>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FISSURE Playground 2 [ 12-21 wrzesień ]

'Corek 442,5K

'Corek

Znawca - e-sport
Liquid vs Furia / Liquid @ 3,00 superbet
ajć, sami sobie winni

Witam, do jedynki był temat osobny, nie widzę nowego, więc zacznę.
Widzę dziś szanse większe niż sugerują nam to bukmacherzy i szczerze mówiąc atakował bym TL nawet po 2,00 a ten kurs? Jakiś znawca kolarstwa górskiego chyba go wystawiał.
Widzę Furię w roli mocnego faworyta? Gram przeciwko nim, prosta sprawa.
Pisałem odnośnie Furii kilka dni temu, gdy grali z G2, że nie można się sugerować ich wynikami online, bo przychodzi LAN i to jest zupełnie inna drużyna i znów potwierdzili tą regułę.
Nie ufam temu Skaldowie Liquid i uważam, że będą zmiany ale tak samo nie ufam Furii, która jest jak Holenderska pogoda. Doskonale wiemy w jakiej formie jest TL, ale dziś jest rywal którego można ograć. Po za tym Liquid w przegranych spotkaniach wyglądało dobrze. W spotkaniu z Spirit zagrali świetny mecz mimo, że TL grało bez awp bo nasz ultimate zapomniał jak się gra w tą grę...dawno nie widziałem aby ktoś zagrał tak słabo jak Polak w tym spotkaniu. Grali dwa mecze z Vitality, oba przegrali ale w obu nie zasłużyli na to, aby przegrać bez mapy. Z gry TL nie wygląda tragicznie, brakuje opakowania w kluczowych momentach.
Furia bardzo nieprzewidywalna i dla mnie ten mecz jest 50/50 a kursy wystawione to jakiś żart, z którego zamierzam skorzystać.

Ostatnia edycja:
'Corek 442,5K

'Corek

Znawca - e-sport
Witam, wczoraj było blisko ale Liquid doznało zaćmienia mózgowego i jeszcze ta wiadomość odnośnie odejścia Twistzza, który wraca do starego bagna, co moim zdaniem jest głupotą.
Na kolanie dosłownie na dziś propozycje ode mnie jakie gram.

Pain vs Heroic / Pain @ 1,88 betclic

Idę w znacznie lepiej zgraną ekipę. W Heroic jest od dłuższego czasu mały haos. Dużo rotacji, plus to co wyciekło na streamie jednego z zawodników odnośnie nowego nabytku. Nie dzieje się tam najlepiej i jak tak dalej pójdzie to Heroic będzie ekipą, ale na t2. Zobaczymy, Brazole nie zachwycają, ale gra Heroic mi się nie podoba i myślę że polegną dziś.

Virtus vs Australis / Astralis @ 1,44 superbet

Astralis takim składem od dawna powinno walcować większość ekip a jest jak jest. Astralis słabe a Virteusi jeszcze gorsi. Powinni poradzić, mocno podrażnieni porażka z Aurora.

Gamer Legion vs Liquid / Liquid @ 1,68 betclic

No dobrze, pójdę znów w TL, ale głównie z powodu rywala. Mocno cieniuje GL.
Tyloo ich nie pokonało, oni ich zjedli, wypluli i wgnietli w ziemię. Ostatni turniej Liquid w tym składzie. Po wczoraj muszą czuć ogromny niedosyt bo mogli zamknąć mecz 2:0 a ostatecznie przegrali. Jeśli GL zagra to co z Tyloo czy Fnatic na blascie to pomysły siuhego powinny wystarczyć.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1603
'Corek 442,5K

'Corek

Znawca - e-sport
Aurora vs Furia / Aurora @ 2,00 betclic

Furia w roli faworyta w spotkaniu z Aurora? Brazole napompowali balonik, który dziś moim zdaniem pęknie.
Osobiście brał bym to po 1,6 i na taki kurs liczyłem a tutaj spore value. Co pokazała tutaj Furia? Nic. Wygrali z TL 2:1 i Furia w tym spotkaniu była tragiczna a Liquid był jeszcze gorszy. Ograli G2, które po Blascie chyba jeszcze świętuje. Nic nadzwyczajnego nie gra furia, nic.
Dalej lecą na fali zwycięskiej z Spirit? Nie mogę pojąć tego kursu, dla mnie Aurora jest tutaj faworytem. Zdecydowanie bardziej stabilna ekipa i mają moje zaufanie. Furia to tykającą bomba, dziś myślę że odbija się od ściany. Idę w Aurorę.

Faze vs Falcons / Faze +1.5 @ 1,77 sts

Ja duże rzeczy jestem w stanie zrozumieć, ale 3,70 na Faze? Poszalały buki. Oczywiście nikogo nie zdziwi zwycięstwo Falcons w dwóch mapach, ale ten kurs jest przewadzony. Falcons nadal nie jest jakimś Bogiem stabilności, nadal tam są braki i nadal osobiście im nie ufam. Polak w Faze wszedł na swoją grę i wygląda tutaj bardzo dobrze. Falcons tutaj bez sprawdzianu, Brazole nie ten świat a Virtrusi to obecnie nie jest ekipa z grą na tier1. Nie uważam, aby Falcons było aż tak znacznym faworytem i miałem tutaj nic nie grać, bo myślałem że na mapę Faze to max 1,5 zobaczymy, ale takiego kursu odpuścić nie mogę. Nie zdziwię się nawet jeśli Faze ten mecz wygra. Może tu się wydarzyć wszytko, ale nie widzę aby Falcons miało tak łatwo jak w poprzednich spotkaniach tutaj. Próbuje

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +100
'Corek 442,5K

'Corek

Znawca - e-sport
Pain vs Furia / Pain +1.5 @ 1,60 fortuna

Witam, buki dalej nie wyciągają wniosków i faworyzują słabą Furię i ponownie zamierzam na tym skorzystać.
Oczywiście dziś rywal mimo wszystko trochę niżej niż Aurora, ale nadal spokojnie do wzięcia. Pisałem wczoraj odnośnie Furii, że nie grają tutaj nic, nie pokazali tutaj niczego i grają bardzo przeciętnego csa, nic się od tej pory nie zmieniło. Pain jest mocno niestabilne, potrafią na jednej mapie grać znakomite ferro czy ct, by po zmianie robić głupie błędy, ale Furia wcale nie lepsza. Pain również tutaj wiele dobrego nie pokazuje mimo dwóch ostatnich wygranych, bo pokonanie Astralis od dawna nie jest żadnym wyznaknickiem ( rozwiązać Astralis! ) i Heroic również.
Znów nie jestem w stanie pojąć jak można wystawić 1,30 na Furię, czym się kieruje ktoś dając takie kursy. Oczywiście nie twierdzę, że Furia tego nie wygra ale zdecydowanie mniejsze ryzyko widzę w zagraniu mapy Pain niż zwycięstwa Furii.
Znów idę przeciwko im i znów liczę na sukces.

Ostatnia edycja:
husarz22 276,6K

husarz22

Forum VIP
TYLOO - Liquid
W Liquid nadchodzą zmiany - Twistzz odchodzi po tym turnieju do Faze. Nie wiem czy będzie miał wielką motywację aby tutaj jeszcze coś ugrać. Do tego słaby NAF, który od kilku meczów jest cieniem samego siebie. Co ten siuhy na IGL'u ma zrobić w takiej sytacji?
TyLoo natomiast zaczęli od wygranej z GamerLegion odpowiednio na inferno do 3 a na ancient do 4. Potem trafili na Aurore i TheMongolz. Z tymi pierwszymi przegrali 2:0 ale Mongołów trochę postraszyli, na drugiej mapie - overpass - wygrywali już 6:1 ale nie dowieźli tego.
Buki to widzą 50/50, ja uważam jednak, że Chińczycy to wezmą
Typ: TyLoo @1.80 eTOTO

Jeszcze co gram do dubla to wygrana The Mongolz z Faze . Szału nie ma bo kursy około 1.40. Ale niestety Faze bazuje tylko na frozenie i broky. Jcobbb niby coś tam strzela ale mnie nie przekonuje. Rain prawdopodobnie będzie zastąpiony a karrigan to karrigan .... Wczoraj zostali dość wyraźnie zweryfikowani przez Falcons. Myśle, że dzisiaj też nie dadzą rady z The Mongolz.
Wszystko oczywiście niskie stawki dla lepszego oglądania, moze w późniejszej fazie turnieju będzie można coś grubiej zagrac....

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom