>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fonik

sawas 27

sawas

Użytkownik
Mam pytanie do Was :!: Mam Sagema myx5-2 ale juz dosyć dawno mi się znudził a że mi się kończy umowa to chyba sobie cosik nowego kupię ;-P Problem w tym co :!: Szukałem w necie ale nic ciekawego nie znalazłem...

Pomoze mi ktoś :?:
Chodzi mi o bogaty telefon z dużą pamięcią (+ możliwośc pamięci zewn.), 262 tys kolor i takie tam ;-P

No i bez przesady z siankiem :p

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ja polecam Samsung D600e jestem, uzytkownikiem tego fona od 10 miecho i jest idealny :p Ma duza pamiec i w ogole... Cena ok. 700-9900zl :]

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
ja rowniez poluje na jakiegos takiego telefonka i podoba mi sie Sony Ericsson w810i, ma 512 pamieci 2Mpix 262 000 kolorow i takie tam bajery. Cena od 900zl (nowy)

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Dobry, Fajny telefonik jest to Motka v3, tylko ze ona ma malo pamieci cena ok 500zl, a jak szukasz dobrego telefonu tez w podobej cenie to SE K750i Aparat 2mb, i duza kartka pamieci.

G 0

gkotas

Użytkownik
ja polecam neca e606. znakomity i tani tel. ok 200zl. mam takiego do sprzedania. caly komplet. bez zadnej rysy i bez zadnego uszkodzenia

spider231 0

spider231

Użytkownik
k750/w800/w810 wielka trujka najlepszy telefon na swiecie jestem posiadaczem w800 ale wszystkie sa podobne a rozne ceny k jest troche gorszy ale tylko podwzgledem softu do muzyki ...

Ogrom funkcji swietny aparat muza przez sluchawki szok maly ladny zgrabny maks pamiec 2 GB bateria czyma okolo tygodnia

Kazda nokia ,samsung kryje sie !!

Jedyna wada to moglby byc ekran 2 &quot; ale da sie przezyc ...

Pozdro :jezora:

sawas 27

sawas

Użytkownik
ja polecam neca e606. znakomity i tani tel. ok 200zl. mam takiego do sprzedania. caly komplet. bez zadnej rysy i bez zadnego uszkodzenia
Poszukuję dobrego telefonu, nowego. NEC to przeżytek.

Nie no. Ja poluje raczej w mixach (Plus, Era, Orange). A tam k750i (bo ten mi sie podoba najmax) stoi za wysoko :-(

Wyczaiłem z Era. Sony Ericsson W 300i ----&gt; 262 tys., aparat, kamera, MP3, Bluetooth, IrDA, Radio, itp. Poza tym ma 20 MB + 264 karta. Umowa na 30 miechów=369 zł i chyba to wezmę :p Co myślicie :?:

sawas 27

sawas

Użytkownik
Tak Wiślak, tak też zrobiłem :mrgreen:

Zaczepisty telefonik :p Ma ktoś może jakieś wyczesane gadżety do niego :?: Wiem że w necie jest pełno tego ale czesto się powtarzaja a mnie chodzi o tapetki czy motywy o tematyce sporowej :p

Wiślak ---&gt; zarzuć linkiem jak cos masz. I innie też :p

W 2

wislak

Forum VIP
Wiślak ---&gt; zarzuć linkiem jak cos masz. I innie też :p
ja tam tapety zgrywam normalne jak na kompa ???? a dzwieki to MP3. filmy z AVI robie na 3gp i tez działają. zadnych linkow nie mam bo po co
tapetka Barcy jest to starczy ????

K 0

konraad89

Użytkownik
Lepiej dwuletnia umowa z Erą na K510i za 300zl
ja tak mam
Jak dla mnie to sie takie cos niezbyt oplaca, juz lepiej dolozyc ok 100zl i masz z allegro nowy taki tel i korzystasz bez zadnej umowy. Wiem cos o takich umowach bo sam dalem sie wciagnac w mix plusa zostalo mi jeszcze &#39;tylko&#39; 11 doladowan a ceny to mam takie ze lepiej nie mowic (np 29gr z smsa). Moim zdaniem jak podpisywac umowe to tylko abonament

spider231 0

spider231

Użytkownik
Lepiej dwuletnia umowa z Erą na K510i za 300zl
ja tak mam
Jak dla mnie to sie takie cos niezbyt oplaca, juz lepiej dolozyc ok 100zl i masz z allegro nowy taki tel i korzystasz bez zadnej umowy. Wiem cos o takich umowach bo sam dalem sie wciagnac w mix plusa zostalo mi jeszcze &#39;tylko&#39; 11 doladowan a ceny to mam takie ze lepiej nie mowic (np 29gr z smsa). Moim zdaniem jak podpisywac umowe to tylko abonament

Dokladnie !!

Bezsensu dawac tyle kasy za taki telefon (tej klasy) z umowa !
W abonamencie mam za 300 zl najlepszy telefon jaki tylko chce !!

sawas 27

sawas

Użytkownik
Moim zdaniem jak podpisywac umowe to tylko abonament
Miałem ostatnie 4 lata na abonament i już mi starczy... To jest najwieksza kupa... A tutaj mam telefon na kartę i tani telefon czyli dla mnie najbardziej optymalne rozwiązanie :)

Do góry Bottom