>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Filmy, które polecacie.

kombajn 515K

kombajn

Znawca - Baseball
Gran Turismo 2023
Amazon (Prime Video)

Film oparty na faktach. Dla mnie 7/10. Wartka akcja od początku do końca.

Ford vs. Ferrari 2019
Amazon (Prime Video)

Gwiazdorska obsada. 8/10. Temat więzi międzyludzkich w zderzeniu z korporacją.

irtyko 291,1K

irtyko

Użytkownik
Gran Turismo 2023
Amazon (Prime Video)

Ford vs. Ferrari 2019
Amazon (Prime Video)

potwierdzam świetne filmy , jak ktoś lubi tą tematykę to się nie zawiedzie

kombajn 515K

kombajn

Znawca - Baseball
No Hard Feelings | 2023
HBO MAX

Fajna, świeża komedia. 7.5/10

Road House | 2024
Amazon/Prime Video

Conor McGregor jako czarny charakter. 8.5/10. 'Przydrożny bar kilka dekad później - b.udany remake filmu z Patrickiem Swayze'.

irtyko 291,1K

irtyko

Użytkownik
thx - ciekawi mnie czy lepsze niz brazylisjki klasyk https://www.filmweb.pl/film/Elitarni+Ostatnie+starcie-2010-561006 ? to bylo swietne.
nie widziałem zaraz lukne :) zaleta L4 :D

a jeszcze do tematu wyścigów
Marzec 24, 2024
Gran Turismo 2023
Amazon (Prime Video)

Ford vs. Ferrari 2019
Amazon (Prime Video)

wyscig.jpg Wyścig o chwałę (2024) - Filmweb
" Inspirowana prawdziwymi wydarzeniami historia zaciekłej rywalizacji pomiędzy dwoma znakomitymi producentami aut. " podobny do Ford vs Ferrari tylko tu mamy Audi vs Lancia

kombajn 515K

kombajn

Znawca - Baseball
The Bikeriders | 2023
Motocykliści
SkyShowtime (w abonamencie) / Amazon, CANAL+, Player ('do wypożyczenia')

Film o początkach Klubów Motocyklowych w USA. Gra aktorska na najwyższym poziomie!
Film napakowany gwiazdami jak kabanos (Jodie Comer, Austin Butler, Tom Hardy, Norman Reedus, Michael Shannon...), zainspirowany albumem fotograficznym Danny'ego Lyon'a.
Mocne 8/10.

Otrzymane punkty reputacji: +852
katoatips 182,3K

katoatips

Znawca - MX Meksyk
The Gorge | 2025
Wąwóz
Apple TV+

Film o dwójce elitarnych snajperów, którzy odejmują tajemniczą pracę w prywatnej firmie wojskowej ich zadaniem jest strzec przeciwnych stron wąwozu moja perełka tego roku :coffee:

Otrzymane punkty reputacji: +134
kombajn 515K

kombajn

Znawca - Baseball
Tres metros sobre el cielo | 2010
Trzy metry ponad niebiem

Tengo ganas de ti | 2012)
Tyko Ciebie chcę
cda

Kino hiszpańskie - starsze propozycje - uczucia pomiędzy kobietą i mężczyzną, 'należącymi do różnych światów', motocyklowe wyścigi.... Mario Casas jako główny bohater (miniserial n e t f l i x 'Niewinny')...

dx2 334,3K

dx2

Użytkownik
Superman 2025

Najprawdopodobniej po obejrzeniu ta wersja filmu o Supermanie zostanei wasza ulubiona. Ogolnie nie jestem zwolennikiem trendu ery komiksowych bohaterow, ktorej wysyp nastal. Irytujace jest wrecz, ze aby zrozmiec niektore filmy i postacie trzeba obejrzec po drodze ze cztery inne filmy, ale tutaj DC zaczelo nowa serie, wiec mozna smialo ogladac.

Niby kazdy zna postac Supermana z filmow lat 80-tych czy filmu "Czlowiek ze stali", co bardziej wytrwali moze jesze sledzili Supermana w serialowej odslonie jak Smallville. O ile "Czlowiek ze stali" probowal wlozyc postac Supermana do realnego swiata, to nowy film Jamesa Gunna wrocil bardziej do komiksowego swiata. Pierwsza mysl pewnie bedzie taka, ze to zle, ale nic bardziej mylnego. Nowy Superman daje rade, film jest pelny optymizmu i na pewno jest propozycja wlasciwie dla kazdego bez wiekszych ograniczen wiekowych. Nie ma co sie kierowac stereotypem, ze Superman to banal, bo to naprawde bardzo dobry film jest. Must-see movie rowniez dla psa Krypto oraz sceny walki postaci Mr Terrific na punkcie ktorej swiat oszalal.

Oddaj ją (Bring Her Back)

Jest to z duza doza prawdopodobienstwa glowny kandydat do horroru roku, a kto wie czy to niejeden z najlepszych filmow. Trudno opisac fabule tego filmu i na pewno zwiastun nie jest w stanie jej oddac. Nie ma tu wampirow ani innych stworow, bardziej podchodzi to pod motyw okultyzmu. Zdrowo zakrecony film, zbierajacy mega recenzje od krytykow. Groza zblizona do tej spotykanej w temacie prowadzonym przez Rondona.

Sinners 2025

"Grzesznicy" to tez bardzo dobry horror, chociaz przez pierwsze 40 min filmu horroru nie przypomina, warty zobaczenia. Ogolnie nastala bardzo dobra dekada dla filmow grozy.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom