>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FINAŁ FA Cup Manchester United - Crystal Palace [21 maj 2016 godzina 18:00]

Status
Zamknięty.
weedplaja 152

weedplaja

Użytkownik
Manchester United vs Crystal Palace 1 1.8 @b365

Pograne 2 dni temu dlatego kurs byl jeszcze nieco wyzszy. Jak gra moj ukochany klub w tym roku kazdy widzi. Do tego jak to finaly lubiabrzadzic sie wlasnymi prawami ale wystarczy ze United zagra tak jak w meczu z Bournemouth a najlepiej z drugiej polowy to bez problemu to wygra. Polfinal mieli ciezki wiecCi tu dadza rade.
Sklad dosc pelny do gry wiec mysle ze bedzie podobna 11 co we wtorek, ew LuivanOut wposci moze herrere ibjakims cudem Depaya ktory jednak zalsluguje na gre w podstawowej 11tce, ale jak bardoz by chcial naknocic todruzyna bedzie chciala tobwygrac dla kibicow i siebie.
Stawiam czysta 1nkr poniewaz kurs swietny natomiast nietraktuje twgo jako lokaty bo to juz nie Fergie times... go devils go!

mario_luigi 117

mario_luigi

Użytkownik
Manchester United powyżej 5.5 rzutów różnych @1,8 B365
W ostatnich pojedynkach united zawsze zdobywa pow. 5 RR.
Wyjątkiem był mecz z West Hamem.
Martial robi robotę na skrzydle, dzięki czemu United zawdzięcza rzuty rożne.
Czasami valencia na drugim trochę pobuja i powrzuca i mamy over 5.5
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +22
kaszpir88 1K

kaszpir88

"Król Ekstraklasy"
CRYSTAL PALACE – MANCHESTER UNITED
21.05, godz. 18:30, Stadion Wembley w Londynie

Przewidywane składy:
CP: Hennesey – Ward, Dann, Delaney, Souare – Cabaye, McArthur, Puncheon – Bolasie, Zaha, Wickham
United: De Gea – Valencia, Smalling, Blind, Jackson – Carrick – Rooney, Mata, Lingard, Martial - Rashford

Nie zagrają:
CP: Appiah, Chamakh, Hangeland, Ledley(kontuzje)
United: Darmian, Januzaj, Keane, Schweinsteiger, Shaw, Young (kontuzje), Fellaini (zawieszenie) Depay, Mensah

Jako kibic Diabłów na początku odniosę się do ostatniego meczu z Bournemouth. Niby pewna wygrana 3:1, ale jest coś co mnie bardzo rozczarowało. Mecz który był tak naprawdę o nic, myślałem że gospodarze będą wyglądać gorzej niż w całym sezonie, ale został tak samo rozegrany przez drużynę LvG jak wszystkie inne. Czy to oznacza że ta drużyna jest wypalona i nie mają motywacji w meczach z drużynami z dolnej części tabeli? Przecież z drużynami z topu radzili sobie bardzo dobrze i gra wyglądała też przyzwoicie, a najwięcej punktów tracili z teoretycznie słabszymi drużynami, często oddając pierwszy strzał na bramkę po 60 minucie gry. LvG nie jest wstanie ich zmotywować to walki przez cały sezon, na hitowe mecze piłkarze nie potrzebują motywacji trenera żeby chcieć wygrać. Holender MUSI ODEJŚĆ.

W spotkaniu na Wembley widzę tylko jednego faworyta. Orły nie będą wstanie zagrozić Diabłom w tym meczu. Potencjał drużyn jest zdecydowanie inny, a motywacji Manchesterowi nie powinno zabraknąć i powinni zagrać ten mecz jak z drużyną z topu.
Red Devils ostatni raz FA wygrali w 2004 roku, to oznacza że nawet tacy doświadczeni zawodnicy jak Rooney i Carrick nie mają Pucharu Anglii w swojej kolekcji. Mecze Manchesteru z Evertonem i West Hamem we wcześniejszych rundach były ich jednymi z najlepszych w tym sezonie jakie widziałem. Diabłom motywacji nie zabraknie. Oczywiście nie twierdzę że Crystal Palace nie zależy, ale jeśli United wyjdą rządni wygranej to potencjałem kadrowymi zdecydowanie przewyższają drużynę z Londynu.
Kurs na zwycięstwo Manchesteru United bardzo dobry.

Manchester United @1.83 ⛔ Sportingbet
Anthony Martial GOL @3 ⛔ Marathonbet

Żenada jak przez większość sezonu

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Manchester United powyżej 5.5 rzutów różnych @1,8 B365
W ostatnich pojedynkach united zawsze zdobywa pow. 5 RR.
Wyjątkiem był mecz z West Hamem.
Martial robi robotę na skrzydle, dzięki czemu United zawdzięcza rzuty rożne.
Czasami valencia na drugim trochę pobuja i powrzuca i mamy over 5.5
Wydaje mi się, że to jest najlepszy typ na ten mecz. Nie wiem czy jest sens typować 1x2, faworytem jest United, ale w finałach różnie to bywa. Poza tym w tygodniu Diabły zagrały podstawowym składem z Bournemouth. Over/under też ciężko wytypować, raczej powinien być under. Over 5,5 rożnych wg mnie jest spokojnie do pokrycia przez piłkarzy United. W większości meczów pokrywają taką linię, w ostatnich 10 meczach aż 8 razy. Od siebie dorzucam też over 10,5 rożnych w całym meczu. Crystal Palace lubi grać skrzydłami i rożne potrafi robić.

over 10,5 rożnych @ 2,00 Bet365 ✅
over 5,5 rożnych Man United @ 1,83 Unibet ✅

Otrzymane punkty reputacji: +18
pietras7 572

pietras7

Użytkownik
Jako, że pozostały nam w sumie tylko Finały Pucharów krajowych trzeba coś pograć w meczu FA Cup;)
Dziś będę szukać korków w meczu Orłów z Czerwonymi Diabłami. Pierwszym czynnikiem, który przemawia za typem na rożne w tym meczu jest ostatnie spotkanie tych drużyn w PL. Na Old Trafford suma kornerów wyniosła 12. 10-2 na korzyść Manchesteru. Jak widać CP nie popisało się w tym aspekcie bo nabiło ledwie 2 korki, ale dziś wnioskuję, że będzie inaczej. A to dlatego, że dziś zagra Bolasie, który jak to ujął swojego czasu Pan Twarowski, &quot;ma manianę w nóżce&quot; ???? Facet potrafi dryblować, a i do tego jest szybki jak wiatr. Rajd do końcowej linii i blokowanie dośrodkowania przez obrońców, tak to widzę.
Druga sprawa to siła uderzeniowa Red Devils. Martial, Roo, Rashford, Lingard i do tego Valencia jako ultraofensywny boczny obrońca. Z tego muszą być korki.
Over 10,5 korków ---&gt;1.83 Betano

Otrzymane punkty reputacji: +4
johnywalker 53

johnywalker

Użytkownik
No Diabły zdecydowanym faworytem bukmacherów, jednak nie można na wejściu skreślać drużyny Alana Pardew. Orły w lidze tragiczna seria od Boxing Day nie potrafili wygrać aż do 9 kwietnia... Lecz później już lepsze wyniki i skończyli sezon na 15 miejscu. Jednak co do pucharu, naprawdę pokonali Southampton, Stoke, Tottenham, Reading oraz Watford i to po 90 minutach, United łatwiejsza drabinka.
Ostatni mecz sezonu, przepustka do Tarczy Wspólnoty i do Ligi Europy. Też odniosę się do meczu z Wisienkami celowałem tam handicap na United o dziwo zwrot ale po 70 minucie musiałem wyłączyć TV bo nerwowo już nie wytrzymywałem. Klepanie i zabawa, przekombinowane akcje, szukanie na siłe tych podań i także kiepskie przyspieszenie gry. Niewiem czy stać Diabły na spięcie pośladów i zagrania w końcu na miarę klubu czy po prostu będzie to kolejne zabicie meczu i wymienianie tysiąca podań nie kreując przy tym żadnych sytuacji.
H2H w historii. W erze Premier League to 6-2-0 na korzyść United. Jeszcze nie zaznali porażki z Orłami, lecz w pucharach Carling Cup to jedno zwycięswo oraz remis z porażką po dogrywce w sezonie 11/12.
Jest piekielnie trudno dojść w pole karne United - najlepsza defensywa tego sezonu. Jednak jeśli Orły zagrają z nonszalancą, polotem i zaskoczą United to jest szansa na wynik w okolicach remisu.
Warto dodać, że sędzią jest Cluttenberg. Podejrzewam, że zobaczymy sportowe zapasy. Będzie twardo ????
Myslałem o +1 Crystal Palace @1.5 ale kurs nie zachęca. Stąd proponuje
pierwsze 7 rożnych - United @2.50. Ciężko widzę gole, ale podkreślę że to Diabły mają przewagę i są faworytem.
bet365
✅ 7 rozny w 27 minucie, szybki plus

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom