>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Finlandia SM-Liiga 11.01.2006

Status
Zamknięty.
don-karol 0

don-karol

Użytkownik
Lukko Rauma - Ilves Tampere
W ostatnim czasie zawodnicy Lukko prezentowali sie fatalnie. Lecz ostatnie dwa spotkania sugeruja poprawe gry tej druzyny. Wygrana po dogrywce w Jyvaskyla oraz nieznaczna porazka z TPS - to takie swiatelko w tunelu dla kibicow Lukko. Druzyna z Tampere pozostaje w cieniu lokalnego rywala - zespołu Tappara. W ostatniej kolejce wygrai ze slabiutkim Lahti, ale tylko 2:1. Mozna zauwazyc ciekawa prawidlowosc w grze Ilves. Wyglada to mniej wiecej tak: xyyxyyxyy ???? x to porazka lub zwyciestwo, y to zwyciestwo lub porazka ;) jako ze ostatnio byla wygrana, a wczesniej dwie porazki - tak wiec w jutrzejszym meczu powinna byc... porazka!! Mysle ze postawienie na sukces Lukko to nie jest glupi pomysl ????

Blues Espoo - Hämeenlinna
Zespol HPK zajmuje aktualnie drugie miejsce w tabeli. Jesli jutro wygraja to wyjda na pozycje lidera. Mysle, ze to dla nich kuszaca opcja ???? Blues to zespol środka tabeli, ktory jest teraz w malym kryzysie - poniosl 4 porazki z rzedu. Wyglada mi na to, ze jutro bedzie 5. Hameenlinna potrafi wygrywac w Espoo - w zeszlym sezonie uczynila to dwukrotnie. Sadze, ze zawodnikom gosci wystarczy na jutro motywacji i umiejetnosci, aby wywiezc z Espoo komplet punktów. Typ na to spotkanie: 2

R 0

rasmusen

Użytkownik
co do hameenlinny nie bylbym pewny zwyciestwa moim skromnym zdaniem tego meczu wogole bym nie obstawial, zbyt niepewny, uwazam ze to bedzie mecz walki z jednobramkowa roznica ktorejs z druzyn lub remisem, jak juz by mnie zmuszano bym ten mecz obstawil to dalbym na remis...... pozdro ????

don-karol 0

don-karol

Użytkownik
dzieki za opinie ???? jak mozesz zobaczyc w moim temacie, jaki prowadze w dziale &quot;Kupony ze statystykami&quot;, ja tez nie obstawilem tego spotkania. A to, ze tutaj napisalem &quot;typ: 2&quot; - to jest po prostu moje sugestia, pewien rodzaj odczucia, co do tego meczu. Według mnie wygra HPK, ale moge sie mylic. W końcu &quot;errare humanum est...&quot; jeszcze raz dzieki za komentarz, widze ze powoli ten dzial zaczyna odżywać ;) pozdrawiam ????

K 0

krzysiek18

Użytkownik
✅ Blues - HPK
Jeśli można parę zdań...Obie ekipy grają mecze także jutro, HPK u siebie z Assat, a Blues pojedzie do Saipy, analizując ciężko wskazać faworyta w tym meczu niby HPK, ale jutrzejsze spotkanie we własnej hali też zapewne będą chcieli wygrać. Saipa, która o niewiele wyprzedza ekipę Blues to zespół, którego pokonanie ewentualne oczywiście zbliży graczy Blues do awansu na wyższą pozycję. W szeregi gospodarzy wraca Jaakko Uhlback - zdobywca jak dotąd 12 goli, kontuzjowany jest nadal inny snajper Kohn. do ekipy HPK wracają kontuzjowani obrońcy:Laitinen oraz Louhi. Nieobecny jest nadal Sprukts, podstawowy atakujący. Drużyna HPK - ekipa z większym potencjałem w tym sezonie jest w tym pojedynku faworytem, ale nie obstawiam tego za większą stawkę z uwagi na fakt, że obie drużyny grają także jutro, Blues wydaje mi się ma jutro mecz &quot;ważniejszy&#39;.
typ:2 3/10

don-karol 0

don-karol

Użytkownik
Krzysiek18 - swietny post - dziekuje ???? wspolnymi silami mozna wiecej i mam nadzieje ze bedziesz czesciej tu zagladal.

don-karol 0

don-karol

Użytkownik
Lukko Rauma - Ilves Tampere ⛔ 1:2
W ostatnim czasie zawodnicy Lukko prezentowali sie fatalnie. Lecz ostatnie dwa spotkania sugeruja poprawe gry tej druzyny. Wygrana po dogrywce w Jyvaskyla oraz nieznaczna porazka z TPS - to takie swiatelko w tunelu dla kibicow Lukko. Druzyna z Tampere pozostaje w cieniu lokalnego rywala - zespołu Tappara. W ostatniej kolejce wygrai ze slabiutkim Lahti, ale tylko 2:1. Mozna zauwazyc ciekawa prawidlowosc w grze Ilves. Wyglada to mniej wiecej tak: xyyxyyxyy Smile x to porazka lub zwyciestwo, y to zwyciestwo lub porazka Wink jako ze ostatnio byla wygrana, a wczesniej dwie porazki - tak wiec w jutrzejszym meczu powinna byc... porazka!! Mysle ze postawienie na sukces Lukko to nie jest glupi pomysl ????

Blues Espoo - Hämeenlinna ⛔ 3:3
Zespol HPK zajmuje aktualnie drugie miejsce w tabeli. Jesli jutro wygraja to wyjda na pozycje lidera. Mysle, ze to dla nich kuszaca opcja ???? Blues to zespol środka tabeli, ktory jest teraz w malym kryzysie - poniosl 4 porazki z rzedu. Wyglada mi na to, ze jutro bedzie 5. Hameenlinna potrafi wygrywac w Espoo - w zeszlym sezonie uczynila to dwukrotnie. Sadze, ze zawodnikom gosci wystarczy na jutro motywacji i umiejetnosci, aby wywiezc z Espoo komplet punktów. Typ na to spotkanie: 2
dzisiejsze typowanie na lige fińska nieudane ???? coz - takie dni sie zdarzaja ???? gdyby ich nie bylo, to teraz siedzialbym w Tunezji na plazy i opalal sie na sloncu za kase wygrana od buków!! ;) Lukko pomimo prowadzenia po 1 tercji przegralo swoj mecz, natomiast HPK caly mecz nadrabialo straty, zeby wygrac zabraklo juz czasu.

R 0

rasmusen

Użytkownik
no coz nie chce sie chwalic ale mialem racje :twisted: jak jeszcze bede mial okazje sie wymarzac to dam znac :mrgreen: pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom