>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FINAŁ PIERWSZEJ EDYCJI TURNIEJU FIFA 07/// +mecz o 3 miejsce

W 2

wislak

Forum VIP
[center:a3b1246e0e] Finał

Mooserix (Real Madryt) - Wiślak (Chelsea Londyn)

o 3 miejsce

Grzesio (Inter Mediolan) - Patrolinho (FC Barcelona) [/center:a3b1246e0e]

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Grzesio (Inter Mediolan) - Patrolinho (FC Barcelona)

I mecz

FC BARCELONA 4 : 3 INTER MEDIOLAN

II mecz

INTER MEDIOLAN 1 : 4 FC BARCELONA ( w tym meczu również ja hostowałem bo Grzesio miał problemy. Jendam wybrałem stadion San Siro i było prawie to samo ???? )

Ogólnie mecze bardzo brutalne jeśli chodzi o Grzesia faulował mnie gdzie popadnie :mrgreen: ale moze taka miałtaktyke. Przyznam że w 1 meczu miałem nerwówke bo wynik 4:3 i co raz bardziej nap[ierający na moją bramke Inter troche mnie wystraszyłale zakończyło się szczęśliwie.

Grzesiowi dziękuje z ameczyki :browar565: i życze powodzenia w II edycji turnieju[/b]

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Grzesio (Inter Mediolan) - Patrolinho (FC Barcelona)

I mecz

FC BARCELONA 4 : 3 INTER MEDIOLAN

II mecz

INTER MEDIOLAN 1 : 4 FC BARCELONA ( w tym meczu również ja hostowałem bo Grzesio miał problemy. Jendam wybrałem stadion San Siro i było prawie to samo ???? )

Ogólnie mecze bardzo brutalne jeśli chodzi o Grzesia faulował mnie gdzie popadnie :mrgreen: ale moze taka miałtaktyke. Przyznam że w 1 meczu miałem nerwówke bo wynik 4:3 i co raz bardziej nap[ierający na moją bramke Inter troche mnie wystraszyłale zakończyło się szczęśliwie.

Grzesiowi dziękuje z ameczyki :browar565: i życze powodzenia w II edycji turnieju[/b]
Potwierdzam

W 2

wislak

Forum VIP
no to napisz kiedy gramy? co sadzisz o dzisiaj o 00:00 ?? bo jutro sobota to luzik... o 1 mam mecz umowiony wiec o 12 najpozniej trza zaczac!

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Moge zagrać. Chyba że ktoś z 2 grupy (z innego turnieju) będzie wtedy na ham bo z nimi ciężko zagrać, a fajne nagrody :jezora54: . Proponowałbym żeby ten mecz był również pierwszym meczem 2 grupy (zappewne wiesz o co chodzi) i żeby od razu ciupnąć rewanża.

W 2

wislak

Forum VIP
FINAŁ

Wiślak (Chelsea Londyn) - Mooserix (Real Madryt)

4:3 i 2:4

Zwycięzca turnieju: Mooserix

Oba mecze bardzo wyrownane dramaturgia do ostatnich minut. Gole: 2x Sheva i 2x Drogba dla mnie w I meczu a dla realu Becks, Raul i Van Nistelrooy ktory w II meczu dorzucil hattricka. Do tego w rewanzu gol Raula i dla mnie Drogba i Lampard.

Jak komus sie chce to niech podliczy strzelcow z grup, 1/2 i tych meczy :]

1. Mooserix - Real
2. Wiślak - Chelsea
3. Patrolinho - Barca

ogolnie dizeki za gre i jedziem II edycje ???? moze i bedzie III ? ????

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Jak komus sie chce to niech podliczy strzelcow z grup, 1/2 i tych meczy :]
To chyba niewykonalne bo mało kto pisał strzelców :jezora:

A co do meczów to stały na niskim poziomie. Bądź co bądź nie grałem ze dwa tygodnie więc pierwszy mecz i spora część drugiego to było dostrajanie się. Mecze były dość wyrównane. W pierwszym inicjatywa po stronie Wiślaka, a ja ograniczyłem się do kontrataków. W drugim role się odwróciły i to ja nacierałem. Szczególnie przez pierwszych 15 min. Potem troszke się wyrównało, abym pod koniec przejął inicjatywe, wbił dwie bramki i spokojnie doczekał do końcowego gwizdka. ????

Ogólnie bardzo fajnie grało się ten turniej. Thx wszystkim grajacym i do zobaczenia w drugiej edycji!

W 2

wislak

Forum VIP
co do tego czekania to naawet za bardzo czekales ???? jak bramkarzem miales pilke to biegales w kolko i czekales az sam wybije! ???? przyznam ze to bylo wkurzajace bo taki manewr zabieral zawsze po 2-3 minutki cenne ???? a co do meczy to ja tez mialem pause i dopiero wracaam do fify od soboty bo wczesniej nie gralem troche - lepiej by bylo rozegerac mecz od razu bylby poziom wyzszy a teraz to gralismy jak V ligowcy ;d

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Nie przesadzaj. Liga Mistrzów to nie była ale taki mecz na szczycie Ligue 1 już jak najbardziej ????

Wcale nie czekałem aż bramkarz wybije. Po prostu chciałem dokładnie dograć piłke, a do tego bramkarz musi być ustawiony pod odpowiednim kątem i sam naciskałem przycisk wybicia. To, że miało to miejsce właśnie podczas pojawienia się zegara nie oznacza, że na niego czekałem. Wiesz, przy odpowiedniej przewadze warto dograć dokładnie piłke, że napastnik/pomocnik/obrońca* spokojnie ją przyjeli i nie musieli się za bardzo szamotać. Fakt nie zawsze to wychodziło, ale to właśnie przez brak ogrania.

W 2

wislak

Forum VIP
spox moze nawet to byl mecz na szczycie serie A ?? ???? nie no jakos szlo a z tym przedluzaniem moze przesadzilem ale wczesenij tak nei czekales ddopiero jak zwycieskiego wbiles ???? spox temat do zamkniecia turniej skonczony!

Do góry Bottom