>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Film Piłkarski Poker

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Oglądalem min. pieciokrotnie, film stary ale napewno ciekawy, kilka kultowych scen, swietna rola Pana Gajosa. Teraz po latach wydaje sie jeszcze bardziej realistyczny niz kiedys ;-)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Wielu twierdzi, że to legenda polskiego kina...
Wystarczy zajrzeć na któryś z popularnych portali o tematyce filmowej
http://www.filmweb.pl/f8686/Pi%C5%82karski+poker,1988
Na pewno warto obejrzeć... choćby dla kilku scen czy tekstów.

ale jak można otworzyć temat z takim pytaniem? :kwasny4565:
Może jeszcze zapytasz czy ktoś jadł dziś śniadanie :jezora:?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Kuruś I chyba młody jesteś bo tak co najmniej raz do roku pokazują ten film na TVP. Film kultowy jak &quot;Vabank&quot;, &quot;Vabank 2&quot;, &quot;Miś&quot; i wiele innych...
A tak poza tym niedawno ktoś na forum pisał o filmie &quot;Two for the money&quot;/ &quot;Podwójna gra&quot;. Amerykański film z 2005 r.
Też polecam obejrzeć. Pełno pseudo znawców/ pseudo typerów co zakładają strony z płatnymi typami próbuje naśladować ten film. Jak ktoś popatrzy na te pseudo strony i obejrzy film to domyśli się skąd Ci ludzie ( w większości dzieci under 18 lat) biorą pomysły na drogę do bukmacherskiego raju...
Tylko nie zakładaj tematu dla każdego filmu...

magiki 42

magiki

Użytkownik
znacie jeszcze jakieś fajne filmy, które waszym zdaniem warto obejrzeć?
dawać, dawać nie krępować się :jezora: jeżeli ktoś lubi biografie/ autobiografię to polecam Tupac: resurrection rewelacyjny film o Pacu... dla zainteresowanych oczywiście ;)

travism 190

travism

Forum VIP
widze całkiem niezłe opwidze całkiem niezłe op[inie o filmie &#39;&#39;piłkarski poker&#39;&#39; ;) dość rzadko oglądam filmy ale na ten akurat poswiece swój czas bo po waszych opiniach myślę że warto ;)

k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
Z filmów o tematyce sportowej polecam &quot;Za wszelką cenę&quot;; film na którym nie trzeba wiele aby uronić łezkę; pokazuję jak bardzo trzeba się starać aby wejść na szczyt. Sportem tym jest boks.

kader 0

kader

Użytkownik
Ja mogę polecić film &quot;Ucieczka do zwycięstwa&quot;. Dobry film, gra w nim wielu świetnych piłkarzy: Pele, Bobby Moore, Osvaldo Ardiles, Kazmierz Deyna(epizod) oraz aktorów Sylvester Stallone, Micheal Caine, Max von Sydov. Opowiada o więźniach obozów nazistowskich rozgrywających mecz piłkarski z niemieckim żołnierzami.

Inny film to &quot;Cud w Lake Placid&quot; opowiadający o amerykańskich młodych hokeistach zdobywająch złoty medal olimpijski pod wodzą trenera Herberta Brooksa

Link z innymi filmami sportowymi:
http://film.onet.pl/0,0,1501150,1,600,artykul.html

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Kilka fajnych sportowych filmów ... większość na pewno zna
Hooligans 1
Hooligans 2 mało wspólnego ze sportem ale fajne
Football Factory (kozak film)
Gol 1 i 2 trójka ponoć dziwna
Huragan długi ale też swietny autobiograficzny film
Piszcie i wy co tam fajnego o takie tematyce jest ;)

.kb 31

.kb

Użytkownik
ten temat to sie raczej do Hyde Parku nadaje :p

Piszcie i wy co tam fajnego o takie tematyce jest ;)
jeden z najlepszych, byc moze nawet najlepszy, filmow o koszykowce jakie kiedykolwiek widzialem (a widzialem ich sporo xd): Rebound: the legend of Earl the Goat Manigault. oparty na faktach, chyba niezbyt znany a naprawde swietny, bodajze z &#39;96 roku. kazdy kto sie jara basketem musi go zobaczyc jesli jeszcze nie widzial :p

a ponadto: He Got Game (wiekszosc pewnie zna), Coach Carter (tak samo), Glory Road (ten chyba mniej znany), no i White Men Can&#39;t Jump

polecam jeszcze the Express, o futbolu amerykanskim, rowniez oparty na faktach. 2008 rok chyba.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
No tego Rebound nie widziałem, ale jak mówisz że taki dobry to chyba obczaję
He got game i Coach Carter no to raczej, że widziałem, Coach Carter wgl jest u mnie w ścisłym gronie najlepszych filmów, naprawdę mega mi się podoba, zwłaszcza niektóre sceny.
A jak już jesteśmy przy takich klimatach, że Murzyni, kosz itp., to niedaleko do tańca, jak ktoś nie widział You got served to gorąco polecam

Do góry Bottom