>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

FC Kaiserslautern - Eintracht Frankfurt 03.12.2005

Status
Zamknięty.
dziubu 0

dziubu

Forum VIP
03.12.05 15:30 FC Kaiserslautern - Eintracht Frankfurt 2.10 3.10 3.10 1.25 1.55 STS

Jest to bardzo trudny do wytypowania mecz. Ja jednak upatrywałbym tu faworyta w drużynie
gospodarzy. Dlaczego akurat tak? No więc po pierwsze grają na własnym boisku. Po drugie
w takich meczach muszą zdobywać pkt. żeby marzyć o utrzymaniu w Bundeslidze. Po trzecie
patrząc na wyniki bezpośrednich spotkań tych drużyn są zdecydowanym faworytem.
Po czwarte Kaiserslautern ma genialnego napastnika Halila Altintopa. Ostatnie spotkanie tych
drużyn na obiekcie Fritz-Walter-Stadion zakończyło się skromnym zwycięztwem (wtedy 1:0)
gospodarzy. W ostatnich 10 meczach tych drużyn 7 razy lepsi okazali się gracze właśnie
Kaiserslautern, 2 razy wygrali piłkarze z Frankfurtu, a tylko raz padł remis. Patrząc na tą
statystyke raczej niemożliwe jest zwycięztwo Eintrachtu i remis też można wykluczyć.
Co sądzicie o tym spotkaniu?
Mój Typ: 1 (ryzykowany ale za to jaki kurs)

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Mecz nie odbył się z tego co mi wiadomo z powodu złych warunków atmosferycznych.
Nie mam pojęcia na kiedy został przełożony...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom