>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FA Cup PÓŁFINAŁ Watford - ManU 14.04.2007r

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP
Jest to pierwszy półfinał Pucharu Anglii.Lider Premier League zmierzy się z ostatnim zespołem.Czy dojdzie do niespodzianki??Jak skończy się to spotkanie decydujące o awansie??Zapraszam do dyskusji i pisania analiz.

[center:e63b9fdaf9]Watford FC - Manchester United 10,00 4,50 1,25[/center:e63b9fdaf9]
Kursy by BAH

michau 84

michau

Forum VIP
Manchester pokazal na co go stac w ostatnim meczu i mysle ze pojda za ciosem, w koncu Watford nie jest mocna druzyna, natomiast FA Cup nie jest dla ManU byle czym ;-) na pewno Ferguson nie wystawi rezerwowego skladu wiec nie ma sie czym martwic. O dziwo kurs nie jest najnizszy (ok 1,3, spotkanie rozgrywane jest na terenie neutralnym) wiec i mozna postawic wieksza sumke a wygrana nie bedzie niska.

nazghul 0

nazghul

Użytkownik
MU pokazalo klase ogrywajac AS Rome ostatnio 7-1 i wchodzac do polfinalu LM. W lidze prezentuje stale wysoki poziom - mimo ostatniej porazki z Portsmouth MU wygralo 7 meczy. MU mierzy w potrojna korone i druzyna taka jak Watford nie powinna stanowic zagrozenia.

Watford jest ostatnim zespolem Premiership i juz nie ma dla niego ratunku - pilkarze na pewno beda bardzo zmotywowani poniewaz to bedzie dla nich ostatnia szansa na pokazanie sie z dobrej strony na szczycie angielskiej pilki. Ale Watford mial bardzo latwych przeciwnikow w drodze do tego poziomu - grali z ipswich, west-ham, stockport i wycombe - ktore raczej prezentuja poziom Watford i gorzej [championship].

MU musialo grac z M-borough, Reading, Aston Villa i Portsmouth. Gdyby Watford trafil na takich przeciwnikow to dawno juz by sie porzegnal z rozgrywkami. Mecz jest rozgrywany na neutralnym boisku co tylko utwierdza mnie w tym, ze to MU bedzie zwyciesca - i to z wysokim wynikiem :spokodfhgfh: wg mnie spokojnie 0-2 dla MU

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Mecz jest rozgrywany na neutralnym boisku co tylko utwierdza mnie w tym, ze to MU bedzie zwyciesca - i to z wysokim wynikiem :spokodfhgfh: wg mnie spokojnie 0-2 dla MU
Sam sobie trochę przeczysz ???? Piszesz, że Man Utd wygra wysoko &quot;będzie zwycięzcą- i to z wysokim wynikiem&quot; i na końcu obstawiasz dokładny wynik 2:0 dla czerwonych diabłów ... Jeśli 2-0 to wysoki wynik to ...

Żeby nie było, że OT to trochę napiszę o meczu ???? Myślę, że Ferguson wystawi normalny skład jednak zapewne wyda zalecenie ... coś w stylu strzelamy 2 bramki i gramy spokojnie. Manchester ma napięty terminarz a piłkarze to nie roboty więc ciągle grać nie mogą. Wydaje się, że od pierwszych minut zagra Saha bo on po kontuzji dużo nie grał i zapewne w takim meczu Ferguson pozwoli mu zagrać. Cóż Watford zapewne będzie ambitnie walczył i bronił się całą drużyną bo wątpię żeby scenariusz meczu był inny ...

sparta 309

sparta

Użytkownik
wedlug mnie Manchester pewniak, takiego pucharu nie odpusci, Fergusson jak zapowiedzial chce zgarnać wszystko więc final zapewne z Chelsea jest dla nich bardzo wazny i pokonanie tam the Blus. Jedno jest pewne zeby tam zagrac musza pokonac dzis Watford co mysle trudne nie bedzie. sam zagralem za stowke + roma z wloskiej siatki

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Spotkanie: Watford - Manchester United
Typy: Wygrana Manchesteru ✅ oraz Over 2.5g ✅
Kursy: 1.28 oraz 1.70
Bukmacher: Gamebookers
Analiza: Powiedział bym że to takie spotkanie Dawida z Goliatem. Manchester jeden z głównych kandydatów do mistrza Anglii i po drugiej stronie Watford jeden z głównych kandydatów ale do spadku do Championship. Mecz rozgrywa się na neutralnym gruncie a dokładniej na stadionie Aston Villi, Villa Park. Ostatnie mecze tych drużyn to Manchesteru wygrana w LM z Roma u siebie na Old Traford aż 7:1 ???? . A Watford wygrało także u siebie tylko że z Portsmouth 4:2, ekipa z Portsmouth wygrała dwa tygodnie temu z Manchesterem United 2:1. Diabły nie przegrały z Watford od roku 1986 i wszystkie mecze jakie grali z nimi wygrali. To chyba wszystko jeśli chodzi statystki, no warto jeszcze dodać z Watford jest to najgorsza drużyna nie tylko jeśli chodzi o pozycje w tabeli, ale także oto że tracą najwięcej bramek w Premiership oraz najmniej ich strzelają. Teraz trochę o składach Watford wystąpi w tym meczu bez swojego bramkarza Bena Fostera. Ale to za to składu wracają Clarke Carlise oraz James Chambers. W Manchesterze nie zobaczymy Vidicia, Sahy, Parka oraz Silvestra ale on i tak pewnie by nie zagrał z pierwszym składzie.

niedziela1989 0

niedziela1989

Użytkownik
Postawiłbym zdecydowanie na Man. Utd poniewaz:

1.W Premier League 2006/07 pierwsze miejsce a, Watford 20 czyli daleko za Man. Utd
2. Spotkania w historii tez pokazały kto jest lepszy a mianowice
31/01-07 Premier League Manchester United vs. Watford FC 4:0
16/10-99 Premier League Manchester United vs. Watford FC 4:1
3. Man. Utd rozgrywa bardzo dobry mecz w LM wygrywa 7:1 i jest nafali zwycienst..
10/04-07 Manchester United vs. AS Roma 7:1

⚽ ale jak wszyscy wiemy nie ma pewnych meczy mimo wszystko postawiłbym duża sume na Man. Utd są zdecydowanymi faworytami. ⚽
co o tym sadzicie ?

beau 1

beau

Forum VIP
Sądzę, że Czerwone Diabły w pierwszej połowie zdobędą jednego gola i będa kontrolować grę.W drugiej połowie dołożą drugą bramkę i wygrają spokojnie 2-0.Ciekawostką jest, że Ferguson wygrał z ManU wszystkie 7 półfinałów FA Cup a 4 były rozgrywane na Villa Park.Do składu wraca kapitan Gary Neuville.W ataku możliwie ,że zagra Solskjaer i Smith ale to tylko przypuszczenia.

nazghul 0

nazghul

Użytkownik
Sam sobie trochę przeczysz ???? Piszesz, że Man Utd wygra wysoko &quot;będzie zwycięzcą- i to z wysokim wynikiem&quot; i na końcu obstawiasz dokładny wynik 2:0 dla czerwonych diabłów ... Jeśli 2-0 to wysoki wynik to ...
wynik 4-1 dla MU ✅ :jezora: ja obstawialem handicap [watford +1] nigdy nie obstawiam dokladnych wynikow a ze akurat napisalem sobie 2-0 ... dla mnie jest to wystarczajaco wysoki wynik dla handi+1 - a patrzac na dzisiejsze wyniki ligi francuskiej to jest to Super wysoki wynik ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom