>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

FAME 24: Underground

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
FAME 24: Underground

474699620_18271085161254210_48624846982329217_n.jpg

Data: sobota, 8 lutego 2025, 19:30
Miejsce: ATM Studio - Warszawa, Polska
Transmisja: Pay-per-View na fammma.tv

MAIN EVENT:
[MMA] finał turnieju

[BOKS - małe rękawice] Amadeusz "Ferrari" Roślik vs. Jose "Josef Bratan" Simao
[MMA] Michał "Wampir" Pasternak vs. Denis Labryga
[MMA] półfinał turnieju
[MMA] półfinał turnieju
[BOKS - małe rękawice] Artur "Orzeł Biały" Binkowski vs. Tomasz "Tomek" Majewski
[MMA] Denis "Bad Boy" Załęcki vs. Piotr "Niebieski Samuraj" Hallman (ćwierćfinał turnieju)
[MMA] Alan Kwieciński vs. Gracjan "Gracek" Szadziński (ćwierćfinał turnieju)
[MMA] Alberto Simao vs. Krzysztof "Malicha" Maliszewski (ćwierćfinał turnieju)
[MMA] Marcin "Polish Zombie" vs. Paweł "Tybori" Tyburski (ćwierćfinał turnieju)
[MMA] Bartosz Szachta vs. Oskar Wierzejski

źródło: ebilet.pl, famemma.tv

versa 664,6K

versa

Typer
Labryga 1.88 vs Pasternak 1.70
Szadziński 1.18 vs Kwieciński 3.65
Hallman 1.58
- Załęcki 2.05
Majewski 2.70 - Bińkowski 1.33
Wierzejski 1.20
- Szachta 3.50
Maliszewski 3.10 - A. Simao 1.25
J. Simao 1.30
- Roślik 2.85
Tyburski 2.02 - Wrzosek 1.60

W każdej parze pozwoliłem sobie wybrać zwycięzcę walki poprzez pogrubienie czcionki, natomiast podkreśleniem zaznaczam, co według mnie nadaje się do obstawiania.

*Hallman - były zawodnik UFC w swoim debiucie w Fame MMA skrzyżuje rękawice z Denisem Zaleckim. W tym zestawieniu typuje na 37 latka, który w zawodowej karierze miał bilans 19-6, a teraz wraca z emerytury, by dorobić sobie we freakach i myślę, że jego doświadczenie nabyte przed laty wystarczy, by pokonać Zaleckiego, któremu w walkach bardzo często głowa nie dojeżdżała, na niekorzyść Zaleckiego zdecydowanie jest fakt jakie aktualnie zamieszanie jest wokół jego osoby, jedyny plus Torunianina w tej walce to warunki fizyczne.

*Bińkowski - Warunki fizyczne, doświadczenie, nawet formuła walki jest pod Bińkowskiego, Olimpijczyk to starcie po prostu musi wygrać, by podbudować swoją postać przed następnymi potyczkami, mimo że ma 49 lat to nadal jest młodszy od swojego przeciwnika - dziennikarza o aż...10 lat... Faworyt zdecydowanie.

*Tyburski - kurs rzędu 2.0 wydaje mi się, że jak najbardziej jest do wzięcia w tym przypadku, 1 runda 5 minutowa sprawia, że walka pewnie będzie dynamiczna, a w takich warunkach walki bardziej widzę Tyburskiego, apropo warunków... Warunki fizyczne to zdecydowana przewaga Tyburskiego. Tyburski to ścisła topka freakow, który dopiero niedawno został zatrzymany przez Normana Parke, ale nawet ta walka mimo że przegrana pokazała jak dobrym zawodnikiem jest Tyburski, stawiając ciężkie warunki Irlandczykowi posyłając go chociażby na deski.

Otrzymane punkty reputacji: +757
S 34,2K

sobolekk

Użytkownik
Na Bińkowskiego to sie juz grac nie oplaca. Jak juz na niego to trzeba bylo grac jak byly kursy startowe i był underdogiem. 1.33 to kompletnie niegrywalne biorac pod uwage ze nie mamy pojecia jak on sie bedzie bil po tym co przeszedl.
Dla mnie bet gali to Tyburski - 2.02. Gość ma ogromną przewage fizyczną. Ja rozumiem że Wrzosek jesli chodzi o mma to inna półka ale Tyburski raczej nie jest na tyle słaby by przepuścić taką przewagę masy.
Ponieważ Labryga to moim zdaniem obok Wielkiego Buu najbardziej przereklamowany zawodnik na dzien dziś to pod kursem na Pasternaka również się podpisuje.

Otrzymane punkty reputacji: +757
Do góry Bottom