>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

football and nba - dziennik bet365

S 3

szabelq

Użytkownik
------------------​

Nowy Rok i nowe wyzwania ???? W związku z czym postanowiłem jakoś w miarę przejrzyściej prowadzić swoją &quot;działalność bukmacherską&quot;. Co za tym idzie stosunek wpłat do wypłat, na który do tej pory zwracałem uwagę trochę mało mi daje w celu powiększania kapitału. Pilnowałem do tej pory raczej tylko tego, aby być na coraz większym ✅✅✅, a nie tego co i jak obstawiam. Kapitał był sukcesywnie powiększany jednak nie tak szybko i nie w sposób spokojny i ustabilizowany. W związku z czym postanowiłem umieszczać w jednym miejscu wszystkie swoje kupony ze wszelkiego rodzaju rozliczeniami, statystykami itd.., które będą wydawały mi się przydatne. Z uwagi na fakt, że dosyć często korzystam z tego forum, będzie mi łatwo właśnie tutaj zbierać moje poczynania :cool:

Co do kapitału to po kilku dosyć przyzwoitych wypłatach w ostatnich miesiącach pozostawiłem sobie na ten moment 7951 PLN w bet365, oczywiście z zastrzeżeniem, że w przypadku wyzerowania będę dorzucał kapitał i dziennik prowadził dalej, ale na ten moment z takim kapitałem startuje. Do tej pory korzystałem z betclic, ale dorzucenie do sportów, które obstawiam - NBA, akurat bet365 ma sporo do zaoferowania.

Celów mam kilka - pierwszy to wygenerowanie w najbliższym czasie ✅ 11k PLN nadwyżki, którą będę sukcesywnie wypłacał. Kolejnym celem będzie ✅ 30k PLN, ale na to daję sobie spokojnie czas nawet do końca 2014 roku. Gdyby udało się to wcześniej to docelowym miesięcznym zyskiem, który chciałbym osiągać to ok. ✅ 3-5k, także cele ambitne, więc DO DZIEŁA !!

A i zapomniałbym, korzystam na ten moment z NBA oraz Piłki Nożnej, gdzie ograniczam się raczej do lepszych lig (angielska, niemiecka, hiszpańska, włoska). Jeśli chodzi o NBA znawcą nie jestem i wielostronicowych analiz pisał nie będę, ani polemizował z kimkolwiek na temat trafności typu - po prostu tak mi się wydaje i tyle. Jak wiadomo nie wszystko wchodzi, ale akurat w NBA notowałem ciekawe serie wygranych, więc myślę, że nie jest źle. Na temat Piłki Nożnej mogę wchodzić w najgłębsze szczegóły analizy, aczkolwiek takowej tutaj zazwyczaj nie będzie. W razie jakiegoś natchnienia napisze coś, jednak w większości będą to po prostu wrzucone kupony, które obstawiam. Tak żebym mógł kontrolować swoje cele i być z nimi na bieżąco, tym bardziej, że może się zdarzyć sytuacja, że czasem w trakcie miesiąca będę wypłacał jakiś 1-2k, ale w tym celu też będą grane po prostu konkretne kupony, aby wygenerować dodatkowo taki zysk i go wypłacić :razz:

S 3

szabelq

Użytkownik
No to zaczynamy ..

SAC Kings @ HOU Rockets Poniżej 221.0 @ 1,40 ✅

Stawka 1.951,00 Zwrot 2.731,40

Typ trochę zapożyczony z forum, z którym się kompletnie zgadzam, prawdę mówiąc na podbicie kapitału, ponieważ miałem się dzisiaj wstrzymać i puścić jutro za tą stawkę coś z typów Arsenal, Chelsea z remisem, Everton z remisem, a tak trochę emocji w Sylwestrową noc, no i ewentualnie jutro wyższa stawka na noworoczną kolejkę Premier League.

S 3

szabelq

Użytkownik
MEM Grizzlies +11.5 @ 1,25 ✅
Atletico Madryt @ 1,53 zaklad zamkniety przy stanie 0:1 ok. 78 minuty ✅
AKO: 1,92

Stawka 1.450,86 Zwrot 2.787,84 (zwrot 2.478,09)

Tutaj pierwszy raz skorzystalem z opcji wczesniejszego zamkniecia kuponu przy korzystnym wyniku. Wygrana z kuponu wyniosla 2 478,09 pln. Prawde mowiac zrobilem to troche testowo. Mozliwe ze bede z tego korzystal w przyszlosci. Takze zysk dopisany bez ewentualnych nerwow w koncowce, fakt, ze ok 300 pln mniej no ale nic nie szkodzi.

S 3

szabelq

Użytkownik
ATL Hawks @ CHI Bulls Poniżej 199.0 @ 1.38 ✅
Fiorentina @ 1.33 ✅
IND Pacers @ 1.11 ✅
POR Trail Blazers -4.5 @ 1.26 ⛔

AKO 2,61

Stawka 478,09 Zwrot 1.249,53

No i mamy pierwsze wnioski. Dorzucony niejako &quot;na siłę&quot; ostatni typ i oczywiście błędny. Co więcej sam jego rodzaj tj. ujemny handicap na zwycięstwo jest przeze mnie bardzo nielubiany i utwierdziłem się po raz kolejny , aby z tego rodzaju typów nie korzystać. Dodatkowo myślę, że zamknięcie wcześniejsze poprzedniego kuponu wpłynelo na dorzucenie 4ego zdarzenia do kuponu, bo przy tej końcówce na poziomie ok 800 pln wystarczyło by mi ako w okolicach 2 (nie wiadomo jeszcze jak wynik Fiorentiny, ale jakiś ogólny wniosek już mamy). Muszę jeszcze obrać jakaś strategi w kwestii stawkowania , bo tutaj też na razie robię to dosyć nieprzemyślanie.

S 3

szabelq

Użytkownik
DAL Mavericks +15.0 @ 1.25 ⛔
LA Clippers @ 1.15 ✅
IND Pacers @ ATL Hawks (Sumy w meczu) Poniżej 196.5 @ 1.38 ✅

AKO 1,99

Stawka 1.200,00 Zwrot 2.396,47

S 3

szabelq

Użytkownik
Krótkie podsumowanie, ponieważ robiłem wypłatę części środków.
Stan początkowy konta: 7951 PLN
Stan konta na dzień 09.01: 7800 PLN
Ilość kuponów: 6 (✅3/⛔3)
skuteczność: 50%
Ilość typów: 15 (✅12/⛔3)
skuteczność: 80%
Wypłata: 3000 PLN
Stan konta na dzień 09.01 po wypłacie: 4800 PLN

Aktualizując cele z pierwszego postu, najbliższy to wygenerowanie dodatkowego zysku w wysokości ✅ 8 000 PLN

Pomimo wysokiej skuteczności typów, każda wpadka przytrafiła się na oddzielnym kuponie i na dodatek przy wyższych stawkach i pomimo dobrego początku, wróciłem do punktu wyjścia. Także tak jak pisałem poprzednio trochę te stawki nieprzemyślane i czasem choć intuicja mówiła jedno, robiłem co innego.
Teraz po każdej wygranej nadwyżkę będę od razu przelewał na Moneybookers, tak aby na Bet365 mieć ok. 5 000 PLN do dyspozycji.

S 3

szabelq

Użytkownik
Na szybko typ, pozniej to wpisze dokladniej ale do sprawdzenia info od kumpla, niby jakis fixed match (nie wierze w to ale dla sprawdzenia) yeovill town - burnley X/2 kurs 4,75 stawka 300

S 3

szabelq

Użytkownik
jw.
Yeovil v Burnley (Do przerwy/koniec meczu) @ Remis - Burnley @ 4,75 ⛔

Stawka 300 Zwrot 1425

No i utwierdziłem się w przekonaniu, że nie ma sensu nawet 300 zł wydawać na takie cuda. Niestety brak czasu od piątkowego popołudnia nawet na godzinkę analizy i dobrania kuponów pozbawiło mnie jak się okazuje pewnego zysku. Z wstępnie wybranych typów począwszy od piątkowej nocy, po niedzielny wieczór nie trafiła się żadna niespodzianka i jakbym nie dobrał kuponów zarówno w piątek, sobotę i niedzielę wszystko by weszło, a AKO dla poszczególnych dni było każdorazowo ponad 2. Takim oto sposobem i standardowym &quot;jak nie stawiam to wchodzi&quot; przeszło koło nosa kilka tysięcy złotych ... Walczymy dalej !

S 3

szabelq

Użytkownik
Arsenal @ 1,50 ✅

Stawka 2600 Zwrot 3900

Dodatkowo Bet365 dopisał 100 PLN do rachunku za zakład postawiony przez telefon, także na rachunku pozostaje 2000 PLN co możliwe, że dorzucę jeszcze na Arsenal w trakcie meczu.

S 3

szabelq

Użytkownik
TOR Raptors @ 1,15 ✅
HOU Rockets @ 1,41 ✅
NY Knicks @ 1,55 ✅
SA Spurs @ 1.35 ✅

AKO 3,45

Stawka 200 Zwrot 690,18 ( 739,20 )

Twój Bonus Parlay za w wysokości 49,02 został dodany do Twoich zwrotów.

Otrzymane punkty reputacji: +3
S 3

szabelq

Użytkownik
Ostatnia próba a&#39;la &quot;fixed match&quot;
Lokeren v Westerlo (Do przerwy/koniec meczu) 2/1 @ 21 ⛔

Stawka 139,20 Zwrot 2.923,20

Nie wiem co mam myśleć odnośnie powyższego meczu, co prawda nie wszedł, ale przebieg meczu 0:2 dla Westerlo zaraz po przerwie (szkoda, że przed przerwą nie strzelili chociażby jednej) i wygrana 4:2 Lokeren .. przypadek? nie wiem, ale chyba tak. Dostałem jeszcze 2 typy na weekend, więc już definitywnie ostatni raz je przetestuje.

S 3

szabelq

Użytkownik
Coś ostatnio forum strasznie zamulało i nie było jak umieści kuponów, jednak może to i lepiej. Do statystyk poniżej jeden kupon postawiony 15.01:

MIA Heat @ 1.42 ⛔
TOR Raptors @ 1.57 ⛔
HOU Rockets @ 1.41 ✅
MEM Grizzlies @ 1.41 ✅
AKO 4,49

Stawka 150,00 Zwrot 674,37

S 3

szabelq

Użytkownik
Jak pisałem wcześniej definitywnie ostatni raz pozbywam się kasy na rzekomy &quot;fixed match&quot;, poniżej 3 kupony (tych i poprzedniego nie będę wliczał do statystyk z kuponów, które weszły lub nie, aczkolwiek stawki od salda konta będą odjęte)
Gent v KV Kortrijk (Do przerwy/koniec meczu) 2/1 @ 21 0:1 ⛔
Stawka 100,00 Zwrot 2.100,00

CD Tondela v Academico Viseu (Do przerwy/koniec meczu) 2/1 @ 29 0:0 zwrot stawki
Stawka 100,00 Zwrot 2.900,00

Gent v KV Kortrijk (Do przerwy/koniec meczu) 2/1 @ 21 0:1 ⛔
CD Tondela v Academico Viseu (Do przerwy/koniec meczu) 2/1 @ 29 0:0 zwrot
AKO 609

Stawka 150,00 Zwrot 91.350,00

Bet365 mile mnie zaskoczył i dla zakładu połowa/cały mecz w przypadku wyniku 0:0 robi zwrot stawki. Szkoda drugiego meczu, bo pierwsza bramka padła w 93 minucie. Tym samym kończę zabawę z &quot;fixed&quot; match

S 3

szabelq

Użytkownik
Arsenal @ 1.22 ✅
Man City @ 1.12 ✅
Liverpool @ 1.22 ⛔
Real Madryt @ 1.28 ✅
Roma @ 1.18 ✅
AKO 2,55

Stawka 800,00 Zwrot 2.042,85

Ehh ta pazerność. Po bramce Liverpoolu na 2:2 mogłem zamknąć kupon ze zwrotem ok. 1400 pln, widać było, że nie siedział im mecz tego dnia i łatwiej byłoby wygrać 600 pln w najbliższych dniach niż liczyć na zwycięstwo Liverpoolu w tym meczu. Czysta pazerność to pierwsza sprawa i druga, wiedziałem, że 3 mecze z jednej kolejki danej ligi to za dużo.. 2 to max, tym bardziej, że pierwszym wyborem zamiast liverpoolu był juventus, który spokojnie ogrywa sampdorie ..

S 3

szabelq

Użytkownik
Aktualnie robię delikatną wypłatę z konta (375 PLN) oraz wprowadzam trochę zmian do dotychczasowych założeń, mianowicie rozliczanie zysków będzie miesięczne i cel to 4-5k PLN, z czego 2k na własne wydatki, natomiast reszta do puli na realizację celu.
Kwotowo cele na cały rok wyglądają podobnie, natomiast najbliższy to w przeciągu 6 miesięcy wypłata do puli ✅ 12k PLN + stan konta ok. 6k PLN
Dotychczasowe podsumowanie (bez &quot;fixed&quot; match):
Ilość kuponów: 11 (✅7/⛔4)
skuteczność: 64%
Ilość typów: 31 (✅25/⛔6)
skuteczność: 80%
Początkowy stan konta: 7951 PLN
Wypłaty: 3375 PLN
Stan konta: 6000 PLN
✅ 2213,20 PLN
*
*bez przegranych &quot;fixed&quot; match na kwotę 789,20 PLN

Podsumowując stan konta: 6000 PLN i pierwszy cel to ✅ 12k PLN do puli.
Jak? - skupiam się na kuponach o ako w granicach 1,4 - 2,5, stawki w granicach 1k-2k, no i czasem kupony o wyższym ako za mniejsze stawki Podsumowanie będę robił na koniec każdego miesiąca.

Do góry Bottom