>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fenerbahce (3-3) Schalke 04 19.10

Status
Zamknięty.
zawal 0

zawal

Użytkownik
Kursy na ten mecz:

Fenerbahce-Schalke 04 2.30-3.15-3.10 (unibet)

Bardzo ciekawy mecz i trudny do typowania. Sytuacja w grupie jest następująca: Milan ma 4 punkty, Fenerbahce oraz PSV po 3, natomiast Schalke tylko 1. Dla Schalke zatem, które za sobą ma mecze z PSV oraz Milanem, kluczowy wydaje się teraz dwumecz z rywalami z Turcji. Spodziewam się ofensywnej piłki z obu stron, obie strony zagrają prawdopodobnie 4-3-3, brak poważnych kontuzji, w Schalke nie zagra jedynie Asamoah.

Przyjrzyjmy się teraz kursom. Wydaje się, że w tym meczu może paść kilka bramek, tak więc sensownym rozwiązaniem jest postawienie na over 2,5, kurs rzędu 1.95 jest zachęcający. W ofensywie w Fenerbahce zagra m.in. Alex oraz Nicolas Anelka, a w Schalke Ebbe Sand, Lincoln i Kuranyi. Ten zestaw w połączeniu z żywiołowym dopingiem tureckich kibiców wymusi ofensywną piłkę, z przewagą Fenerbahce, Schalke raczej będzie starało się grać z kontry. Turcy w lidze są na drugim miejscu, po 9 kolejkach jeszcze nie zostali pokonani, Schalke również w lidze poczyna sobie nieźle, ale w nogach ma ciężki mecz z Bayernem. Również własne boisko, gdzie Fenerbahce wygrało 4 ostatnie mecze (w tym z PSV 3-0) przemawia na ich korzyść.

Mój typ: over 2.5
Dla lubiących ryzyko: 1 lub X, jako że kursy są bardzo dobre.

szczpl 12

szczpl

Forum VIP
Wg mnie raczej nie padnie overek.
Nie zapomnijmy ze Shalke w lidze ma małą, nawet bardzo małą skuteczność. 11 strzelonych bramek na 9 kolejek. To jest praktycznie 1 bramka na mecz. Remis z Milanem 2-2 niczego nie prognozuje. Bardzo mała skuteczność Kuranyi&#39;ego, jedynym graczem który utrzymuje stało formę to chyba Poulsen i Lincoln.
Poza tym muszą zacząc zbierac punkty.
Jeżeli chodzi o Fenerbahce, mogą chciec pokazac rogi i wykozystac turecki temperament, ale mogą sie nadzić na kontre Shalke. Z ustawieniem: to raczej będzie ofensywne. Najbardziej grozni będę zapewne Appiah, Alex, Anelka. Stadion moze raczej nie pomóc.
Zapowida sie ciekawy meczyk.

Jako ze jestem zapalonym fanem bundesligi to typuje:

Typ 2, lub z podpórką X2

D 0

darek

Forum VIP
Fenerbahce, pokaze tutaj klase, moim zdnaiem to czarny koń tej edycji LM, w ostatnim mecz LM wygrali o dziwo gładko z PSV 3:0.
Schalke hmm.. forma ich nie ejst stabilna, raz grają dobrze raz źle...
Alex, Anelka i spółka rozbije dziś Schalke!

Moim zdaniem padnie wynik 3:1 ;)

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Fenerbacze.... 7 zwycięstw z rzędu w lidze, bardzo przekonywujące zwycięstwo na własnym stadionie nad półfinalistą LM - psv oraz przegrana po zaciętej walce z wielkim Milanem na Giuseppe. Fener jesli chodzi o spotkania w pucharach zawsze kojarzyl mi się z teamem wlasnego boiska. Anelka, Alex... to na tyle kreatywni gracze,którzy wspomagani przez innych oraz kierowani przez świetnego trenera powinni zapewnić stambułowi dzisiaj komplet punktów. Schalke ? Schalke jak to Schalke ... druga siła w Niemczech ... ale na puchary to sie ten zespol nie nadaje.
Szczytem ich marzen moze byc 3 miejsce w grupie i awans do Uefa, choc myslę sobie, że nawet o to 3 miejsce bedzie bardzo ciezko. Szczęśliwie uratowany remis w ostatniej kolejce z Bayernem, remis z Milanem. Jednak to wszystko na własnym stadionie. Schalke u siebie a na wyjezdzie to 2 inne zespoly. Na wyjezdzie w Einthoven przeszli obok meczu, nie mając nic do powiedzenia... przegrywajac 0-1 z miejscowym psv. Dzisiaj może być podobnie. Zdeterminowani turcy... którzy wiedzą, że jezeli myslą o awansie to dzisiaj muszą wygrać... plus fanatyczna publicznosc ... plus wspaniała atmosfera w klubie ... związana ze wspanialą serią zespolu w lidze

Mój typ: 1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom