>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Faza grupowa pucharu UEFA 23.11.2006

Status
Zamknięty.
grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
Parma - Heerenveen

Piłkarze holenderscy chyba odpuścili sobie puchar. W lidze grają nieźle ale w poprzedniej kolejce zostali rozgromienie przez OB Odense 0:2 na własnym boisku. Po dwóch kolejkach mają 1 pkt. i małe szanse na wyjście z dość trudnej grupy. Włosi grają u siebie. Parma w pierwszym meczu pokonała na wyjeździe Duńczyków z Odense 2:1. Myślę że mają chęć grać dalej.

Mój typ: 1

Rapid - Mlada

Rumuni to solidna drużyna. Po dwóch meczach mają na koncie 2 pkt. Po pokonaniu Czechów ich szanse na awans mocno wzrosną. Każdy inny wynik to chyba odpadnięcie Rapidu. Czesi w lidze całkiem nieźle. Są w czołówce tabeli, ale większość swoich punktów zdobywają u siebie. Na wyjazdach grają słabo. Na siedem meczy wygrali trzy i trzy przegrali. Rumuni u siebie są bardzo groźni. W lidze na osiem spotkań zanotowali siedem zwycięstw i jeden remis .

Mój typ: 1

djraffaello 33

djraffaello

Użytkownik
Bayer Leverkusen - Tottenham

Ja postawiłem dzisiaj na Tottenham w lidze angielskiej jest na 13 miejscu a Bayer w lidze niemieckiej na 12.
2 listopada Tottenham grał z Club Brugge wygrał 3:1 grał na własnym boisku.
19 października Bayer grał z Club Brugge na wyjeździe i zremisował 1:1, więc są gorsi od Tottenhamu.

Bayer Leverkusen w oczach bukmacherów jest faworytem.

Mój typ to Tottenham

kamilbks 0

kamilbks

Użytkownik
Leverkusen słusznie jest faworytem, ponieważ jak powiedział trener Tottenhamu da odpocząć swoim najlepszym zawodnikom. Jak wiadomo goście mają już zapewniony awans do kolejnej rundy, a teraz dla nich najważniejsza jest liga

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
Auxerre - Rangers 2-2
M. Haifa - Partizan 1-0
Leverkusen - Tottenham 0-1
Club Brugge - Dinamo B. 1-1
Liberec - Grasshoppers 4-1
Sevilla - Braga 2-0
Parma - Heerenveen 2-1
OB - Lens 1-1
Basel - Nancy 2-2