Piłkarze holenderscy chyba odpuścili sobie puchar. W lidze grają nieźle ale w poprzedniej kolejce zostali rozgromienie przez OB Odense 0:2 na własnym boisku. Po dwóch kolejkach mają 1 pkt. i małe szanse na wyjście z dość trudnej grupy. Włosi grają u siebie. Parma w pierwszym meczu pokonała na wyjeździe Duńczyków z Odense 2:1. Myślę że mają chęć grać dalej.
Mój typ: 1
Rapid - Mlada
Rumuni to solidna drużyna. Po dwóch meczach mają na koncie 2 pkt. Po pokonaniu Czechów ich szanse na awans mocno wzrosną. Każdy inny wynik to chyba odpadnięcie Rapidu. Czesi w lidze całkiem nieźle. Są w czołówce tabeli, ale większość swoich punktów zdobywają u siebie. Na wyjazdach grają słabo. Na siedem meczy wygrali trzy i trzy przegrali. Rumuni u siebie są bardzo groźni. W lidze na osiem spotkań zanotowali siedem zwycięstw i jeden remis .
Ja postawiłem dzisiaj na Tottenham w lidze angielskiej jest na 13 miejscu a Bayer w lidze niemieckiej na 12.
2 listopada Tottenham grał z Club Brugge wygrał 3:1 grał na własnym boisku.
19 października Bayer grał z Club Brugge na wyjeździe i zremisował 1:1, więc są gorsi od Tottenhamu.
Bayer Leverkusen w oczach bukmacherów jest faworytem.
Leverkusen słusznie jest faworytem, ponieważ jak powiedział trener Tottenhamu da odpocząć swoim najlepszym zawodnikom. Jak wiadomo goście mają już zapewniony awans do kolejnej rundy, a teraz dla nich najważniejsza jest liga