>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Finlandia, SM-Liiga 14.01.2006

Status
Zamknięty.
don-karol 0

don-karol

Użytkownik
IFK Helsinki - TPS Turku
Kalpa Kuopio - Saipa
Hämeenlinna - Jokerit Helsinki
Lukko Rauma - Blues Espoo
Ilves Tampere - Assat Pori
Lahti Pelicans - Tappara Tampere
Jyp Jyväskylä - Kärpät

don-karol 0

don-karol

Użytkownik
eehh panowie - tak przeglaam te dzisiejsze spotkania i chyba nic nie naisze na ich temat. bardzo trudna kolejka do typowania - moze zdarzyc sie wszystko. Najbardziej pewne jest chyba HPK, ale sam bym tego nie zaryzykowal. Czekam na opinie specjalistów: krzysiek18, spinache. Wtedy bedziemy wiedzieli wiecej. Pozdrawiam ????

spinache 96

spinache

Forum VIP
ja dzisiaj tylko tak szybko bo musze sie uczyc i dzisiaj nic nie gram.Wiec mysle ze Karpat powinno wygrac dzisiejsze spotkanie.Po porazce HIFK na gorze tabeli zrobilo sie bardzo ciasno i kazdy punkt sie liczy.HIFK i HPK graja u siebie z troche gorszymi rywalami dlatego Karpat bedzie musialo sie bardzo mocno zmobilizowac.Jak dla mnie 2 lub x2.

Co do HIFK i HPK to powinni oni wygrac swoje spotkania, chociaz boje sie postawic na te druzyny.Jedna z nich napewno powinna wygrac.Bardziej sklonny jestem postawic na HIFK ale jak bedzie to sie okaze.Rzeczywiscie bardzo trudno kolejka do typowania.Pozdrawiam.

spinache 96

spinache

Forum VIP
HIFK - TPS Turku

typ 1

Kurs : 1.70 (STS)

Juz dzis bardzo ciezkie a zarazem ciekawe spotkanie w finskiej SM-Lidze.Obie druzyny w ostatniej kolejce wygraly swoje spotkania po dogrywce.HIFK wygrali z Karpat 4:3, a Turku wygralo z outsiderem ligii-Kalpa 2:1.

Hifk obecnie zajmuje 3 miejsce z 5 punktami starty do HPK i 3 pkt do Karpat.Dzis jest okazja na zmniejszenie tej roznicy.Zarowno Karpat jak i HPK moga sie potknac pomimo ze nie maja rywali z najwyzszej polki.Jesli tylko jedna z druzyn - HPK, Karpat straci punkty bedzie bardzo blisko do pierwszego miejsca.

Trudno cos wiecej napisac do tego spotkania, napewno nie bedzie latwo bo HIFK srednio gra u siebie a TPS calkiem niezle na wyjezdzie.Napewno sila lezy po stronie HIFK jednak wygra druzyna ktorej bedzie bardziej zalezec na wyniku.Mam nadzieje ze bedzie to HIFK.

spinache 96

spinache

Forum VIP

Hifk - Pelicans

✅ 2:0

Hpk - Jokerit

✅ 10:2 jak narazie ???? ale chyba juz tego nie przegraja ????

Jyp - Karpat

✅ 0:2

Trzeba przyznac ze wbrew wczesniejszym przypuszczeniom druzyny zajmujace wyzsze lokaty wygrywaly dosc pewnie swoje mecze.

K 0

krzysiek18

Użytkownik
no niestety ominęła mnie dzisiejsza kolejka, a mam czego zalować chyba jak spojrzałem na wyniki to pierwsze co mi się rzuciło w oczy to słaby mecz Tappary, a może Pelicans poprostu zagrali tak jak powinni grać. Jokerit tym razem spora przegrana. Nie stawiałbym w najblizszych spotkaniach na Tapparę, ale analiza i przemyślenia napewno jeszcze się znajdą, ogólnie drużyna ta po zremsowaniu z Jokerit już wygranego meczy i podzisiejszym spotkaniu może mieć problem, chociaż znów ważny czynnik będzie miała motywacja, a więc zapowida się trudne typowanie meczów Tappary. Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom