>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Faworyci, gospodarze

dukat 7

dukat

Użytkownik
Witam wszystkich.
Od pewnego czasu testuję pewien sposób gry. Polega on na obstawianiu faworytów, grających u siebie. Spotkania dobieram na podstawie algorytmu mojego autorstwa i patrząc na dotychczasowe wyniki skuteczność jest bardzo wysoka. Moim celem jest znalezienie value na niskich kursach. W spotkaniach nadających się do systemu gospodarz musi mieć minimum 80% szans na zwycięstwo (wg mojego algorytmu). Oznacza to że kursy na takie zdarzenia będą z przedziału 1,01-1,20. Co za tym idzie, aby osiągnąć zadowalający zysk konieczny jest odpowiedni plan zarządzania budżetem. Mam kilka koncepcji stawkowania, ale być może poprzez prezentację metody gry na forum wzbogacicie mnie o nowe pomysły.

Spośród jutrzejszej oferty algorytm wybrał dwa spotkania. Zawszę będę grał na gospodarza, dlatego obok meczu będę podawał jedynie kursy.

Kupon 1
▶ Montenegro U21 - Andorra U21 @ 1,05
▶ Argentina - Bolivia @ 1,10
|Kurs: 1,15|Stawka: 100zł|EW: 115zł|Bet365|

M 0

matashow

Użytkownik
Masz błąd. Piszesz, że szukasz Value. Rozpatrujesz kursy 1.01 - 1.2, a mówisz, że już 80% prawdopodobieństwo przechodzi przez Twój algorytm.

0.8*1.2 (nie mówiąc o kursie mniejższym od 1.2) &lt; 1

Więc nie są to Value ????

Granie na takie kursy moim zdaniem nie ma sensu, bo musisz trafić przynajmniej 85% spotkań z kursem 1.2, żeby być mniej więcej na 0... Żeby być na plus na dłuższą metę to byś musiał mieć mega skuteczność. Ale mimo wszystko - powodzenia.

@Teraz dopiero dostrzegłem Twoje typy - Argentyna..no właśnie.

Do góry Bottom