>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Football bezstronnym okiem.

bezstronny 2K

bezstronny

Użytkownik
Witam, jest to mój pierwszy temat w tym dziale, znajdą się tutaj typy tylko z piłki nożnej, zero gry na żywo, statystyki co miesiąc.
1.
vs.

Po wyjeździe do Łęcznej, Wisła wraca na stadion przy Reymonta aby podjąć Piasta Gliwice. Moim zdaniem ten mecz zakończy się łatwym zwycięstwem gospodarzy. Piast zaprezentował się fatalnie w starciu z Lechem, a widzieliśmy wczoraj że nie taki ten Lech straszny na tle Górnika, a tymczasem Gliwiczanie pozwolili strzelić sobie aż 4 gole. Wisła nie jest już zespołem którego wszyscy się boją, jednak wydaje mi się że pod wodzą Smudy widać pewną poprawę w grze. Owszem druga część sezonu nie była tak udana, jednak zadecydowała o tym zbyt krótka ławka rezerwowych przy wydłużonym sezonie i dość dużo kontuzji. Pomimo konfliktów w klubie na linii kibice - zarząd - trener wydaje mi się że decyzja prezesa o pozostawieniu Smudy jest dobra, wcześniej w Wiśle każdy trener był zwalniany po serii słabszych wyników, a jak wiadomo żeby coś zbudować potrzeba czasu. Potencjał w Wiśle jest spory i trzeba dobrze zacząć ten sezon aby czołówka za bardzo nie uciekała. Remis z Łęczną to jak dla mnie niezły rezultat, wiadomo pierwszy mecz w sezonie na stadionie beniaminka zawsze jest bardzo trudny, a Łęczna potwierdziła dobrą formę ogrywając Ruch. Piast to dla mnie w tym sezonie kandydat to walki o utrzymanie i stawiam dzisiaj na bardziej uznaną markę i lepszy piłkarsko zespół czyli na Wiślaków.

Stawka: 100 PLN
Typ: Wisła
Kurs: 1,70

Zysk/Strata: 100 PLN ⛔
Rivalo

bezstronny 2K

bezstronny

Użytkownik
2.
vs.

Już prawie 20 lat czekamy na awans naszego zespołu do LM i moim zdaniem będzie to kolejny rok kiedy się nie doczekamy. Legia nie pokazała na początku tego sezonu absolutnie nic, co mogłoby napawać optymizmem przed meczem z Celtikiem. Mecz u siebie w poprzedniej rundzie z zespołem z Irlandii był po prostu przerażający, dziury w obronie jak w zespole z A-klasy i goście raz za razem mieli groźne okazje po prostopadłych podaniach. Nie oszukujmy się nasza liga to po prostu dno, jest przepaść pomiędzy Polską a zachodem. Nie tylko w finansach inwestowanych w piłkę, ale w mentalności piłkarzy, mam tutaj na myśli gwiazdorstwo, brak zaangażowania itd. Celtic może nie jest już tym zespołem co kilka lat temu ale i tak grał w fazie grupowej 2012/13 i ma doświadczenie na arenie europejskiej. Szkoci wygrają ten mecz samą atletycznością i przygotowaniem fizycznym. Z przodu mają doświadczonych ludzi którzy wykorzystają błędy obrony Legii. Balonik jest pompowany co roku i co roku wychodzi wielka klapa. Natrafiłem ostatnio na wywiad z Lewandowskim gdzie powiedział w kontekście eliminacji i naszej grupie z Niemcami, że nie ma co się ich tak bardzo obawiać po wygranej z Brazylią 7:0, bo to też są ludzie a nie maszyny i męczyli się z Algierią. W tym momencie parsknąłem śmiechem, przecież taka Algieria złoiła by naszą reprezentację gorzej niż drużynę Korei w grupie. Piszę to aby zobrazować Polską mentalność, mówił tak jakby z Niemcami &quot;miało wygrać się samo&quot; a tymczasem trzeba wszystko wybiegać,wywalczyć tak jak to pokazywały reprezentacje Kostaryki czy Kolumbii. Po raz kolejny powtórzę, światowy futbol się od nas oddala, pokazał to tegoroczny Mundial i Liga Mistrzów gdzie poziom był fantastyczny, Legia już dzisiaj zaprzepaści szansę na awans, Berg to nie jest trener który potrafiłby wziąć piłkarzy &quot;za mordę&quot;, oni nie walczą na boisku do upadłego tak jak wyspiarze, ich gra wygląda kiepsko, szykuje się kolejny rok tak zwanego eurowp******u.

Stawka: 300 PLN
Typ: Celtic
Kurs: 2,60
Zysk/Strata: 300 PLN ⛔
Rivalo

bezstronny 2K

bezstronny

Użytkownik
3.
vs.

Dwa pierwsze mecze w temacie nie zakończyły się po mojej myśli, jednak nie ma co rozpaczać, dzisiaj jedziemy dalej tym razem na celowniku Ruch Chorzów w Lidze Europejskiej. Wydaje mi się że tutaj Ruch nie stoi na straconej pozycji, oczywiście teoretycznie Esbjerg jest zespołem lepszym, z większym doświadczeniem na arenie europejskiej, tak jak teoretycznie lepszym zespołem od Legii miał być Celtic. Ruch zagra w Gliwicach, jednak tym razem przy obecności 10 tysięcy fanów, będzie to miało spory wpływ na zawodników. Chorzowianie zaczęli Ekstraklasę od dwóch porażek jednak wydaje mi się, że było to spowodowane tym że niektórzy zawodnicy byli już myślami właśnie przy tym dzisiejszym spotkaniu. Większość zawodników Ruchu to ludzie młodzi, debiutujący w pucharach w meczu z Vaduz i mogło się trochę zagotować w głowach, jednak trzeba będzie zacząć wygrywać w tej lidze aby zagrać w nich w przyszłym roku. Nie podejmę się typowania zwycięzcy, wczoraj wahałem się pomiędzy typem na Celtic a over 2,5, ostatecznie zaufałem gościom. Dzisiaj pójdę w stronę liczby goli, bo patrząc na to co wyczyniała obrona Ruchu w meczach z Vaduz i w sparingach przedsezonowych i na to ile razy ratował Ruch bramkarz, jestem przekonany że jakieś sytuacje dla gości na pewno będą a i Ruch jeśli chce myśleć o awansie to powinien strzelić u siebie przynajmniej dwie bramki, tak więc moja propozycja na dzisiaj to over 2,5.
Stawka: 250 PLN
Typ: over 2,5
Kurs: 2,20
Zysk/Strata: 250 PLN ⛔
Rivalo

bezstronny 2K

bezstronny

Użytkownik
4.
vs.

Legia uporała się z Celtikiem, jednak nadal uważam że Szkoci są w stanie wygrać u siebie 3:0, albo Legia odpadnie w kolejnej rundzie, bo często w piłce bywa tak że niewykorzystane sytuacje się mszczą, jeśli jeszcze nie w tym samym meczu to w kolejnych, oczywiście nie życzę tego Legii i kibicuje im jako polskiej drużynie, jednak rozsądek podpowiada mi coś innego i lepiej być pesymistą i pozytywnie się zaskoczyć niż nastawiać się na niewiadomo co a potem się boleśnie rozczarować. Wracając jednak do naszej Ekstraklasy, uważam że Legia po raz kolejny zgarnie mistrzostwo, ponieważ przewyższa inne zespoły zarówno budżetem, infrastrukturą sportową jak również poziomem. Przegraną z Bełchatowem można uznać jako falstart i wypadek przy pracy, jednak jest niezwykle mało prawdopodobne aby Legia straciła punkty po raz drugi z rzędu przy Łazienkowskiej. Górnik dobrze wystartował, jednak po odejściu Nawałki nie grają już tak efektywnie i widowiskowo, sądzę że każdy kurs na Legię u siebie powyżej 1,5 w naszej lidze trzeba uznać za value i grać.
Stawka: 250 PLN
Typ: Legia
Kurs: 1,60
Zysk/Strata: 250 PLN ⛔
Rivalo

bezstronny 2K

bezstronny

Użytkownik
5.
vs.

Panathinaikos w ostatnich latach ustąpił na krajowym podwórku Olympiakosowi, jednak drużyna wraca na dobre tory i będzie miała okazje udowodnić to dzisiaj w straciu z Belgami, robiąc krok do fazy pucharowej Champions League. Pierwszy mecz był dość ostry, żółte kartki sypały się na prawo i lewo, sytuacji także nie brakowało, jednak korzystniejszy wynik przed rewanżem mają Grecy. Moim zdaniem Standard nie sprosta fantastycznej atmosferze na stadionie Panathinaikosu, którą można przypomnieć sobie z meczów z Wisłą Kraków. Standardowi będzie dzisiaj naprawdę ciężko, nie tylko ze względu na kocioł na trybunach, ale także ze względu na śródziemnomorski klimat. Już nie raz, nie dwa faworyzowana drużyna potknęła się w Grecji czy na Cyprze o tej porze roku i można było łapać fajne kursy. Belgowie słabo grają na wyjazdach, tylko trzy zwycięstwa w ostatnich trzech meczach i moim zdaniem dużo przemawia tutaj za gospodarzami i warto im zaufać po takim kursie.
Stawka: 400 PLN
Typ: Panathinaikos
Kurs: 1,95
Zysk/Strata:
Rivalo

Do góry Bottom