88 anapolon Użytkownik Kwiecień 14, 2008 #1 panowie moze mi ktos pomoc bo wlaczylem dzis rano kompa wchodzew zakaldki a tu pusto , wie ktos moze jak moge odzyskac moje zakladki bo mialem zapisanych tam pare ciekwych stronek
panowie moze mi ktos pomoc bo wlaczylem dzis rano kompa wchodzew zakaldki a tu pusto , wie ktos moze jak moge odzyskac moje zakladki bo mialem zapisanych tam pare ciekwych stronek
70 bodi Użytkownik Kwiecień 14, 2008 #2 Firefox tak często robi ..myślę że tego się nie odzyska.trzeba zawsze zakładki zapisywać na IE i w Firefoxie.
Firefox tak często robi ..myślę że tego się nie odzyska.trzeba zawsze zakładki zapisywać na IE i w Firefoxie.
R 0 rafal86-86 Użytkownik Kwiecień 14, 2008 #3 następnym razem radzę wyeksportować plik z zakładkami... no ale już po fakcie. Proponuję poszukać ich w plikach cookie... chyba, że też sie skasowały
następnym razem radzę wyeksportować plik z zakładkami... no ale już po fakcie. Proponuję poszukać ich w plikach cookie... chyba, że też sie skasowały
L 147 luminat Użytkownik Kwiecień 14, 2008 #4 Zainstaluj dodatek FEBE - Firefox Environment Backup Extension. Umożliwia zrobienie kompletnej kopii całego profilu lub poszczególnych jego elementów.
Zainstaluj dodatek FEBE - Firefox Environment Backup Extension. Umożliwia zrobienie kompletnej kopii całego profilu lub poszczególnych jego elementów.
0 jasiek09 Użytkownik Kwiecień 14, 2008 #5 wszystkie zakladki da sie odzyskac, tez mialem takie przypadki, wystarczy poszukac w google