K
0
kurczaczos
Użytkownik
w porządku ???? moje pytanie wynikało z tego, że inna "wersja" była w regulaminie w momencie, w którym zadałem pytanie, a także przez cały wcześniejszy czas. otóż było mniej więcej napisane:Okres rozliczeniowy bonusu Cashback trwa do końca 14 i 28 każdego miesiąca. Kupony są więc zliczane dzisiaj do końca dnia. W związku z tym bonus trafi na konta graczy do 24 godzin roboczych po zakończeniu okresu rozliczeniowego.
Nie ma konieczności wysyłania maili, bonus znajdzie się na kontach automatycznie
"każdego 14 i 28 dnia miesiąca otrzymasz zwrot.... zwrot zostanie przyznany automatycznie."
stąd moje pytanie...
tak w ogóle, to zmieniliście nie tylko warunki promocji na znacznie gorsze (teraz cashback 5 procent tylko od RÓŻNICY między wygranymi a przegranymi, a nie ogólnie od przegranych kuponów), ale także dodaliście informację o rozliczaniu w 24h robocze (wcześniej takowej nie było. była tylko informacja o automatycznym przydzieleniu bonusu).
ciekawe zmiany. czyli jak rozumiem, żeby dostać 50 zł bonusu od następnego miesiąca, trzeba będzie być summa summarum tysiąc złotych w plecy w danym miesiącu ????
ciekawa i zachęcająca promocja dla aktywnych użytkowników
Pozdrawiam.