No dobra widzę że gala nie budzi zainteresowania to sam zabiorę głos.
Dawid Mora (1-0) vs. Michał Wlazło (2-1)Dawid Mora pok. Michała Wlazłę przez poddanie (duszenie zza pleców), runda druga I bardzo dobrze chociaż sam nawet nie spodziewałem się że Mora go udusi.
Typ: 1
Może i niektórych zdziwi, dlaczego typuje underdog'a ,ale moim zdaniem Mora chce się pokazać jak najlepiej przed właścicielami FEN bo gdzie indziej miał by walczyć jak nie tam? Poza tym sam Paweł Joźwiak mówił ze chcą z Mory zrobić gwiazdę FEN-u. Po drugie Wlazło ostatnio zamiast porządnie trenować to błyszczy na YouTubie, faktem jest na tomaist że jest dobry zawodnikiem K-1, ale to jest
MMA i moim zdaniem będzie tak że Mora przeniesie walkę do parteru i tam ubije Michała tak jak zrobił to z Leo Kosticiem.
Tymoteusz Świątek (14-2) vs. Pavel Svoboda (11-3) ymoteusz Świątek pok. Pavla Svobodę przez poddanie (duszenie zza pleców), runda trzecia
Typ:1
Tymek to już gwiazda FEN-u i każdy o tym otwarcie mówi, jak dla mnie ta walka nie będzie potrzebowała decyzji sędziowskiej bo Tymek powoli bo powoli, ale mądrzeje i wie co może osiągnąć w tym sporcie. Po drugie Pavel Svoboda to nie jest żaden dobry zawodnik bo rekord nabity na ogórkach w Czechach a jak przyszły trzy porządne walki z: Anzorem na
KSW, na ANMMA z Nevzorov, na Fight Nights z Borisovem. Przegrał wszystko przez KO w pierwszej rundzie... Wygrana Omena nic innego nie wchodzi w grę.
Robert Maruszak (1-1) vs. Tomasz Kowalkowski (3-0) Robert Maruszak pok. Tomasza Kowalkowskiego przez TKO (uderzenia w parterze), runda trzecia Jeden lucky punch i później tylko dobił, a tak to cała walka przebiegała po mojej myśli czy punktował i obalał.
Typ:2
Kowalkowski wszystkie swoje walki walczył na pełnym dystansie 3x5 min, wszystkie wygrał przez decyzję. Mając na rozkładzie dobrego Grzegorza Janusa. co tu dużo przewidywać zapewne będzie tak że Tomasz będzie skrupulatnie w każdej rundzie punktował, obalał i wygra. Maruszak to dobry bokser i triumfator pucharu
KSW amatorów, ale jednak będzie to za mało na Kowalkowskiego.