>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Finlandia SM-Liiga 9.01.2006 + 10.01.2006

Status
Zamknięty.
don-karol 0

don-karol

Użytkownik
Tappara Tampere - TPS Turku

Dzis na lodowisku w Tampere zmierza sie dwie drużyny, które w ostatnich latach dzielą i rządza w lidze fińskiej. Wytypowanie wyniku tego spotkania jest rzecz niezwykle trudna, poniewaz jest to pojedynek bardzo prestizowy. Obie druzyny na pewno zagraja maksymalnie skoncentrowane i zmobilizowane. Dzis wieczor przestanie liczyc sie aktualna forma tych zespołów, poniewaz kazdy z zawodnikow da z siebie 200%. Kazdy mecz pomiedzy Tappara Tampere i TPS Turku traktowanych jest w tych klubach jak mecz o mistrzostwo. Obie ekipy beda bardzo mocno walczyly o zwyciestwo. Zapowiada sie ze beda to typowe &quot;szachy&quot; na lodzie. Zadna z druzyn nie bedzie chciala sie odslonic, aby nie została natychmiastowo skontrowana. Dlatego tez, jako ze nie potrafie przewidziec rozstrzygniecia, proponuje Wam zagrac w tym meczu zaklad under/over. Expekt za typ na under 5,5 proponuje kurs 1.45. Mysle ze to calkiem niezla opcja, jesli ktos poszukuje spotkania np do kuponu o AKO 2.00 lub wyzsze. W ostatnich 30 meczach pomiedzy tymi druzynami tylko 7 razy padlo wiecej niz 5 bramek. Mysle, ze warto zaryzykowac.

spinache 96

spinache

Forum VIP
Kurde Karol wystraszyles mnie z ta Tappara a chcialem sobie postawic jedyneczke.Ale Twoj typ na underka tez byl bardzo dobry ???? Gratulacje!!!

A ja mam na jutro cos takiego :

Jokerit Helsinki - HIFK Hockey

Typ : 2 / x2

Kurs 2.30 / 1.50

Zespol HIFK ktory w ostatniej kolejce przegral wyjazdowe spotkanie z JYP gra wyjazdowe spotkanie z coraz lepiej spisujacym sie Jokerit.Jesli sie nie myle to beda to swojego rodzaju derby.Jestem sklonny dac w tym meczu &quot;czysty&quot; typ na HIFK poniewaz :

1.Zajmuja oni wyzsze miejsce w tabeli odpowiednio : Hifk 3. (68 pkt.) - Jokerit 11. (41 pkt.)

2.Hifk przegrali swoj ostatni mecz tak wiec kolejna porazka dla tak mocnej druzyny bylaby prawdziwa kleska.

3.Po dzisiajeszym zwyciestwie Tappary, Hifk stracilo 3 miejsce w lidze a juz jutro maja szanse je odzyskac.

Jest tylko jeden maly problem : HIFK w tym sezonie przegralo juz 2-krotnie z Jokerit co moze byc slym prognostykiem.

Tak wiec rozwazajac wszystkie za i przeciw mysle ze HIFK powinno poradzic sobie na ciezkim lodowisku Jokerit.Bedzie to napewno trudne spotkanie, mozliwy jest remis w regulamionowym czasie gry.Dlatego rozwazam zagranie tego spotkania x2.

don-karol 0

don-karol

Użytkownik
Tak jak przypuszczałem, spotkanie zakonczyło sie niskim wynikiem ???? Tampere wygrało 3:0. Mam nadzieje, ze ktos skorzystał z mojego typu. Pozdrawiam ????

don-karol 0

don-karol

Użytkownik
Jokerit Helsinki - HIFK Hockey

Typ : 2 / x2 ✅ 2:5

Kurs 2.30 / 1.50

Zespol HIFK ktory w ostatniej kolejce przegral wyjazdowe spotkanie z JYP gra wyjazdowe spotkanie z coraz lepiej spisujacym sie Jokerit. Jesli sie nie myle to beda to swojego rodzaju derby. Jestem sklonny dac w tym meczu &quot;czysty&quot; typ na HIFK poniewaz :

1.Zajmuja oni wyzsze miejsce w tabeli odpowiednio : Hifk 3. (68 pkt.) - Jokerit 11. (41 pkt.)

2.Hifk przegrali swoj ostatni mecz tak wiec kolejna porazka dla tak mocnej druzyny bylaby prawdziwa kleska.

3.Po dzisiejszym zwyciestwie Tappary, Hifk stracilo 3 miejsce w lidze a juz jutro maja szanse je odzyskac.

Jest tylko jeden maly problem : HIFK w tym sezonie przegralo juz 2-krotnie z Jokerit co moze byc zlym prognostykiem.

Tak wiec rozwazajac wszystkie za i przeciw mysle ze HIFK powinno poradzic sobie na ciezkim lodowisku Jokerit. Bedzie to na pewno trudne spotkanie, mozliwy jest remis w regulaminowym czasie gry. Dlatego rozwazam zagranie tego spotkania x2.
gratulacje spinache ???? kolejny trafny typ!! i o to wlasnie chodzi... ???? widze ze dzial hokej, to powoli robi sie kopalnia dobrych typow ???? mam nadzieje ze uzytkownicy forum beda czesto tu zagladac ???? a my dalej robmy swoje!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom