Kończąc temat, żeby uczciwie trzymać się wszystkich faktów.
Pieniądze za niesłusznie pobrany dodatkowy podatek w dniu dzisiejszym ostatecznie dopisali do salda gracza. Sprawa była ewidentna, toteż trudno żeby było inaczej, ale na plus, że udało się to rozwiązać (choć czas oczekiwania był długi).
Jeśli chodzi o zdarzenie z grą bez podatku - tutaj nie zamierzają zmienić rozliczenia. Pozostawia to niesmak, bo skoro przyjęli i zaakceptowali te kupony, to potem trudno pogodzić się z anulacją. Jak w znanym przysłowiu: "Kto daje i zabiera...". Gdybym wiedział, wolałbym zgrać gdzie indziej, z większymi kursami. Wypada tylko żałować, że w tym wypadku, w porównaniu do większości firm, nie podchodzą do tematu prokliencko. Mają punkt w regulaminie, że promocję mogą każdemu anulować każdemu bez powodu, z czego skwapliwie korzystają. Szkoda, bo do tego momentu nie miałem powodu żeby na nich narzekać, ale to był kluczowy argument - gra bez podatku.
Na koniec chciałbym uprzejmie podziękować analitykom tej firmy za zlimitowanie kuponu powyżej do złotówki. Tym samym ponad 1300 zł wróciło na moje konto (chciałem puścić takie dwa), a ich mściwość została ukarana. Według wszelkich prawideł, powodów żeby tego nie wziąć nie mieli żadnych, poza chęcią zagrania mi na nosie. Los rozstrzygnął czy było warto. To już jednak problem zarządzających tą firmą, komu powierzają zarządzanie ryzykiem ???? Pozdrawiam serdecznie!