>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FA Cup 2010/2011

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Bedworth United FC - Corby Town ----&gt; 2 @@ 1,50 Bet-at-home ✅
Gospodarze to już typowo amatorski zespół, Corby natomiast występuje w 6 lidze, I biję się ciągle o górną część tabeli. W ataku gra Ben Mackey którego już obserwuje kilka drużyn League One oraz Two. Wiele wskazuje że w styczniu zmieni klub jednak do tego czasu musi udowodnić swój potencjał strzelecki a z kim jak nie z takimi zespołami jak Bedworth w pucharze.

Bishops Stortford - Bromley FC
-----&gt; 2 @@ 2,30 Bet-at-home ⛔ 2:2
Zespoły rywalizujące ze sobą na codzień w lidze zmierzą się w FA Cupie na Woodside Park to nie pierwsze spotkanie przed miesiącem obie drużyny mierzyły się w identycznej sytuacji jednak w lidze wtedy wygrało 0:1 Bromley po bramce Dunka. Jednak puchar rządzi się swoimi prawami podobno trener gospodarzy daje pograć kilku zawodnikom z ławki rezerwowej. typuje zdecydowane zwycięstwo gości.

K 108

kefir70

Użytkownik
W sobotę niższe angielskie nie grają bo mamy 1-szą zasadniczą rundę FA Cup.

Zestaw par jest następujący :

Friday, 5 November 2010
Rochdale v FC United of Manchester, R1, 19:45

Saturday, 6 November 2010
Harrow Borough v Chesterfield, R1, 14:00
AFC Wimbledon v Ebbsfleet United, R1, 15:00
Accrington Stanley v Oldham, R1, 15:00
Barnet v Charlton, R1, 15:00
Bournemouth v Tranmere, R1, 15:00
Brentford v Aldershot, R1, 15:00
Brighton v Woking, R1, 15:00
Bury v Exeter, R1, 15:00
Carlisle v Tipton Town, R1, 15:00
Chelmsford v Hendon, R1, 15:00
Cheltenham v Morecambe, R1, 15:00
Colchester v Bradford, R1, 15:00
Corby v Luton, R1, 15:00
Dag &amp; Red v Leyton Orient, R1, 15:00
Darlington v Bristol Rovers, R1, 15:00
Dartford v Port Vale, R1, 15:00
Fleetwood Town v Walsall, R1, 15:00
Forest Green v Northampton, R1, 15:00
Gillingham v Dover, R1, 15:00
Guiseley v Crawley Town, R1, 15:00
Hartlepool v Vauxhall Motors, R1, 15:00
Havant and W v Droylsden, R1, 15:00
Hayes &amp; Yeading v Wycombe, R1, 15:00
Hereford v Hythe Town, R1, 15:00
Lincoln City v Nuneaton, R1, 15:00
Macclesfield v Southend, R1, 15:00
Mansfield v Torquay, R1, 15:00
Notts County v Gateshead, R1, 15:00
Plymouth v Swindon, R1, 15:00
Rotherham v York, R1, 15:00
Rushden &amp; D&#39;mnds v Yeovil, R1, 15:00
Southampton v Shrewsbury, R1, 15:00
Stevenage v MK Dons, R1, 15:00
Stockport v Peterborough, R1, 15:00
Swindon Supermarine v Eastwood Town, R1, 15:00
Tamworth v Crewe, R1, 15:00
Cambridge Utd v Huddersfield, R1, 17:30

Sunday, 7 November 2010
Southport v Sheff Wed, R1, 12:00
Burton Albion v Oxford Utd, R1, 15:00
(uwaga to czas angielski - my dodajemy 1 godz.)

K 108

kefir70

Użytkownik
A teraz może parę słów o obstawianiu FA Cup. Dla tych co interesują się niższymi angielskimi to żadne nowości - ale dla tej pewnie większości , która podchodzi do tych lig tak &quot;od przypadku&quot; może coś się z tych uwag przyda.
PO pierwsze - w FA Cup standartowo liczba niespodzianek - czyli wyeliminowanie drużyn z wyższych lig przez tych z niższych - bywa bardzo duża. Co prawda w ubiegłym roku chyba było tych niespodzianek mniej - ale już 2-3 sezony temu była to chwilami rzeź &quot;żelaznych faworytów&quot; z League One i Two.
Dlaczego tak się dzieje ? Ano dlatego bo :
PO drugie : KLuby z poziomu Conference , Conference South i NOrth i niżej (czyli odpowiednio 5, 6 i niższe ligi) jak również występujący w nich zawodnicy podchodzą do tych rozgrywek niesamowicie prestiżowo.
Dla tych zespołów z tych ligowych nizin , które przejdą wstępne eliminacje - możliwość już w pierwszych rundach zagrania z zespołami typu Sheffield W, Southampton, Charlton - to jest wielkie ale to wielkie święto - często raz na raptem kilka lat. Podobnie dla zawodników - często amatorów lub juniorków - jest to niesamowita okazja do pokazania się i załapania na profesjonalny kontrakt do zespołów z League One i Two. Tak , że drużyny z Conference i niżej dają z siebie absolutnie wszystko.
PO trzecie : dla takich jak w/opisałem zespołów FA Cup jest najbardziej dochodowym przedsięwzięciem. Za przejście do II-rundy dostaje się z budżetu FA kilkanaście tysięcy funtów - a w Conference i niżej to jest już duży pieniądz.
Ale przy odrobinie szczęścia po awansie do II-iej rundy można wylosować medialnego przeciwnika i załapać się np. na transmisję radiową czy nawet telewizyjną - a to już są sumy rzędu dalszych kilkunastu -kilkudziesięciu tysięcy.
A jak przyfarci i przejdzie się jeszcze dalej - a zapewniam , że corocznie 1-3 kluby z poziomu Conference i niżej dochodzą do tych kolejnych rund - to do gry dołączają kluby Premiership - a wylosowanie takiej Chelsea , LIverpoolu - to jest RAJ. Zwłaszcza finansowy. Oraz mecze , które przechodzą do legend klubów takich jak Woking, Havant itp.
PO czwarte : kluby z poziomu League One i Two podchodzą do tych rozgrywek różnie - z League Two zazwyczaj poważniej - dla nich możliwe do uzyskania przychody także stanowią istotną część ich budżetów. Natomiast już menagerowie z League One często dają w tych rozgrywkach - zwłaszcza w pierwszych rundach pograć nominalnym zmiennikom.
PO piąte : Zawodnicy grający w klubach na zasadzie wypożyczenia - &quot;on loan&quot; często mają klauzule , że nie mogą występować w tym Pucharze. W klubach więc w których siła zespołu opiera się o loanies warto sprawdzić którzy mogą a którzy nie wystąpić w FA Cup.
Mnie osobiście - wszystko to co napisałem zazwyczaj skłania do obstawiania FA Cup raczej za drobne i zabawowo.

K 108

kefir70

Użytkownik
O ile kogoś nie zanudziłem powyższymi wywodami to takie 2 historie - moim zdaniem fajnie obrazujące czym jest FA Cup :

Bodaj 3 sezony temu - bodaj w 3 czy 4 rundzie FA CUP spotkały się Swansea z Havant &amp; W (to chyba było Havant - no może Hayes &amp;W ).
Swansea było wtedy absolutnym liderem League One , który miał już w kieszeni awans do Championship - a więc wcale nie musieli oszczędzać się na ligę.
Havant grałó na poziomie Conference North czy South - i zajmowało miejsce w środku tabeli.
Różnica więc co najmniej 3 poziomów rozgrywkowych - ale że Swansea było już w zasadzie klubem mającym awans do Championship - to można i mówić o 4 poziomach.
Kurs na Swansea był jakieś 1.45 i wydawał mi się bajeczną wspaniałą 1-dniową lokatą. Całą kasę którą miałem u jednego z buków dałem oczywiście na Swansea...i co..? .. i wtopa - Havant powiozło Swansea i awansowało do kolejnej rundy - a tam trafili na LIverpool... z którym w kolejnym meczu ..nawet prowadzili..ot FA Cup.

I druga przypowieść &quot;biblijna&quot; :
Bodaj 2 sezony temu bodaj w 1 czy 2 rundzie Chesterfield grało na wyjeździe z Droylsden.
Droylsden występowało wtedy w Conference - i lali ich wszyscy.
Chesterfield tradycyjnie walczyło o awans do League One. Mecz na boisku Droylsden - kurs na Chesterfield ok.2.00.... puszczam to grubo....idzie ładnie - jest końcówka II poł. i wynik 1-3 - czyli ok... i nagle...mecz przerwany bo ktoś wyłączył - uszkodził oświetlenie na stadionie. Na tyle skutecznie , żę meczu nie udało się wznowić i trzeba było powtórzyć. Było dochodzenie - nikt nie miał wątpliwości , że zrobiono to specjalnie... po prostu - &quot;nasza drużyna przegrywa&quot;...&quot;Hey John idż no tam wyłączyć oświetlenie&quot;...
Klimaty FA Cup.

Otrzymane punkty reputacji: +4
witek-k 326

witek-k

Forum VIP
Ja zaproponowalby takie 3 typy:
Stevenage- MK Dons✅
Typ: 1X
Kurs: 1,4
Gospodarze to obecnie 8. druzyna League 2. Od 5 kolejek sa niepokonani. Z 7 spotkan domowych przegrali tylko raz. W ostatniej serii gier w lidze ograli spokojnie Barnet FC 3-0.
MK Dons zajumuje aktualnie 9. miejsce w League 1. Fatalnie prezentuja sie na wyjazdach: 1-0-6. W lidze notuja 6 kolejnych porazek w gosciach.

Hayes/ Yeading- Wycombe✅
Typ: 2
Kurs: 1,7
Gospodarze to 20. druzyna konferencji narodowej. Jesli chodzi o spotkania domowe, maja drugi najgorszy bilans w calej lidze: 3-0-6. W poprzedniej rundzie po mekach ograli absolutnie amatorskie Poole Town 3-1, strzelajac 2 gole w doliczonym czasie gry.
Wycombe to 5. obecnie zespol League 2. Swietnie prezentuja sie w meczach wyjazdowych: 4-4-0. Kontynuuja serie 4 kolejnych zwyciestw na boiskach rywali.

Rushden/ Diamonds- Yeovil Town⛔
Typ: 1X
Kurs: 1,4
Rushden/ Diamonds zajmuja 5. miejsce w konferencji narodowej. W ostatnich tygodniach prezentuja sie bardzo dobrze. Z 9 poprzednich meczow ligowych przegrali tylko raz. Kontynuuja passe 4 kolejnych wygranych. W ostatniej kolejce ograli u siebie Barrow 5-0.
Yeovil Town to 22. druzyna League 1. Nie wygrali w lidze od 4 spotkan.

K 108

kefir70

Użytkownik
Jeśli można parę słów komentarza co do typów na Stevenage, Wycombe i Rushden.

Co do Wycombe - zgoda. Sam chyba skorzystam i uderzę. Wycombe nawet jak da 1-2 zawodnikom odpocząć to ma wystarczająco dobrych zmienników.

Natomiast mecze - Stevenage - Donsi i Rushden - Yeovil to moim zdaniem klasyczne no bet.
Dalczego?

Co do Stevenage - Donsi - Donsi faktycznie mają fatalną passę na wyjazdach w tym sezonie - ale w latach poprzednich to wcale nie była drużyna własnego boiska (jak np. Gillingham). Donsi to nie są żadne ogórki , ale to drużyna która rok w rok czy to w League One czy Two bije się co najmniej o play-offy. Mają naprawde dobry mocny skład - i wielu zachodzi w głowę skąd ta ich fatalna passa na wyjazdach - wtopili bodaj ostatnich5-6 wyjazdowych meczy pod rząd.
I dlatego zbliżający się mecz ze Stevenage możę zostać potraktowany bardzo poważnie - właśnie jako okazja do przełamania tej zadziwiającej złej wyjazdowej serii żeby podbudowac morale zespołu.
Co prawda w ostatnich czasach mieli małą &quot;zarazę&quot; w szatni - o czym pisałem w niższych - ale pomimo osłabień Yeovil dali radę.
Reasumująć - jak dla mnie ten mecz to równanie ze zbyt dużą liczbą niewiadomych żeby stawiać po kursie 1.40

Co do meczu Rushden-Yeovil - ja gospodarzy bardzo cenię - zwłaszcza że mają w składzie REne Howe - napastnika ze stajni Posh którego karierę śledzę już od 4 lat i dzięki któremu w czasach kiedy grał w Rochdale dużo pieniążków zarobiłem:razz: W ogóle zresztą jak na Conference mają skład bardzo mocny - i myślę , że częściej warto na nich zarabiać pieniążki.
Tyle , że w FA Cup ich przeciwnik to drużyna zdecydowanie z wyższej półki jak zespoły z którymi standartowo zmagają się w Conference. Yeovil gra niesamowicie w kratkę , ale ostatnimi czasy pozyskali paru dobrych loanies. Pytanie ; Którzy z nich mają pozwolenie na grę w FA Cup. Na razie nie wiem.
W dodatku w tym tygodniu na bbc i ich stronach klubowych swoje żale bardzo mocno wylewał ich manager zarzucając zawodnikom brak zaangażowania w ostatnim meczu z Donsami - wtopionym na 3-2 w ostatnich minutach. Z sugestią , że Ci którzy nadal będą zawodzić pójdą out.
No i w takiej sytuacji możemy w sobotę spodziewać się szczególnie dużego zaangażowania ze strony tych co zagrają - bo sugestia ze strony Skiverton&#39;a jest jasna - nie będzie odpuszczania FA Cup.
Tak więc moim zdaniem również tutaj jednak raczej no bet - bo kurs 1.40 nie wart ryzyka.

Mam nadzieję , że bez urazy - co do moich typów też wszelką dyskusję chętnie widzę.
A z Wycombe jak wspomniałem sam chętnie skorzystam.

witek-k 326

witek-k

Forum VIP
Wielkie dzieki Kefir70 za garsc informacji dotyczacych wytypowanych przeze mnie spotkan. Widze, ze masz spora wiedze w klimacie nizszych lig angielskich. Ja natomiast powyzsze mecze wybralem sugerujac sie tylko i wylacznie suchymi statystykami.
Tak wiec jeszcze raz przemysle zagranie powyzszych spotkan, biorac pod uwage Twoje sugestie.

S 0

sew

Użytkownik
Dzisiaj Rochdale gra z FC United of Manchester. Wieczorem zwycięstwo, w następnej rundzie zwycięstwo i perspektywa gry z Man United rośnie - to by było coś niesamowitego! ????
Jak mówi trener gości, przed FC najważniejsze spotkanie w 5-letniej historii klubu. Stadion mieści 12 tysięcy ludzi, na sektor przyjezdnych wejściówki rozeszły się migiem, a chętnych było 3 razy tyle, także pewnie zobaczymy ich gdzieś na trybunie gospodarzy. FC będzie zatem grało właściwie u siebie.
Różnica kilku ligowych klas, ale ja tam wierzę w FC. Za drobne ????

K 108

kefir70

Użytkownik
Ja na FA Cup zaproponuje jeden mecz , ale bez stawki

Lincoln - Nuneaton 1 1.65 - ✅na temat gości wiele nie napiszę - grają aktualnie w Conference North i zajmują 5 miejsce w lidze. Nie sądzę żeby więcej jak 2-3 zawodników miało u nich profesjonalne kontrakty.
Klucz do oceny tego meczu leży jednak moim zdaniem w analizie podejścia do spotkania przez gospodarczy. Bo nominalna różnica w poziomie graczy Lincoln i Nuneaton jest tak duża , że o ile gracze Lincoln podejdą na poważnie i z zaangażowaniem do meczu - to goście nie mają szans.
A tu mamy w zasadzie same argumenty za zagraniem 1-nki:
Ich nowy manager S.Tilson uchodzi za poważnie podchodzącego do FA Cup - prowadząc Southend parokrotnie osiągał 3i 4 rundę.
Tilson objął Lincoln oficjalnie 2 tygodnie temu - ale jak na razie tylko zremisował ze Stockport i ostatnio wtopił z Northampton. W klubie jak i wśród kibiców (gdzie Tilson ma bardzo duże poparcie) oczywiście nie robi się jeszcze z tego powodu tragedii - bo wiadomo , że w 1-2 tygodnie cudów nowy manager nie zwojuje - ale niewątpliwie wszyscy czekają na to 1 zwycięstwo pod wodza nowego managera - które podbuduje morale druzyny. Mecz z Nuneaton - to właśnie okazja do tego 1-go spektakularnego zwycięstwa Tilsona.
Dalej - samo Lincoln jako klub także FA Cup nie odpuszcza i zazwyczaj te2-3 rundę osiągają. Kiedy 2 lata temu odpadli juz w I-szej to było straszne biadolenie , że im to rozwali budżet - bo oni mocno kalkulują zawsze potencjalne wpływy z uczestnictwa w FA Cup. A naprawdę duże pieniądze zaczynają się od II-giej rundy w górę.
Lincoln w tym sezonie będzie zresztą już za chwile potrzebowało extra środków - bo nowy manager będzie chciał wzmocnić drużynę - a na to potrzeba pieniędzy.
Co więcej Tilson lada chwila ruszy na &quot;loan market&quot; szukając wzmocnień do drużyny - a loanies tez kosztują. czyli i z tego powodu odpuszczania na pewno nie będzie.
Co do samych zawodników LIncoln - mozna im wiele zarzucać , ale w przeciwieństwie do graczy Nuneaton - to są profesjonaliści - i tak jak napisałem na początku o ile tylko dadzą z siebie 100% to nie powinni mieć z gośćmi problemu. A spodziewam się , że te 100% dadzą bo : nadal działa efekt &quot;nowej miotły&quot; - czyli trzeba zapracować na dobrą opinie u nowego szkoleniowca , a nadto oni tez wiedzą , żę za chwilę manager zacznie wymieniać skład , sprowadzać loanies...i Ci którzy teraz nie pokażą , że warto dalej w nich inwestować sami pójdą on loan ...tyle , że do zespołów Conference i niżej. Kurs dosyć ładny - z betfair (pinek ma chyba podobny) ale np. taki Unibet tylko 1.45 !!

S 0

sew

Użytkownik
Dzisiaj Rochdale gra z FC United of Manchester. Wieczorem zwycięstwo, w następnej rundzie zwycięstwo i perspektywa gry z Man United rośnie - to by było coś niesamowitego! ????
Jak mówi trener gości, przed FC najważniejsze spotkanie w 5-letniej historii klubu. Stadion mieści 12 tysięcy ludzi, na sektor przyjezdnych wejściówki rozeszły się migiem, a chętnych było 3 razy tyle, także pewnie zobaczymy ich gdzieś na trybunie gospodarzy. FC będzie zatem grało właściwie u siebie.
Różnica kilku ligowych klas, ale ja tam wierzę w FC. Za drobne ????
✅
2:3, ale emocje! Niesamowite! Jeszcze jedna runda i United vs United? :grin:

K 108

kefir70

Użytkownik
Gratki ???? Ale moim skromnym zdaniem szanse na III rundę blisko zera.. meczyk widziałem i odniosłem wrażenie , żę Rochdale niespecjalnie chce to wygrać...
W I poł. żeby Elding majać co najmniej 2setki troche się przyłożył byłoby po meczu.

No a 3 bramka ...;) .. nie twierdzę , że bramkarz specjalnie piłkę wypuścił z rąk , ale myślę , że takie prezenty to raz na 10 lat ..

A co do kibiców Manchester-u - po prostu szok - goście grali jak u siebie .

Ale w II rundzie jak dostanę gdzieś kurs rzędu 1.45 - 1.50 na ich przeciwników - o ile nie będzie to ktoś totalnie anonimowy - to pewnie zagram..

Swoją drogą - to właśnie kwintesencja FA Cup ????

S 0

sew

Użytkownik
Wczoraj też nie były duże, co sugerował kurs... A jednak dali radę. Jak to mówił Ronaldo &quot;only God knows&quot; :p
Doping pierwsza klasa, na trybunach działo się coś, co w Anglii jest coraz rzadziej zauważalne... Race, jakieś fajerwerki zza stadionu. Świetna zabawa. &quot;Na salonach&quot; czyli w Premier League w porównaniu z tą atmosferą jest po prostu stypa. Szkoda, że tacy ludzie jak choćby Glazerowie zabijają to, co w futbolu najpiękniejsze...

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Spotkanie: Leyton Orient - Dagenham &amp; Redbridge F.C.
Typ: 1
Kurs: 1,90
✅
3:2 ✅

Z wtorkowych meczy FA Cup wybrałem dość ciężkie do obstawienia spotkanie Leyton Orient z Dagenham &amp; Redbridge. Zespoły te występują w tej samej lidze tj. League One. W tym momencie, po 16 kolejkach, Leyton zajmuje 17 pozycję, Dagenham z kolei jest 22. W tabeli oba zespoły dzieli zaledwie 4 punkty. Weźmy pod lupę ostatnie 3 mecze. Najpierw Leyton:
- kolejka 14 - wygrana nad Rochdale(14 w tabeli) 2:1
- kolejka 15 - porażka z Colchester United( 6 w tabeli) 2:3
- kolejka 16 - wygrana z Bristol Rovers( 16 w tabeli) 3:0
Zobaczmy 3 ostatnie mecze Dagenham:
- kolejka 14 - remis z Hartlepool United( 13 w tabeli) 1:1
- kolejka 15 - porażka z Southampton( 11 w tabeli) 0:4
- kolejka 16 - wygrana nad Yeovil( 23 w tabeli) 3:1
Jak widać Dagenham prezentuje bardzo nierówną formę, na czym może skorzystać Leyton. Wprawdzie obie drużyny wygrały ostatnie mecze, ale Dagenham grało z przedostatnim w tabeli Yeovil, a Leyton podejmował 16 Bristol Rovers. Atutem piłkarzy Orient będzie własne boisko. W ostatnich 4 meczach u siebie Leyton 3 razy wygrał i raz zremisował. Z kolei Dagenham w ostatnich 4 meczach na wyjeździe poniosło 3 porażki i tylko 1 raz zwyciężyło nad słabiutkim Yeovil. Forma oraz atut własnego boiska przemawiają zdecydowanie za Leyton Orient i taki też jest mój typ!????​

K 108

kefir70

Użytkownik
Ciężko coś wyczuć jeśli chodzi o FA Cup
Ja spróbuję coś jednak pograć a :
Notts County - Bournemouth 1dnb 1.80 mecz przełożony Nottsi ostatnimi czasy pod rządami nowego managera (Paul Ince ) całkiem ładnie się wzmocnili.. w końcu po &quot;przygodzie z Blackburn Ince&#39;owi pozostały przynajmniej kontakty...Część zawodników ma zgodę na grę w FA Cup.
A Bournemouth czeka moim zdaniem stopniowy zjazd &quot;w dół&quot; z wynikami.. Pisałem wczoraj , że właśnie do MIllwall odszedł ich najlepszy strzelec. To jest mega osłabienie bo McQuoid strzelał im bramki jak na zawołanie.KOntuzjowany jest ich podstawowy bramkarz i zastąpi go JOn Stewaret dla którego będzie to dopiero 2 mecz w sezonie...a i w poprzednich latach za dużo nie pogrywał. Nadto z powodu kontuzji wyautowanych jest jeszcze kolejnych 2-3 zawodników.
A niejako permanentnym problemem Bournemouth i bez w/opisanych ubytków jest ich krótka ławka. Nadal mają zresztą co do zasady embargo na transfery do klubu i wcale bym, się nie zdwiwił gdyby jutro ich manager dał jeszcze komuś odpocząć - bo grudzień to najcięższy miesiąc w rozgrywkach League One i Two i nawet dużo &quot;bogatsze&quot; jeśli chodzi o zawodników kluby starają się rozsądnie gospodarowac ich siłami.
A dodatkowo sobie gdzieś tam dorzucę Carlisle po 1.40 - ale tu już chyba nie trzeba większego komentarza.
Dodatkowo w meczu Brighton - FC UNited of Manchester - tak chodzi mi po głowie wysoki over , ale problemem może być to , że POyet może w BRighton czasami wystawić mocno kombinowany skład. FC U of Manchester chociaż ma niesamowitych kibiców ( i pewnie znowu będą grali jak u siebie) to jednak jest totalna amatorka...Jeśli w miarę szybko stracą bramkę to powinien być gruby overek.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Kefir: dobry tym z overem w meczu Brighton - FC UNited of Manchester ale gospodarze w 95&#39; przestrzelili karnego :-|

K 108

kefir70

Użytkownik
Pisałem , że mam wątpliwości co do podejścia Brighton - bo niestety POyet wystawia mocno kombinowany skład na puchary ...A , że to nie Brighton strzeliłó 1 bramkę to potem zaczęło się murowanie i wybijanie i z overka nici.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Nie do końca się z Tobą zgodzę: owszem goście po zdobyciu gola raczej się bronili ale Brighton w drugiej połowie mieli kilka wyśmienitych okazji strzeleckich ale ich nie wykorzystali. Szkoda tego karnego ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom