>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

FA Cup (Zbiorczy)

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Boston Utd. - Cambridge

Dziś dojdzie do spotkania w ramach pucharu FA. Spotka się na pół amatorska drużna Boston Utd. z Cambridge która jest średniakiem ligi Conference. Na pewno będzie tutaj miało wielkie znacznie doświadczenie które zdecydowanie jest po stronie gości. Ekipa Cambridge na wyjazdach nie gra za dobrze jednak przy takim mało wymagającym rywalu nie powinna mieć najmniejszych problemów. Chodź ekipa gospodarzy dobrze poradziła sobie runde wcześniej wygrywając 6-1 z Glapweel tak teraz powinni zostać ukarani przez Cambridge,
Mój typ :
Boston Utd. - Cambridge - 2 @@ 1,65_4/10 ✅ ✅

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
York - Mansfield

Kolejne spotkanie w Ramach FA Cup-u jednak te ekipy już w historii się ze soba mierzyły nie jednokrotnie. W tym roku spotkały się już raz i wtedy padł wynik 1-1. Jednak teraz jest puchar który rządzi się swoimi prawami. Dowiedziałem się z pewnego źródła że goście nie mają pieniędzy aby grać w tym pucharze ponieważ wiadomo wyjazdy kosztują i odpuszczają spotkanie ile w tym prawdy pokażę sam rezultat końcowy. York to znana dość drużyna w środowisku niższych lig Angielskich. Tym bardziej że rywalą na wyjazdach idzie bardzo kiepsko natomiast York już zdecydowanie lepiej gra na własnym podwórku chodź również bardzo nie ciekawe rezultaty osiąga jednak jak już wspominałem na początku FA Cup rządzi się swomi prawami dlatego moim zdaniem gospodarze okaża się lepszą drużyną
Mój typ :
York - Mansfield - 1 @@ 2,20_4/10 ⛔

Kilka suchych typów :
Oxford - Hayes - 1 @@ 1,60_ 6/10 ✅ ✅
Wrexham - Eastwood - 1 @@ 1,42_ 8/10 ⛔ :O
Evesham United - Rushden - 1 @@ 1,64_ 4/10 ⛔

kkslec 459

kkslec

Użytkownik
⚽ Morecambe-Grimsby
Pilka Nozna - Anglia FA Cup 2 3.40

Dziś oprócz zmagań w Premiership i niższych ligach Angielskich dojdzie do pojedynków z cyklu FA Cup. Wybrałem dosyć szaleńczy typ jednak z dużymi szansami na wejście. Moje zdanie popiera nawet bukmacher BAH u którego na gości jest kurs 2.65. Główną przyczyną grania na Grimsby jest plaga kontuzji zespołu Morecambe. Nie zobaczymy aż 9 podstawowych zawodników: Craiga Stanleya, Ryana McGiverna , Michaela Twissa, Garry Huntera, Michaela CarraRene Howea, Wayne Curtisa, Matty Blinkhorna i Michaela Howarda.
Osatnia forma Grimbsby wygląda fatalnie bo od 10 kolejek nie poznali smaku zwycięstwa, zremisowali tylko 4 razy. Warto jednak dodać że do zespołu w zeszłym tygodniu przyszli Jean Paul Kalala i Rob Atkinson. Ten pierwszy w debiucie strzelił bramkę. Również należy dodać że Grimsby ma patent na gospodarzy bo grali u nich już 3 razy z czego wygrali 2 razy 1:0 i 4:0 i raz zremisowali 1:1. W lidze obie ekipy nie liczą na awans więc jedyna szansa na występy z lepszymi drużynami to puchary. Tak więc myślę że goście potraktują ten mecz bardzo poważnie.

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
Spotkanie: Northampton Town - Leeds United (1 połowa)
Typ: 2
Kurs: 2.85
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Dzisiaj w Northampton dojdzie do ciekawego meczu o awans do 2 rundy Pucharu Anglii...gospodarze w pierwszym meczu uratowali remis i dzięki temu mają okazję zagrać tym razem u siebie...
Northampton w ostatnich meczach nie zachwyca:
15/11/2008 League One Northampton vs. Oldham L - 0:1
07/11/2008 FA Cup Leeds vs. Northampton D - 1:1
01/11/2008 League One Walsall vs. Northampton L - 3:1jak widzimy w lidze dwie porażki jedyny mecz na mały plus to właśnie pierwszy mecz w Leeds...
ekipa gości powoli staje na nogi po 3 słabych sezonach coraz głośniej się mówi o awansie, Leeds prezentuje formę podobna do Northampton:
15/11/2008 League One Leeds vs. Huddersfield L - 1:2
11/11/2008 Carling Cup Derby County vs. Leeds L - 2:1
07/11/2008 FA Cup Leeds vs. Northampton D - 1:1
Popatrzmy jednak, że ta ekipa grała mecze co 4 dni...bardzo dobry mecz w Derby gdzie minimalna porażka...w lidze widać było już zmęczenie co za tym idzie niespodziewaną stratę punktów z Huddersfield...
Więc dlaczego typ, że Leeds będzie prowadziło w pierwszych 45 minutach ?
* Northampton ma dzisiaj jedynie atut własnego boiska
* Leeds ma szansę na pokazanie się dzięki właśnie pucharowi i to będzie dla nich niesłychanie ważny mecz
* ekipa gości myśląc o awansie lub o wygraniu tego meczu musi już w pierwszej połowie zaatakować i spróbować strzelić gola :wink:
Sądzę, że będzie to wyrównany mecz ale dla mnie faworytem jest ekipa Leeds United, tam stawiaj się za cel powalczenie o Puchar i wydaje mi się, że po pierwszym meczu jest niedosyt stąd też podwójna mobilizacja do gry w dzisiejszym meczu :smile:
Na koniec jeszcze historia meczy obu ekip:
07/11/2008 FA Cup Leeds vs. Northampton 1:1
09/02/2008 League One Northampton vs. Leeds 1:1
05/01/2008 League One Leeds vs. Northampton 3:0Kolejny aspekt przemawiający za ekipą gości :wink:

soniaczek 0

soniaczek

Użytkownik
Spotkanie: Hartlepool United - Brighton &amp; Hove Albion
Typ: 1
Kurs: 2.00
Bukmacher: Sportingbet
Analiza: W jutrzejszych rozgrywkach FA Cup Hartlepool United podejmie drużynę Brighton. Jak wiadomo FA Cup jest turniejem niezwykle prestiżowym, dlatego też jestem pewny, że obie ekipy zagrają na 100% swoich możliwości. Hartlepool w tabeli Ligue 1 ma przewagę 4 oczek nad Brighton, co pokazuje, że drużyny te mają podobny potencjał. Hartlepool ostatnie 2 ligowe mecze przegrało, a mecz przed własną publicznością, w niezwykle ważnym turnieju jest doskonałą okazją do przełamania. Na koniec dodam tylko, że w październikowym meczu tych drużyn padł wynik 1:0 dla gospodarzy jutrzejszego meczu. Sądzę, że typ na Hartlepool jest bardzo dobrym rozwiązaniem.

adizg 6

adizg

Użytkownik
Spotkanie: Altrincham-Luton
Typ: 1
Kurs: 2,80
Bukmacher: Unibet
Analiza: Spotkanie między drużynami z innych lig. Altrincham występuje w Konferencji, a Luton o lige wyżej, w lidze drugiej. Pierwsze spotkanie tych drużyn skończyło się remisem 0-0. Luton, które rozpoczęło sezon z 30 minusowymi punktami musi sie raczej skupić na odrabianiu tych oczek i walce o utrzymanie. Gospodarze to typowy średniak Konferencji, nie mają nic do stracenia w potyczce z Luton. Myślę, że gospodarze zmotywują się na ten mecz, a Luton zwyczajnie odpuści, teraz ważniejsze dla nich jest utrzymanie się w Drugiej Lidze.
⛔⛔⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom