>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Filtr kursów, wyszukiwarka - strona betbrain, betplatform.

dmo-domino 0

dmo-domino

Użytkownik
SZUKAM: Filtr kursów, wyszukiwarka - strona betbrain, betplatform.
Witam,
poszukuję strony na której będę mógł wybrać zakres kursów średnich na zdarzenie(np. od 1.5 do 2.2)u bukmacherów(tak jak na betplatform.com) oraz jednocześnie mógł zdefiniować, u których bukmacherów chcę znać te kursy(tak jak na betbrain.com).
Na betplatform.com mogę wybrać interesujący mnie zakres kursów, ale nie mogę uściślić bukmacherów, z których te kursy chce. Na betbrain odwrotnie - nie mogę wybrać zakresu kursów, ale mogę wybrać bukmacherów.

Ktoś zna stronę, na której można te opcja połączyć? Albo jakoś mnie wyuczy skorzystać z obecnych stron, żeby to było możliwe?

Pozdrawiam,
d.

favago 69

favago

Użytkownik
Witam,
poszukuję strony na której będę mógł wybrać zakres kursów średnich na zdarzenie(np. od 1.5 do 2.2)u bukmacherów(tak jak na betplatform.com) oraz jednocześnie mógł zdefiniować, u których bukmacherów chcę znać te kursy(tak jak na betbrain.com).
Na betplatform.com mogę wybrać interesujący mnie zakres kursów, ale nie mogę uściślić bukmacherów, z których te kursy chce. Na betbrain odwrotnie - nie mogę wybrać zakresu kursów, ale mogę wybrać bukmacherów.

Ktoś zna stronę, na której można te opcja połączyć? Albo jakoś mnie wyuczy skorzystać z obecnych stron, żeby to było możliwe?

Pozdrawiam,
d.
Jeśli dobrze zrozumiałem, to tutaj znajdziesz to, czego potrzebujesz.

Zakładka filter na tej stronie.

dmo-domino 0

dmo-domino

Użytkownik
Dziękuję bardzo za odpowiedź, ale to chyba nie do końca to czego szukam - chyba, że nie umiem się tym posługiwać co jest prawdopodobne. Widzę, że można przeflitrować bukmacherów, ale niestety nie widzę, żeby było można wybrać kursy - a mnie interesuje zdefiniowanie kursów na 1, X i 2. Czy można jakoś tak to obsłużyć?
edit: Zdecydowanie nie potrafię tego obsługiwać - robię filtr dyscyplin - tylko futbol, klikam apply filter, ładuje się małpka i nic. Co robię źle?

favago 69

favago

Użytkownik
Widzę, że można przeflitrować bukmacherów, ale niestety nie widzę, żeby było można wybrać kursy - a mnie interesuje zdefiniowanie kursów na 1, X i 2. Czy można jakoś tak to obsłużyć?
Można ustawić zakres kursów, ale nie można wybrać tylko jednego kursu spośród: 1, X, 2. Strony, która obsługiwałaby te wszystkie opcje, o których piszesz niestety nie znam.

Do góry Bottom