>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FIFA 07 hamachi

Status
Zamknięty.
lucek 250

lucek

Użytkownik
jesli ktos gra we fife07 przez hamachi i umie to skonfigurowac -prog juz zainstalowalem - niech wysle mi na PW swoje gg to zagramy ????

jak przegram - daje 10 pln na BAH

jesli komus nie chcialoby sie zagrac za free ????

hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
tez zainstalowalem ten program ale nie umiem skonfigurowac:p ale da sie inaczej zagrac wystarczy abys podal mi swoje ip :jezora:

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Najlepiej aby serwer w hamachi zakładała osoba z publicznym IP, gdyż ludzie z prywatnym nie mają z wszystkimi połączenia.

lucek 250

lucek

Użytkownik
Dobra, dostalem kilka PW, na wszystkie dzisiaj odpowiem i czekam na jeszcze oczywiscie ???? z kazdym z kim uda mi sie polaczyc zagram chetnie

lucek 250

lucek

Użytkownik
Gracz o nicku forum Cineck...

Barca na Barce - 6-1 dla mnie ????
MU - barce - ja MU - moja wygrana chyba 3 bramkami ????
Milan - Arsenal - ja MILAN - ponizej ????

Tak gra OFICJALNY najlepszy gracz miasteczka studenckiego AGH krakow spośrod 12 000 studentow ????

wiec zapraszam ????

dobra - nie chwale sie;)

cineck 45

cineck

Użytkownik
Tak gra OFICJALNY najlepszy gracz miasteczka studenckiego AGH krakow spośrod 12 000 studentow ????
Dosyć dawno nie grałem w fife pewnie gdybym był w mojej najwyższej formie to bym z tobą powalczył przeciez nasze pierwsze meczy były dosyc wyrównane do pierwszej połowy czasami nawet ja prowadziłem a ty w końcówce strzelałeś i wygrywałeś :grin:

W 2

wislak

Forum VIP
no dokladnie , to takze moj problem - w grudniu bym Cie pozamiatal :p
w pierwszym meczu z luckiem dostalem 1-8, ale kurde musialem pizze zamowic w trakcie meczu i biec na dół po telefon w miedzyczasie, i razem stracielm najpierw 2 a potem 2-3 gole na tym, no ale porażka to porażka
potem w rewanzu wygralem 6-2 ale jak napisalem adres MB to napisal ze nie wysyla kasy, więc mamy grać jeszcze jeden, decydujący mecz o te 10 zł jego :p zobaczymy co to bedzie :p jednak sie pamieta tą fife, ja przeceiz unistall robilem na poczatku stycznia i od tego czasu nic, a przeciez listopad, grudzien to po 10-15 turnieji sie grało, z 6-8 meczy 16 minutowych dziennie z różnymi ludzmi... wtedy to była forma...

lucek 250

lucek

Użytkownik
No tak bylo, bo myslalem ze meczyk o kaske jest zawsze pierwszy - bo tak to przeciez jest oczywiste ze kiedys przegram z kims ???? dlatego mialem na mysli pierwszy mecz z dana osoba ???? stad zaskoczylem sie troche po drugim meczu gdy po pierwszym napisalem wislakowi ze przykro mi iz nie zgarnal 10 pln ???? no i dlatego stwierdzilem ze aby bylo sprawiedliwie i wszystko jasne - poprosilem o trzeci mecz ???? zakonczyl sie on tak - na moja korzysc ????

jpg

Tutaj chyba obaj gralismy na maxa - bo wislak mial swietne sytuacje w pierwszej polwoie, po niej bylo chyba 0-0....a ze ja lepiej gram drugie polowy..... ????

wciaz czekam ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom