>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Finał konferencji zachodnie

Status
Zamknięty.
miha13 0

miha13

Użytkownik
No wlasnie! A co myslicie o tej rywalizacji? CZyli Dallas Mavericks - Phoenix Suns ?

Wg mnie zdecydowanie mniej ciekawa niz na wschodzie.. Zreszta faworyta chyba nie trudno wytypowac (Dallas) ofkorz.. PO tym jak wyeliminowali Spurs, na drodze do zwyciestwa moze im jedynie stanac Heat ???? badz Pistons.. Jedkan w pierwszym meczu dali ciala.. Nie ma sie co dziwic, skoro obrony w tym meczu prawie ni bylo.. ;) Wynik rywalizacji obstawiam 4:2 dla Dallas, a dzisiejszy mecz zostanie wygrany przez gospodarzy jednak.. tak sadze.. nie am innej opcji po prostu ;) Btw nie bylem do konca przekonany o tej nagrodzie MVP kolejny raz dla Steve&#39;ego Nash&#39;a.. A on nadal pokazuje niedowiarkom jak sie gra w koszykowke.. przypomne ze w ostatmi meczu zdobyl 27 pkt., 16 asyst, 5 zbiorek, rzucal ze skutecznosci 61% ???? a wiekszosc punktow w decydujacych minutach meczu.. za 3 w normie 40%.. no i zeby bylo wszytko to na lini rzutow wolnych sie nie pomylil... Ale mimo wszytko nie sadze zeby mili szanse z Dallas.

Dallas - Miami, szykuje sie niezly final ;) ????

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Myśle podobnie że Dallas dość szybko wygrają 4:2 i przejdą do finału. W Dallas świetnie spisuje się Dirk którego też wymieniało się w roli kandydata do MVP. Dallas po wyeliminowaniu zeszłorocznych mistrzów raczej nie będą mieć problemów ze Słońcami którzy po zaciętym pojedynku z Clippersami wygrali 4:3, i myśle że jest to o wiele mniejszy sukces jak dokonanie Mavs. Widać że gospodarze dzisiejszego meczu są rozpędzeni i zmierzają po mistrzostwo, a niedostanie się do fianłu to według mnie będzie porażka. Tylko jeszcze zostaje pytanie z kim spotkają się w finale ;)

miha13 0

miha13

Użytkownik
NO waslnie.. Zgodnie z moimi przewidywaniami na ten mecz.. Dallas - Phoenix 105-98..
malkolm, co do Dirka to ofkorz, troche umie w koszykowke grac ;) co zerszta w dzisijeszym meczu pokazal 30 pkt. z niezla skutecznoscia, 14 zbiorek(w tym 2 ofensywne) i 6 asyst (najwiecej ze swojej druzyny).
pOzdrO!

p.s. No i zapomanielm o najwazniejszym. Dallas w koncu pokazalo w tym meczu jak sie gra w obonie i to walsnie bylo droga do zwyciestwa.. No i jesli zagraja tak w kolejnych meczach, to Suns tyle pograli w tegorocznych playoffach..

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Dallas musi wygrać z Phoenix, bo inaczej bedzie to kolejny zmarnowany sezon ( zmarnowany bo doszli tak daleko ... a w poprzednich nic nie osiągali, nawet z tak dobrym składem :p ) . Jednak walka z Suns będzie ciężka dlatego stawiam 4:3 dla MAVS ????

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Ja się ciesze bo doszły do finału moje 2 zespoły, którym kibicowałem na zachodzie, ale najbardziej lubie oczywiście Phoneix Suns i w tej rywalizacji oby oni wyszli zwycięsko. Wydaje mi się że bedzie 4-3 dla Phoneix. W finale spotkają się z Miami. Co do Nash&#39;a to jest mój ulubiony koszykarz od wielu lat... zawsze imponował mi asystami.... wielki Szacunek dla Niego! SŁOŃCA GÓRĄ!!!!!!!!!!

miha13 0

miha13

Użytkownik
No i zgodnie z moimi oczekiwaniami Dallas w finale!! To ich &quot;pierwszy raz&quot; ;) dotagrac sie do finalu i w koncu!!! W pelni zasluzenie PO rozjechaniu doslownie Memphis 4:0, wyeliminowali zeszlorocznych mistrzow San Antonio 4:3, no i w koncu w finale konferencji 4:2 z phoenix ???? No i co tu duzo pisac. Zespol przede wszytkim pod przewodnictwem Dirka Nowitzkiego... W poprzednim meczu 50 pkt., a dzisiejszej nocy 24... W piatkowa noc o 3:00 zreszta pierwszy mecz finalowy !!! pozdro sto!

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Szkoda mi troche Phoneix.... ale wygrała drużyna lepsza... liczyłem, że będzie chociaż 4:3..... gratuluje! W finale grają 2 świetne drużyny i nic innego nas nie czeka jak piękne emocje! Myśle, żę będzie ostra walka i trudno wskazać faworyta!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom