>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

football w necie > games <

remik47 0

remik47

Użytkownik
pamietam kiedyś na oficjalnej stronie Nike mozna było pograć w (chyba tak to sie nazywało) Nike Scorpion. polegalo to na wybraniu 3 gwiazd do swojego teamtu i granie turnieju 3 na 3 . dzisiaj nie ma juz tej gry na stronie Nike. może ktoś wie czy jest ona dostepna w necie lub jakis torrent do sciagniecia? ewentualnie moze zna ktoś inna gre tego typu?

snajper 322

snajper

Forum VIP
pamietam kiedyś na oficjalnej stronie Nike mozna było pograć w (chyba tak to sie nazywało) Nike Scorpion. polegalo to na wybraniu 3 gwiazd do swojego teamtu i granie turnieju 3 na 3 . dzisiaj nie ma juz tej gry na stronie Nike. może ktoś wie czy jest ona dostepna w necie lub jakis torrent do sciagniecia? ewentualnie moze zna ktoś inna gre tego typu?
Pamietam ze byla kiedys w BravoSport ale to bylo dawno, kiedy to byla jeszcze normalna gazeta. Jak bede w domu na weekend to poszukam czy ja gdzies mam

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Pamietam ze byla kiedys w BravoSport ale to bylo dawno, kiedy to byla jeszcze normalna gazeta. Jak bede w domu na weekend to poszukam czy ja gdzies mam
ja mam tą płytę ale musiał bym poszukać i nie wiem czy ją odtworzy bo jest strasznie porysowana :spokodfhgfh:

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
też w to gierczyłem.pomysł i oprawa eleganckie.jednak grać w to a pesa to ziemia i niebo

Do góry Bottom