>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Facebook - Nietypowa aktywność w zakresie logowania

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Wczoraj wieczorem jeszcze wszystko bylo OK a teraz po zalogowaniu pojawia sie takie cos. Przechodze do drugiego kroku i trzeba podac date uradzenia tylko gdy ja wpisuje pisze ze nie poprawna. Co mam teraz zrobic? , pierwszy raz takie cos mi sie zdarzylo i nigdy wczesniej takich cyrkow nie bylo. Musze odzyskac dostep do konta bo facebook jest mi potrzebny! ????

prof 62,3K

prof

Użytkownik
zwykle odzyskiwanie hasła przez email nie pomogło ?
Zobacz na zdjeciu pisze &quot;wyloguj&quot; ta jak bym byl zalogowany tylko trzeba przejsc przez weryfikacje a cos a mi sie data urodzin nie zgadza :?

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
no to wyloguj sie i zaloguj : ) jak dalej będzie to poprzekładaj datę miesiecy z dniami, rok z dniami, rok z miesiacami etc, moze wpisujesz najpierw dzien miesiac rok a trzeba rok dzien miesiac ? )

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
ostatnio w ogóle jakieś włamania chyba na fejsa były ;p tzn koleżankom moim dwóm dokładnie ktoś się wpieprzył ;)

prof 62,3K

prof

Użytkownik
no to wyloguj sie i zaloguj : ) jak dalej będzie to poprzekładaj datę miesiecy z dniami, rok z dniami, rok z miesiacami etc, moze wpisujesz najpierw dzien miesiac rok a trzeba rok dzien miesiac ? )
Wszystko jest podpisane i uporzadkowane wiec nieda sie tak zrobic tak jak piszesz. Niewiem co jest grane i co teraz zrobie.
Przepraszamy, dzień urodzin który został wprowadzony nie jest zgodny z naszymi danymi. Proszę spróbować ponownie. ????

zarabiajacy 0

zarabiajacy

Użytkownik
ktos ci zmienil wiek...
teraz pewnie wrzuca jakies foty twoje xxx i obraza uzytkownikow ????
zboczeniec jakis
dobrze ze nie mam konta na facebooku

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Dzisiaj sprobowalem jeszcze raz zweryfikowac swoje konto i ku mojemu zdziwieniu wygladalo to troche inaczej niz ostatnio.

Rzeczywiscie mialem w łam na facebooka kilka dni temu. Facebook pokazal podejrzana lokalizacje logowania (16 luty)

Dodatkowo dzisiaj sprawdzalem poczte i przyszlo info z MB:

Błąd przy próbie logowania na konto Moneybookers

Napoczatku pomysalem ze ktos probowal sie wbic na moje konto ale mu sie to to nie udalo ale jednak po zalogowaniu sie na MB zmartwila mnie ta informacja:

W nocy to ja spałem :;/:

Pozmienialem wszedzie hasla ale niewiem czy to pomoze :;/:

I tu rodza sie pytania: Czy to prawdopodobnie jest ta sama osoba ta z facebooka i mb czy nie ? Czy to koniecznie musi byc jakis keyloger na kompie i musze robic formata czy jednak istnieja jakies inne mozliwosci zdobycia moich hasel?

Konto do Facebooka odzyskalem , wszedzie hasla pozmienialem.

Czekam na wasze opinie.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
na moje to jeszcze e-mail trzeba zmienić i czekać najlepiej wypłać kasę z MB i czekaj jak będzie się działo podobnie to napisz do nich że ktoś włamał Ci się na konto i zobaczysz co Ci odpiszą.
Hasła i e-maile proponowałbym inne np. na fejsbuku inne niż na mb itd.

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
I tu rodza sie pytania: Czy to prawdopodobnie jest ta sama osoba ta z facebooka i mb czy nie ? Czy to koniecznie musi byc jakis keyloger na kompie i musze robic formata czy jednak istnieja jakies inne mozliwosci zdobycia moich hasel?
Aby pozbyc sie ewentualnego keyloggera czy innego smiecia, mozesz sprobowac uzyc Spybota czy Adware.
Zawsze mozesz zrobic &quot;mapke&quot; logow z HijacThis + Silent Runners + Combo Fix i wkleic na jakims forum (np pcformat,elektroda), gdzie podpowiedzą Ci, co jest nie tak.
Do tego przeskanuj kompa skanerami online typu - http://www.mks.com.pl/skaner/ (dziala tylko z IE) - wiadomo, ze im wiecej szukasz, tym wieksze prawdopodobnienstwo ze cos znajdziesz.
Powodzenia????

Do góry Bottom