>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Faza play-off extraklasa meżczyzn

Status
Zamknięty.
domel 49

domel

Forum VIP
MMTS Kwidzyn - KS Azoty Puławy 1 @ 1.60 bwin 26:20 (13:8 ) ✅
w sobotę Kwidzyn wygrał na wyjeździe 22:27 dlatego śmiem sądzić ze u siebie nie pozwolą wydrzeć sobie awansu do półfinału Mistrzostwa Polski. Gra MMTS-u jest lepiej poukładana zawodnicy sa bardziej doświadczenie w graniu pod &quot;ciśnieniem&quot;. Nie wiem dlaczego bwin dało taki kurs ale co tam ????
Miedź Legnica - Wisła Płock 2 @ 1.40 bwin 22:30 (9:11) ✅
cóż mogę powiedzieć Legnica to zdecydowanie słabszy zespól od wicemistrzów Polski nie wydaje mi sie żeby doszło tu do sensacji. W jutrzejszym meczu Wisła zagra już w pełnym składzie i zapewni sobie według mnie awans do półfinału. Na Legnicę jeszcze przyjdzie czas ale nie w tym sezonie.
Chrobry Głogów - Zagłębie Lubin 1 @ 1.95 bwin 21:27 (11:14) ⛔
ten mecz zostawiam na singla dla odważnych ???? powiem tylko tyle Chrobry to oświadczyny zespól tak samo jak Zagłębie ale niestety Lubin to już nie ta sama ekipa co rok temu po odejście Jaszki i Kubisztala poziom ich gry znacznie sie pogorszył. Dlatego postawie tu na gospodarzy którzy łapią formę z meczu na mecz. Dodatkowym faktem który skłania mnie do postawienie na Chrobry jest dobra gra w ostatnim spotkaniu w Lubinie przegranym tylko 1 bramka 26:25.

posepny_jan 0

posepny_jan

Użytkownik
Tez mi sie wydaje, ze Wisla powinna wygrac bez problemu. Z tego co czytalem ostatnio zagrali mlodszym skladem i wygrali bez problemu, wiec dzisiaj nie powinno byc sensacji.

domel 49

domel

Forum VIP
Vive Kielce - KS Piotrkowianin Piotrkow Trybunalski 1 @ 1.30 BAH 33:30 (16:17) ✅
gospodarze poprostu tego meczu przegrać nie mogą, jeśli to zrobią będzie to największa sensacja w tym sezonie. Piotrków przed sezonem zakładał ze będzie walczył o wysokie cele ale jak dla mnie na finał nie zasłużyli. Za Kielcami przemawia również fakt ze grania na własnym parkiecie gdzie rzadko przegrywają.
Traveland Olsztyn - Olimpia Piekary SL 1 @ 1.30 BAH ⛔ coś niesamowitego! Olimpia przegrywała 14:3! do przerwy - 17:11 lecz na koniec wspaniała gra i zwycięstwo 26:25! typ nie wszedł ale serce szaleje ????
Ciężkie chwile przezywa Olimpia nie będę sie tu rozpisywał powiem tylko tyle ze Moja kochana Olimpia jest na sportowym dnie :/
AZS AWFiS Gdańsk - Techtrans Darad Elbląg X @ 13.50 29:26 (16:10)
ten mecz ciężko jest wytypować obie ekipy walczą o utrzymanie. ogólnie to mecz no bet ale ja skusze sie na remisik po kursie 13.50 ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom