa4748d56412bb22d6d31.jpg
AO Master

Tenisowe Wielkie Szlemy oznaczają dla kibiców dwa tygodnie pełne sportowych emocji, a dla Graczy Fortuny dodatkowo - A(K)O Mastera! Z okazji pierwszego Szlema w 2025, przez cały okres trwania Australian Open, od 12 do 26 stycznia możecie wziąć udział w konkursie z pulą nagród 150 000 zł! Co zrobić, aby wziąć udział w podziale nagrody głównej? W trakcie trwania poszczególnych etapów wygraj tak zwaną tasiemkę, spełnij warunki dalszej kwalifikacji i weź udział w podziale wygranej!

Szczegóły -> TUTAJ

Nie masz konta w Fortunie, nic straconego - załóż je wchodząc na efortuna.pl lub klikając w baner i odbierz bonus 1000x200 (3).jpg

Waldi1979 2,3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Magical Snap - 2025.01.10 23.16 - 001.png
Konkurs podzielony jest na 3 etapy:

• Etap 1: 12.01 - 16.01 – w tych dniach należy wygrać zakład min. 5 AKO za min. 10 zł, zawierający min. 5 zdarzeń na kuponie, nie licząc bonusu kursowego „Gra Bez Podatku” lub „Bonusów AKO” dodawanych do kuponów AKO.
  • Etap 2: 17.01 - 22.01 (w tym etapie udział biorą gracze, którzy spełnili warunki etapu 1) – w tych dniach należy wygrać zakład min. 10 AKO za min. 10 zł, zawierający min. 10 zdarzeń na kuponie , nie licząc bonusu kursowego „Gra Bez Podatku” lub „Bonusów AKO” dodawanych do kuponów AKO.
  • Etap 3: 23.01 - 26.01(w tym etapie udział biorą gracze, którzy spełnili warunki etapu 2) – w tych dniach należy wygrać zakład min. 15 AKO za min. 10 zł, zawierający min. 15 zdarzeń na kuponie, nie licząc bonusu kursowego „Gra Bez Podatku” lub „Bonusów AKO” dodawanych do kuponów AKO.
  • Konkurs łączy się z bonusami kursowymi, ale nie są one zaliczane do minimalnej liczby zdarzeń na kuponie.
Każdy gracz, który będzie miał min. 1 poprawnie wytypowany kupon w podanym przedziale czasowym przechodzi do kolejnego etapu i tak dalej. Natomiast Ci, którzy w danym etapie nie będą mieli wygranego kuponu zgodnie z warunkami przedstawionymi powyżej, automatycznie odpadają z konkursu.

Nagroda zostanie przyznana w dniu 27.01.2025 formie FREEBETU, który możesz przeznaczyć na dalszą grę. W przypadku, gdy wartość Nagrody przekroczy 500 zł, bonus zostanie podzielony na dwa Freebety o identycznej stawce (czyli Zwycięzca otrzyma dwa freebety o łącznej wartości Nagrody). Należy za nie zagrać kupony zawierające dowolne zdarzenia z oferty PREMATCH z kursem min. 2.00 z dokładną stawką przyznanego Freebetu. Freebety należy wykorzystać w ciągu 7 dni od momentu pojawienia się na koncie. Wygrana z zakładu postawionego za Freebet powędruje w całości prosto na Twoje konto, bez dodatkowych warunków i obrotów

Każdy kupon spełniający wymagania bierze udział w konkursie, przesuwanie odpowiedniego suwaka NIE JEST potrzebne.

W ramach konkursu BĘDĄ zaliczane zakłady opłacone przy użyciu punktów lojalnościowych oraz Freebetu.

Dr House 124,5K

Dr House

Znawca - Lekkoatletyka
Ubiegło tygodniową edycję ukończyło coś +-180 osób.
Teraz zależy ile osób dotrze do III etapu, który jest krótki (4 dni). Ako 15 do zrobienia,ale wydaje mi się że to i tak branie kota w worku.
Do wygrania mamy freebet choć pewnie freebety o niewiadomo jakiej wysokości, które trzeba w ciągu 7 dni wykorzystać, a to i tak nie da pewności że rzeczywiście coś się wygrało bo jeszcze trzeba trafić kupon.
Myślałem że dadzą punkty, ale widzę że fortuna stopniowo ogranicza ich przyznawanie i idą w kierunku tego że nie możesz sobie trzymać puli na kiedyś tylko tu i teraz masz wszystko wykorzystać. Już nawet wygrane w punktach stacjonarnych w miesięcznych mistrzostwach typerów są mniejsze. Wcześniej I miejsce to 100 zł w punktach a teraz już tylko 50.
Nie tą drogą Fortuno, nie tą drogą.....

Otrzymane punkty reputacji: +1332
successful 2,8M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Nie grałem w świątecznej edycji AKO Mastera, ale widziałem, że było coś ponad 800 zł i podzielono to na dwa freebety.

Zakładając, że w tej edycji wygrane przekroczą 1000 zł per osoba, spodziewałbym się, że tych freebetów będzie co najmniej kilka. Inaczej nie miałoby to sensu w świetle dodatkowego podatku na kuponie z wygraną ponad 2280 zł (oraz tego, że miałoby się tylko jedną szansę na wygraną, grając va banque cały freebet).

Dr House 124,5K

Dr House

Znawca - Lekkoatletyka
882 przeszły do II etapu, choć zgłosiłem mój "protest" bo nie widzę mojej osoby a kupon zagrany za freebet (regulamin na to pozwala) wygrany miałem. Zobaczymy czy zaktualizują

Otrzymane punkty reputacji: +1181
Do góry Bottom