>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FC Liverpool - Everton, HIT 6 kolejki Premier League [27.09.2014 godz 13:45]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

VS

FC LIVERPOOL - EVERTON LIVERPOOL
sobota 13:45
kursy
1,90 - 3,75 - 4,33 b365

Anfield Road

Kolejka nr 6 zacznie się z przytupem. Na inaugurację tej serii gier czekaja nas derby Merseyside ! Czerwoni czy niebiescy będą się cieszyć ? Póki co jedna i druga drużyna gra poniżej oczekiwań. Z pewnością fani na Anfield maja rozbudzone apetyty po wicemistrzostwie z poprzedniego sezonu, ale odejściem Suareza i słabymi wynikami zostali szybko sprowadzeni na ziemie. Everton, a raczej defensywa Evertonu w dotychczasowych meczach spisuje się fatalnie.
Jakiego meczu będziemy świadkami tym razem ? Zapraszam do dyskusji ! ????​

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
vs

Liverpool FC - Everton FC​

Drugim meczem, który opiszę będą derby Merseyside. Pierwsze z nich w tym sezonie rozegrane zostaną na Anfield Road. Spotkanie to zapowiada się niezwykle ciekawie, ponieważ obie drużyny w tym sezonie póki co zawodzą. W środku tygodnia The Reds męczyli się w Pucharze Ligi z Middlesbrough. Pokonali ich dopiero po bardzo emocjonujących karnych wynikiem 14:13. W lidze po pięciu kolejkach zgromadzili dopiero sześć oczek, ostatnie dwa mecze to był dramat. Widoczny był brak Sturridge&#39;a. Porażka u siebie z The Villans po oddaniu jednego celnego strzału w meczu to istny dramat. W ubiegłej kolejce jak już pisałem wcześniej ulegli na Upton Park Młotom 1:3. W Lidze Mistrzów rzutem na taśmę uniknęli mega niespodzianki z Ludogortsem po rzucie karnym Gerrarda wygrali 2:1. Forma The Toffees również nie zachwyca. We wtorek odpali z Capital One Cup ulegając Łabędziom 0:3 na Liberty Stadium. Zagrali tam jednak rezerwowym składem, oszczędzając się na sobotnie derby. W lidze w 5 kolejce niespodziewanie przegrali z Crystal Palace 2:3 na Goodison Park po bardzo słabym meczu. Obie drużyny będą chciały się wreszcie przełamać i liczę na otwarty mecz. W ekipie Martineza prawdopodobnie na ławce mecz rozpocznie Barkley, który powraca po kontuzji, ale nie jest jeszcze gotowy na pełne 90 minut. Zabranie w składzie Colemana oraz Pienaara. Gotowy do gry jest już Gibson. Z kolei w ekipie The Reds prawdopodobnie zabraknie cały czas Sturridge&#39;a, ale decyzja o jego występie ma być podjęta tuż przed pierwszym gwizdkiem. Boję się obstawiać 1x2, bo tu żadne wynik nie będzie dla mnie niespodzianką, w końcu to derby. Jednak tak jak pisałem wyżej, sądzę, że padnie tu dużo bramek. Wyniki z poprzedniego sezonu: 4:0, 3:3.
Moja propozycja:
Over 2.5 @ 1.60 Bet365 ⛔ 1:1

Czy fanki Liverpoolu będą miały zadowolone miny po derbach?...

fransf 9

fransf

Użytkownik
FC LIVERPOOL vs EVERTON​

Przewidywalne składy:
LIVERPOOL: Mignolet, Manquilo,Lovren, Skrtel, Moreno, Gerrard, Henderson, Lallana, Sterling, Balloteli, Sturridge.
EVERTON: Howard, Coleman, Jagielka, Distin, Baines, Barry, McCarty, Mirallas Naismith, Eto, Lukaku
Pierwsze tego dnia wielkie derby, które będą bardzo emocjonujące jak sezon temu. Z małym wyjątkiem. Myślę, że mimo braku już najlepszego strzelca BPL L. Suareza gospodarze zdołają wygrać i w końcu w ligowym meczu strzeli Balloteli. Grają w kratkę na przemian wygrywając i przegrywając. Jednak walka z największym rywalem zawsze daje motywację, w dodatku gdy gra się przed tak wspaniałą publicznością.
Everton ostanie swoje spotkania nie może zapisać do udanych - tylko jedno zwycięstwo w lidze. Wysoka porażka ze Swansea i przegrana u siebie z Crystal Palace nie napawają optymizmem. Jednak Everton pod względem strzelania bramek jest na drugim miejscu (11 goli) i to może być sygnał do tego, że tanio skóry nie sprzedadzą.
Co do meczu... Będzie wyrównany w szybkim tempie jak to było sezon temu. Obie drużyny strzelą bramki jednak Liverpool wygra 2-1
Ostatnie potyczki obu drużyn:
28.01.14 PRE Liverpool Everton 4 : 0
23.11.13 PRE Everton Liverpool 3 : 3
05.05.13 PRE Liverpool Everton 0 : 0
28.10.12 PRE Everton Liverpool 2 : 2
14.04.12 PUC Liverpool Everton 2 : 1
Plusy i minusy odnośnie mojego typu:
✅ Gra Live przed własną publicznością
✅ Powrót na boisko D. Sturridga
✅ na 10 meczy z Liverpoolem Everton wygrał tylko raz.
⛔ Duże błędy w obronie drużyny Liverpoolu
⛔ Kontuzje. Brak Alena, Cana ,Johnsona, Flanagana
Stawiam na wyrównany szybki mecz z końcowym wynikiem 2-1 dla Liverpoolu.
Typ 2 - Kurs 1.85
Over 2.5 gola - Kurs 1.60
Obie drużyny strzelą. - Kurs 1.55
Bukmacher: Bet-at-home

Robson // podawaj kursy i buka

mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
Steven Gerrad kartka

3.35@Unibet

W zeszłym sezonie Steve złapał 9 kartekk. Wynik ten mógby byc jeszczy wiekszy gdyby nie fakt, ze tego defensywnego pomocnika zaczął grac w trakcie sezonu. Na poczatku Steven grywał w linini z Hendersonem badx kims innym, potem Rodgers przeszedł na diament w ustawieniu Steven był tym jedynym defensywnym i wtedy kartki się posypały. Wiadomo pedkosc i zwinnośc nie ta, nadrabia doswiadczenienim, ale czesto trzeba sie uciekac do afaulu. W tym sezonie jeszcze bez kartki więc trzeba si e przełamac. Rywal wręcz idealny do tego. Everton gra szybka piłkę, ofensywna, sa to derby wiec nie ma mowy aby Steven odpuscił jakiemus zawodnikowi. Po tym kursie nie ma co kobminowac tylko liczyc na przełamanie kartkowe gerrarda.

Otrzymane punkty reputacji: +7
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Liverpool - Everton

Gra Liverpoolu zupełnie nie przypomina tego co grali w poprzednim sezonie. Praktycznie każdy z zawodników gra słabiej, może oprócz Sterlinga. Widać brak Suareza, a ostatnio także brak Sturridge&#39;a. Bez nich drużyna nie potrafi stwarzać zagrożenia. Rok temu obrońcy rywali nie mieli ani chwili wytchnienia, gdy ci dwaj byli na boisku, a teraz Liverpool w ataku nie jest aż tak groźny. Występ Sturridge&#39;a stoi pod znakiem zapytania, jest jeszcze niewielka szansa, że zagra albo że usiądzie na ławce. Nawet gdyby zagrał, to mimo to warto postawić coś w stronę Evertonu. Nie wiadomo jak z dyspozycją u niego po kontuzji. Everton za to w ataku nie ma problemów. To jedyny element, który funkcjonuje tam dobrze. Tego samego nie można powiedzieć o obronie, która jest mega dziurawa. Te same słowa tyczą się też Liverpoolu. Czyli mamy dwie drużyny - Liverpool ze słabym atakiem i obroną oraz Everton z mocnym atakiem i słabą obroną. W takiej sytuacji wolę postawić na Everton. Warto też pójść w stronę overa.

Everton +0,5 @ 2,02 Bet365 ✅ 1:1

Otrzymane punkty reputacji: +7
anshelmo1 95

anshelmo1

Użytkownik
Mam pytanko - czy typ na kartki w derbach Liverpoolu , zakładając jak to przystało na mecz derbowy brutalny ostry i bez taryfy ulgowej w overze nawet 5.5 ma szanse realną pokrycia ?? czy są jakieś nawet najmniejsze przypuszczenia i realne przesłanki ku temu , że spotkanie aż tak nie będzie obfitować w żółte kartki ?? sam typ 1 x 2 przynajmniej przeze mnie jest odpuszczany.

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Atkinson sędzią derbów Liverpoolu.
Statystyki: sezon poprzedni 39 meczy, 119 żółtych i 3 czerwone
Obecny: 4 mecze, 18 żółtych
W ubiegłym sezonie gwizdał on derby na Anfield kiedy to LFC wygrał 4-0 a kartki zbierali tylko goście, 3. Bukmacher wystawił linię na kartki na poziomie 5.5 co jest do grania. Jednak zakładając,że ma być w meczu 6 kartek to moim zdaniem lepiej pomyśleć kto je dostanie i stąd moje nominacje:
Moreno żółta kartka TAK 3.75 Betsson
Były zawodnik Sevilli w 5 meczach na Wyspach strzelił bramkę ale zdążył też wyłapać 2 kartki. Wiadomo zapędza się on do przodu a potem nie raz trzeba ratować się faulem taktycznym. W barwach Sevilli w ubiegłym sezonie złapał ich 9.
Gerrard kartka TAK 3.35 Unibet
Opis powyżej, nic tylko się pod tym podpisać
McCarthy kartka TAK 3.30 Unibet
James w tym sezonie w 8 meczach złapał kartkę. Co ciekawe w ubiegłym sezonie nie udała mu się ta sztuka przeciwko Liverpoolowi chociaż przez cały sezon zebrał 8 kartek. Typ na przełamanie w derbach dla Irlandczyka.
Baines kartka TAK 4.25 Unibet
Jak jest kapitan gospodarzy to warto zwrócić uwagę na kapitana gości. Baines nie łapie masy kartek ale w tym sezonie ta sztuka udała mu się w meczu z Arsenalem, który podobnie jak Liverpool ma szybkich skrzydłowych.
Balotelli żółta kartka TAK 3.25 Betsafe
Typ ryzykowny z powodu rozliczenia jakie proponuje nam bukmacher. W tym przypadku jeżeli Balo dostanie bezpośrednio czerwoną to mimo tego,że kartke dostał nie wygramy. Zawodnik ten zbiera masę kartek, w tamtym sezonie w barwach Milanu 16 i 1 czerwona w meczu z Napoli. Jak grał regularnie w City w sezonie 2011-2012 to miał na koncie 11 żółtych i 2 czerwone. Czerwone łapał przeciwko Liverpoolowi i Arsenalowi, co ciekawe w meczu z Arsenalem sędziował Atkinson, który usunął Włocha po drugiej żółtej kartce ;) Myślę,że typ do pobrania jednak z większym ryzykiem. Jednak warte uwagi jest to,że Balotelli mimo wszystkiego w barwach Interu, City, Milanu złapał tylko raz bezpośrednio czerwoną kartkę i było to bardzo dawno temu w sezonie 2010-2011 kiedy to City grało w LE z Dynamo Kijów.
Osobiście już pobrałem Moreno z resztą pomyślę ale na 99% będą to jeszcze Balo i McCarthy
UWAGA ! Sprawdziłem sobie na Betsafe i okazało się,że mam zakład bez ryzyka na 30zł więc wkładam je na Balotelliego. Proponuje sprawdzić konta ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom