>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Floyd Mayweather vs. Saul Alvarez - Sobota 14 września

Status
Zamknięty.
Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik

14 września w Las Vegas wielka walka o mistrzostwo świata federacji WBO i WBC . W ringu staną Floyd Mayweather Jr czyli uważany za najlepszego pięściarz w historii bez podziału na kategorie i Saul &quot;Canelo&quot; Alvarez jeden z największych bokserskich talentów . Walkę pokaże Orange sport . Dodatkowo na gali walka Danny Garcia vs Lucas Matthysse .
Floyd Mayweather - 1.38✅✅✅ - Pinnacle .
Floyd wygrana na pkt - 1.55✅✅✅ - Unibet .
Deklasacja . Mistrz vs początkowy uczeń , tak to wyglądało całą walkę . Floyd mistrz fenomen na zawsze . 36 lat a forma niesamowita , wspaniała .
Powrót króla , niekwestionowanego króla bokserskiego . 44 wygrane , zero przegranych , żadnych remisów . Boksera który nigdy nie był na deskach po ciosach rywali . Boksera który zawsze na walkę ma plan A B i C . Bokser który nigdy nie męczy się w trakcie walk .
Wszytko w tej walce jest pod Floyda . Telewizja z którą ma kontrakt na 200 Milionów $ na 6 walka w 18 miesięcy . Miejsce Las Vegas gdzie mieszka , sędziowie 2 z 3 z Las Vegas , limit wagowy specjalnie pod niego .
Nie widzę szans dla Canelo . Trout który jest słabszym pięściarzem od Moneya sprawił mu kłopoty a co niektórzy stwierdzili że nawet wygrał tę walkę . Poza siłą nie ma żadnych argumentów , jedynie lucky punch .
Floyd to jest mistrz i profesor . Nie ma dziś w świecie boksu w tych około Floydowych kategoriach pięściarza który mógłby go pokonać . Technika , spryt , refleks , nieszablonowość . Polowanie na niego to będzie masa przestrzelonych ciosów przez Alvareza które to jeszcze bardziej go osłabią fizycznie a nawet będą go deprymować . Wówczas będzie tracił koncentrację , otworzy się , zacznie popełniać błędy - Floyd takie coś uwielbia i wtedy go zje .
Ogromna baza trików , obronnych zagrań i świetny refleks sprawiają że często bywa nieuchwytny .
Alvarez w przeszłości już nie raz miał problemy z kondycja w trakcie walk a teraz dodatkowe dwa funty które będzie musiał zrzucić dodatkowo go osłabią co odczuje zapewne w połowie walki .
Jak powiedział Mateusz Borek &quot; to zupełnie jakiś inny poziom &quot; a Nacho trener Marqueza &quot; Jego może pobić tylko ten , kto wychodzi do ringu z kijem bejsbolowym &quot; .
Canelo jest niestety za wolny , za mało doświadczony ( mimo tylu już walk ale i kim ) i za słaby kondycyjnie żeby pokonać Floyda . Ma mocny cios ale samym ciosem go nie pokona . Skoro Trout dał mu ciężką przeprawę i wyrównaną walkę to Floyd wygra z łatwością .
Walka prawdopodobnie zakończy wygraną na pkt.✅ przez Floyda .
PS. Skandal , Skandal - jeden sędzia dał remis . Skandal niesamowity , sędzia pod ścianę od razu za coś takiego . Dożywotni zakaz sędziowania . Floyd wygrał wszystkie rundy zdecydowanie . 117-111 dla Floyda to skandal , to było 120-108 .

Otrzymane punkty reputacji: +9
hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Mayweather bedzie chcial zakonczyc kariere bez porazki i raczej nikt nie jest z nim w stanie wygrac na punkty, Canelo hm, nie przekonuje mnie, chociaz walka zapowiada sie przednio. Na Juniora mamy kurs 1.40 mysle, ze to troche duzo i jedynie to mi daje troche do myslenia. Dla mnie Mayweather jest mega faworytem tego pojedynku i jesli nie bedzie zadnej sciemy zdecydowanie wygra z Canelo.
Mayweather [email protected] Marathon 8/10 ✅ 114:114 bhuhahahhaahaha dobry sedzia ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
szef10 216

szef10

Użytkownik
Wątpie żeby tutaj miała być jakaś ściema, Money to milioner, za te walki dostaje zbyt duże siano i nigdy nie dopuści żeby to się skończyło, a te 10 baniek co dostanie Meksykaniec za walke i w ogóle samo prawo walki o pas(na które oczywiscie tez ciężko zapracował) to już jest naprawdę dla niego wielki sukces. Też uważam, że Mayweather wygra przez decyzje

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Lucas Martin Matthysse - 1.40 ⛔- Pinnacle .

kontuzja oka od połowy starcia , z jednym okiem walk się nie wygrywa , inaczej by to wygrał
O mordercy pisałem min. tutaj http://forum.bukmacherskie.com/f201/andre-ward-25-0-13ko-chad-dawson-31-1-17ko-09-09-2012-a-81464.html#post3056516
Lucas zimny morderca z cegłami lub petardami w łapach . Świetnie wyszkolony technicznie , instynkt płatnego zabójcy . Ostatnio demolka w przeciągu 3 rund Lamonta Petersona .
Nawet ci co się nie znają na pierwszy rzut oka by dostrzegli że Lucas posiada lepsze umiejętność składania serii o wiele lepszy technik , zdecydowanie góruje w półdystansie , świetnie bije na korpus i ma niesamowity pressing .
Garcia jest nie najlepszy w półdystansie , jest dosyć statyczny i nie ma jakiejś niesamowitej pracy nóg ( z tak słabą pracą nóg nie wiem czy wytrwa z Lucasem 6 rund ) . Z obroną też najlepiej nie jest skoro Judah mu wsadził 60% power punches .
Lucas wystarczy że wsadzi polowe tego i będzie po walce , będzie KO .
On i Floyd odniosą swoje wygrane a później prawdopodobnie zawalczą ze sobą .

5xharoldx5 1,7M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: boks
Spotkanie: Floyd Mayweather ₋ Saul Alvarez
Typ: Alvarez przez KO TKO TD lub DQ
Kurs: 6,00
Bukmacher: William Hill
Analiza: Według mnie Alvarez jest zbyt niedoceniany przez bukmacherów. Ja wiem, że Floyd Mayweather jest uznawany przez wielu fachowców za najlepszego boksera bez podziału na kategorie wagowe, że nikt go jeszcze nie pokonał, ale Alvarez to też jest gwiazda wielkiego formatu. Alvarez również jest niepokonany. Dużym atutem Alvareza powinna być jego waga. W dniu walki na pewno będzie on sporo cięższy od swojego rywala, a jak wiadomo każdy kilogram w tych lżejszych kategoriach jest bardzo ważny. Alvarez z całą pewnością ma odpowiedni cios, by móc znokautować Mayweathera jeśli dobrze trafi. Na pięć ostatnich walk aż trzy z nich wygrał przed czasem. Różnica wieku może tu mieć bardzo duże znaczenie, gdyż Alvarez jest młodziutki, ma 23 lata, natomiast Floyd Mayweather 36 i już na pewno nie jest w swojej życiowej formie. Według mnie Alvarez wygra przed czasem, a kurs na takie roztrzygnięcie jest bardzo atrakcyjny.

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
5xharoldx5 bez obrazy, ale wiekszych bzdur juz dawno nie czytalem na temat boksu, typu nie neguje, wiadomo, nawet slepej kurze moze sie ziarno trafic, ale sorry Floyd bez formy? Waga atutem Alvareza? 23 letni kogucik ma pokonac profesora defensywy z ponad 15 letnim doswiadczeniem?
Prosze Cie, wiecej powagi i obiektywizmu. Alvarez mial pompowany ranking i przez wiekszosc swojej kariery nie walczyl z nikim wartym uwagi, jest mlody i pewnie wszystko przed nim, ale zdecydowanie za szybko zgodzil sie na walke z Juniorem, mysle, ze Floyd az dobitnie obnazy jego slabosci. Floyd w przeciwienstwie do Pacmana trzyma wyborna forme.

5xharoldx5 1,7M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Nigdzie nie napisałem, że Floyd jest bez formy. Ja stwierdziłem, że nie jest on w swojej życiowej formie. Mając 36 lat w lekkich kategoriach wagowych mało prawdopodobne jest, by być wówczas w szczycie formy.
Co do wagi, to Alvarez musiał się mocno namęczyć, by zbić te kilogramy. Trzeba pamiętać, że waga na oficjalnym ważeniu a waga w dniu walki może się mocno różnić. Jestem przekonany, że gdyby ich teraz ponownie zważyć, to Alvarez by miał dobre pare kg więcej, a to spora przewaga.
Zgoda, Floyd ma dużo większe doświadczenie, ale za to młodość jest po stronie jego rywala, a to też się liczy.

No cóż, zobaczymy jak będzie. Dla mnie typ warty spróbowania po takim kursie.

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Nigdzie nie napisałem, że Floyd jest bez formy. Ja stwierdziłem, że nie jest on w swojej życiowej formie. Mając 36 lat w lekkich kategoriach wagowych mało prawdopodobne jest, by być wówczas w szczycie formy.
Co do wagi, to Alvarez musiał się mocno namęczyć, by zbić te kilogramy. Trzeba pamiętać, że waga na oficjalnym ważeniu a waga w dniu walki może się mocno różnić. Jestem przekonany, że gdyby ich teraz ponownie zważyć, to Alvarez by miał dobre pare kg więcej, a to spora przewaga.
Zgoda, Floyd ma dużo większe doświadczenie, ale za to młodość jest po stronie jego rywala, a to też się liczy.

No cóż, zobaczymy jak będzie. Dla mnie typ warty spróbowania po takim kursie.
To samo mozna napisac o Alvarezie, bo jemu do szczytowej bokserskiej formy z kolei brakuje kilka dobrych lat. Intensywne zbijanie wagi zazwyczaj konczy sie kiepsko dla boksera, Floyd wie co robi. Nawet jesli w ciagu doby dostanie 2kg wiecej to i tak straci wiecej na swojej dyspozycji niz mial przed zbijaniem. Mysle, ze Meksykaniec nie ogarnie przede wszystkim stresu, wystrzela sie w pierwszych 5-6 rundach i Floyd sie za niego spokojnie wezmie, osobiscie twierdze 9-11 TKO.

szef10 216

szef10

Użytkownik
I będzie miał taka formę bardzo długo (na pewno przez wszystkie walki na które ma kontrakt), tyle pieniędzy co on zarabia na każdej walce, tyle ile w siebie i swoje treningi inwestuje to jest szok, Money jest nie do pokonania przez zwykłego śmiertelnika. A dla Alvareza ta walka była zdecydowanie za szybko, ale musiał brać jak proponowali

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
Kolejny raz The Money daje zarobić zarówno sobie jak i zwykłym szarakom ???? Po obejrzeniu tego wspaniałego widowiska twierdzę że Junior przez całą karierę przejdzie bez porażki, jeśli mu $ nie zawrocą w głowie a jak narazie nie zawracają i chce ich coraz wiecej.Perfekcyjnie przygotowany kto ogladał ten widział. Krol jest jeden a walki K2 przy Floydzie są nudne jak moda na sukces.Czekam do maja na następne show.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom