>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fantasy Racers F1 2011

Status
Zamknięty.
alanex 432

alanex

Użytkownik
ja też czekam na emaila
edit: konto aktywowane, podaj hasło to dołączę do ligi
a swoją drogą to jaką strategie wybieracie? 40mln i możliwość nieograniczonych transferów czy 45mln i brak możliwości zmian kierowców ? Ja osobiście wybrałem tą pierwszą.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Proszę o przemyślane wypowiedzi w tym temacie.
Spam będę usuwał i karał.
Pomysł dobry... sam w zeszłym roku myślałem o Fantasy F1 ale jak wiadomo nei wystartowało.
Dziś w nocy powinienem dołączyć ????

snajper 322

snajper

Forum VIP
Jeszcze się tam nie rejestrowałem, ale jak wspomniał alanex, to lepiej jakby się ustaliło równe zasady dla wszystkich

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Jeszcze się tam nie rejestrowałem, ale jak wspomniał alanex, to lepiej jakby się ustaliło równe zasady dla wszystkich
Wybierasz albo 40mln i możesz robić zmiany podczas sezonu, albo 45mln i nie możesz po starcie sezonu zmienić składu, więc twój wybór i ja tu nie widzę żadnych nierównych zasad. ????

devva 2

devva

Użytkownik
Na f1wm jest najlepszy taki manager, bawię się tam od paru lat w to, nie jest za skomplikowany jednocześnie oferując dobrą zabawę, ustawianie strategi co wyścig to już tradycja hehe, dla mnie najlepszy.
Opisze w skrócie zasady, za dany budżet początkowy wybieramy składniki zespołu, 2 kierowców,bolid i silnik. Bolid i silnik są tak jakby tym samym , tzn każdy team ma swój silnik. Punkty zdobywa się tak jak twoi kierowcy,bolid i silnik w prawdziwym wyścigu, w przeciwieństwie do tego fantasy racers czy innych takich typerów tu dostaje się za każdy zdobyty punkt wirtualną gotówkę. Po każdym wyścigu ceny składników zmieniają się, są wyliczane na postawie zdobytych punktów przez 3 ostatnie wyścigi , dlatego cenna jest możliwie najbardziej adekwatna do wartości kierowcy/bolidu.
Za zgromadzone środki wymienia się składniki dążąc do najmocniejszego składu. Tu pojawia się nie tylko strategia kogo sprzedać, kogo kupić, za każdy błąd przyjdzie zapłacić i to możliwe że dopiero po paru wyścigach, trzeba przewidywać nie tylko następny wyścig ale najlepiej wszystkie, i to jest wielka zaleta, czyste typowanie wyników tez jest, lecz jest małym, aczkolwiek przyjemnym dodatkiem, za poprawne wytypowanie wyników też dostajemy gotówkę, ale jest to tak zbilansowane że najwięcej zarabiamy na naszym zespole.Warto dodać jeszcze że za 3 pierwsze wyścigi nie dostaniemy wypłaty i ceny składników są zamrożone, taka faza wstępna mająca ułatwić początek tym co fatalnie trafią początkowy skład.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
No to zrobiłem ligę forumową na stronie którą podał Snajper, więc proszę dołączać jak ktoś chcę. ????
Nazwa ligi: Forum.Bukmacherskie.com F1

E:
Usunąłem tą ligę bo i tak się nikt nie zapisuję, a nawet jakby się ktoś zapisał to w 3-4 nie ma ta zabawa sensu...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom