>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FA Cup 1/4 finału 06.03 - 07.03.2010

Status
Zamknięty.
kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP

06 III Sobota

[13:30] Portsmouth FC - Birmingham City 2,50 3,10 2,50
[18:15] Fulham FC - Tottenham Hotspur 2,80 3,20 2,20

07 III Niedziela

[14:45] Reading FC - Aston Villa 3,75 3,15 1,85
[17:00] Chelsea FC - Stoke City 1,30 4,25 8,50

kursy - Bet-at-home

Już niebawem ćwierćfinałowe spotkania najstarszych narodowych rozgrywek piłkarskich na świecie. Jeden zespół broni honoru Championship, pozostałe kluby z najwyższej ligi w Anglii. Najciekawiej zapowiadają się derby Londynu na Craven Cottage gdzie Fulham zmierzy się z Tottenhamem, nie powinno zabraknąć emocji, ciężko również wskazać faworyta. Dotknięte kryzysem nie tylko czysto piłkarskim Portsmouth zagra z Birmingham City. Podopieczni Avrama Granta w poprzedniej rundzie udowodnili, że zamierzają dojść w tym turnieju jak najdalej bijąc Southampton aż 4:1. Przedstawiciel z Championship, a więc Reading przed własną publicznością powalczy z Aston Villą. The Royals potrafią wysoko postawić poprzeczkę, przekonał się o tym Liverpool, a także West Bromwich Albion, czy przekonają się o tym również gracze z Birmingham? Na Stamford Bridge Chelsea zagra ze Stoke City, zdecydowanymi faworytami gospodarze, ale myślę, że gracze Tony&#39;ego Pulisa nie odpuszczą i postarają się choćby o remis. Zachęcam do dyskusji na temat zbliżających się spotkań, a także do pisania analiz.

A 0

adam_19

Użytkownik
Portsmouth FC - Birmingham City obie drużyny strzelą @ Tak|1.80
Expekt
Portsmouth w tym sezonie nie ma juz nic do osiagniecia w lidze, wiec zostaje im tylko FA Cup. Przeciwnikiem bedzie Birmingham, beniaminek ktoremu idzie swietnie w lidze o czym swiadczy 8 lokata. Wedlug mnie faworytem w tym spotakniu jest Portsmouth ale nie stawiam na nich, ale wydaje mi sie ze typ na obie druzyny ze strzela wydaje sie realny. Mysle ze bedzie tutaj tez over 2,5. Nie wiem jak wygladaja sytuacje kadrowe obu druzyn wiec jak ktos cos wyczytal to niech sie podzieli informacjami.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Fulham Londyn - Tottenham Hotspur
Pierwsze co mi się rzuca w oczy to oczywiście wysoki kurs na gospodarzy. Na Craven Cottage rywale Fulham nigdy nie mają przed sobą łatwego zadania, The Cottagers potrafią wysoko postawić poprzeczkę, Tottenham to nie jest zespół, którego mogą się przestraszyć. Zaledwie trzem drużynom udało się wywieźć komplet punktów z CC w tym sezonie, mam na myśli Chelsea, Arsenal i Aston Villę (w rozgrywkach Premiership) Awans do 1/4 Fa Cup Fulham wywalczyli dzięki zwycięstwom nad Swindon, Accrington oraz Notts County. Dzisiaj czeka ich poważniejszy sprawdzian, który moim zdaniem również zaliczą na &quot;piątkę&quot;. Na uwagę zasługuje również bardzo mała ilość bramek jaką stracili podopieczni Roya Hodgsona przed własną publicznością (9 w 14 meczach - Premiership, 0 w 2 meczach - Fa Cup) Tottenham wydaje się być w dobrej formie, 6 punktów wywalczonych w dwóch ostatnich spotkaniach z Wigan i Evertonem, ale na White Hart Lane przed tygodniem niewiele brakowało aby goście z Liverpoolu doprowadzili do remisu, gra Tottenhamu w drugiej połowie nie wyglądała zbyt pozytywnie. Ponadto Harry Redknapp ma sporo problemów kadrowych, w drugiej linii nie zobaczymy takich piłkarzy jak Tom Huddlestone, David Bentley, Jermaine Jenas, Aaron Lennon, nie zagra też Ledley King, pewny występu nie może być również Jermain Defoe. Myślę, że Fulham nie przegra tego spotkania, stawiam na remis bądź zwycięstwo gospodarzy.
Moja propozycja: F ulham lub remis - 1,55 ✅ Bet-at-home
dla odważniejszych - Fulham - 2,80 ⛔ Expekt

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom