>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Formuła 1 w Betathome

panmv 10

panmv

Forum VIP
Witam

Czy zakłady na Formułe 1 w BAH ograniczają się tylko do zwyciezcwy wyscigów, kwalifikacji, i mistrza? Czy moze pojawiają sie tuz przed wyscigiem jakies zakłady typu head to head?

flinstone 2

flinstone

Użytkownik
Szukac mozna, ale zbyt duzo sie nie znajdzie ;-)

Generalnie daja postawic tylko na zwyciestwo w zawodach. Jednak.. przed zawodami, najczesciej jakies 2 godzinki przed startem wyscigu, pojawia sie oferta obstawiania live. Tam oferta jest juz duzo bogatsza. Mozna obstawiac m.in.: head to head, roznica czasu pomiedzy wygranymi, czy bedzie safety car i tym podobne ???? To samo dotyczy treningow i kwalifikacji, choc trzeba przyznac, ze nie zawsze przeprowadzaja relacje na zywo :;/:

Ja mam osobiscie nadzieje, ze to ulegnie zmianie... I bedzie mozna dokonywac takich zakladow duzo wczesniej :]

flinstone 2

flinstone

Użytkownik
Przed kazdym wyscigiem to jest? Mozesz to potwierdzic?
Wiesz tak na 100% to Ci potwierdzic nie moge, ze przed kazdym. Sam to dopiero ostatnio zauwazylem, a wlasciwie na to wpadlem ;-) Wiem, ze podczas 2 ostatnich rund GP taka mozliwosc byla. Z tego co widzialem na stronie BAH, to na GP Wegier tez jest przewidywana relacja live. Podejrzewam, ze jest taka mozliwosc podczas kazdej eliminacji.. przeciez F1 to wazna sprawa :grin:

Do góry Bottom